2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
@anneveya canim sen tecrubelisin bisey sorcam aklima takildi suan bebislerde calpol kullaniliyo artik peki dolven de kullanilabiliyomu

canım dolven 6 ay ve üzeri bebeklere veriliyor diye biliyorum ben aslında bakarsan ben hiç dolven kullanmadım Doktor devamlı olarak oğlum da yani büyük oğlum da calpol verdi calpol kullandım şimdi küçük de de calpol kullanıyorum

Benim de 66 gün oldu. 61. Gün çok yoğun kanamam oldu gece acile gittim kan tahlili yaptılar kan degerlerim normal çıktı. Sonra kendi dr gittim ilaç verdi 3 gün kullandım hâlâ kanama var. Cuma günü kontrolüm var. Rahim kendini toparlamamis içi kan pıhtısi dolmuş ilaçlar işe yaramazsa operasyon gecirecegim.

İhmal etme cnm dr git anormal bir durum olabilir
Çok geçmiş olsun canım İnşallah ilaçlar fayda eder

3 ayınız kutlu olsun sayfamızın aralık ayı bebekleri hızla 3 aya yaklaşıyorlar Bizim de az kaldı
Evet 3 ay bitmesi ile birlikte birçok sıkıntıları geride bırakıyoruz benim yavrum da az uyuyor emme konusunda açıkçası tam istekli değil zorla veriyorum bazen resmen cebelleşiyorum ama yine de emiyor hani hiç emmiyor desem haksızlık ederim ve en önemlisi hani demişsin ya hep yeni şeyler çıkıyor korkutmak gibi olmasın ama her yaşın her ayın çocuklar da ayrı bir özelliği oluyor önümüzde ek gıda var sonra dişleri çıkacak sonra emeklemeye yürüme yürüme sırasında dengeyi kuramama ha düştü ha düşecek acaba bir yerimi yaralanacak derken hep bir anne olarak tetikte olacağız Allah onlara sağlık versin akıl fikir versin biz onların hep güzel günlerini görelim inşallah öpüyorum seni ve bebeğini
Eşime dün şey diyorum ne zaman böyle hiç güneşi düşünmeden uyuyacağım kalkacağım, annem hala beni düşünüyor mudur ki şimdi :( en rahat zamanlarımız desene gene buna :)) aminn sağlık olsun ve bizi anlayacak yaşa gelsin karşıma alıp anlatayım yavruma :) bizde seni çok öpüyoruz :KK68:

3 ayınız kutlu olsun sayfamızın aralık ayı bebekleri hızla 3 aya yaklaşıyorlar Bizim de az kaldı
Evet 3 ay bitmesi ile birlikte birçok sıkıntıları geride bırakıyoruz benim yavrum da az uyuyor emme konusunda açıkçası tam istekli değil zorla veriyorum bazen resmen cebelleşiyorum ama yine de emiyor hani hiç emmiyor desem haksızlık ederim ve en önemlisi hani demişsin ya hep yeni şeyler çıkıyor korkutmak gibi olmasın ama her yaşın her ayın çocuklar da ayrı bir özelliği oluyor önümüzde ek gıda var sonra dişleri çıkacak sonra emeklemeye yürüme yürüme sırasında dengeyi kuramama ha düştü ha düşecek acaba bir yerimi yaralanacak derken hep bir anne olarak tetikte olacağız Allah onlara sağlık versin akıl fikir versin biz onların hep güzel günlerini görelim inşallah öpüyorum seni ve bebeğini
ay hiç hatırlatma dişler ve ek gıda aynı dönemde bebimki zaten kusmuklu bakalım napıcaz

ay hiç hatırlatma dişler ve ek gıda aynı dönemde bebimki zaten kusmuklu bakalım napıcaz
Ya kusacak aman dikkat diye diye düzgün sevemiyoruz bile bebeğimizi ağzı açık süt şişesi bizimkiler :( dün akşam babası biraz sarsarak sıkıştırarak sevmek istedi sonra kaç posta kustu :(

Eşime dün şey diyorum ne zaman böyle hiç güneşi düşünmeden uyuyacağım kalkacağım, annem hala beni düşünüyor mudur ki şimdi :KK43: en rahat zamanlarımız desene gene buna :)) aminn sağlık olsun ve bizi anlayacak yaşa gelsin karşıma alıp anlatayım yavruma :) bizde seni çok öpüyoruz :KK68:
Okul başlayınca hele ergenliğe girişte kimlerle görüşür biraz geç kalsa nerede bu çocuk diyeceksin şu an büyük oglanda o moddayim
Annem hep aklimdasiniz der biz doğumda iken biz çıkmadan torununu görmez annem benim

Off yaa böyle çekilmez aylarca. Ben bir iki kere denedim güc bela alıyo ama cok emmiyo yine silikon uçla vermek zorunda kalıyorum
Merhaba aynı dertten muzdaripiz. Nasıl alıştırcsz bu bebeleri silikonsuz emmeye. Süt doluyor içi dökülüyor. Steril sorunu var. Çekince hemen süt gelmiyor diye ağlıyor. Bide yeterince beslenemediğini düşünüyorum. Çare bulursanız Bana da söyleyin

Okul başlayınca hele ergenliğe girişte kimlerle görüşür biraz geç kalsa nerede bu çocuk diyeceksin şu an büyük oglanda o moddayim
Annem hep aklimdasiniz der biz doğumda iken biz çıkmadan torununu görmez annem benim
Ayy valla kızım 14 yaşında çookk kolay bir bebeklik geçirmişti geldi birde şimdi sor. birde kız çocuğu aklım gidiyor.

Merhaba aynı dertten muzdaripiz. Nasıl alıştırcsz bu bebeleri silikonsuz emmeye. Süt doluyor içi dökülüyor. Steril sorunu var. Çekince hemen süt gelmiyor diye ağlıyor. Bide yeterince beslenemediğini düşünüyorum. Çare bulursanız Bana da söyleyin

Hala silikonla emziriyorum. Yıkamaktan gerçekten bıktım. Dün bi yazı okumuştum. Bi kadın bizim gibi silikona alıştırmış memeye dönmek için yaptıkları şöyle: önce sadece geceleri memeyi vermiş, bebis zaten yarı uyanik oldugundan almış memeyi. Gündüzleri de aşamalı olarak kesmiş silikonu. Bende uç çok az o yüzden meme ucu çıkarıcı aldım. Onunla bir iki çekip ucu çıkarıyorum, hemen veriyorum memeyi alıyo zor da olsa. Bununla gündüzleri güç bela 5 dk falan emzirdim birkaç kere sonra bıraktım ağlıyor diye. Şimdi bu yöntemle geceleri tekrar deneyeceğim bakalım işe yarayacak mı

Hala silikonla emziriyorum. Yıkamaktan gerçekten bıktım. Dün bi yazı okumuştum. Bi kadın bizim gibi silikona alıştırmış memeye dönmek için yaptıkları şöyle: önce sadece geceleri memeyi vermiş, bebis zaten yarı uyanik oldugundan almış memeyi. Gündüzleri de aşamalı olarak kesmiş silikonu. Bende uç çok az o yüzden meme ucu çıkarıcı aldım. Onunla bir iki çekip ucu çıkarıyorum, hemen veriyorum memeyi alıyo zor da olsa. Bununla gündüzleri güç bela 5 dk falan emzirdim birkaç kere sonra bıraktım ağlıyor diye. Şimdi bu yöntemle geceleri tekrar deneyeceğim bakalım işe yarayacak mı
Bizde hala silikonla zaten onu bile emmemek için kıvranıyor kendi mememi hiç aldırtmıyorum ağzına :(

Yarin 2 ay asimiz var kizlar cok uzgunum suan cok cani yanicak kiziminaglamasina dayanamiyorum du bakalim nolcak szn asilar kac tane vuruldu ates oldu mu naptiniz
Bizimki sadece aşı vurulma anında ağladı. O da normal canı acıdığı için. Sonrasında kucağıma aldım sakinleştirdim. Daha odadan çıkmadan susmuştu canım. Ateş filan da olmadı bizde maşallah :nazar:

Benim de göğüs ucum az. Bugün 40 dk ugrastım. Aranıyor ama bi türlü emmiyor. Çok agladı. Bide sizin dediğinizi deneyim. Meme ucu cıkarıcı bende de var. Ama bırakınca eski haline döndü. Bebeğim aranırken kayboluyor

Ayy valla kızım 14 yaşında çookk kolay bir bebeklik geçirmişti geldi birde şimdi sor. birde kız çocuğu aklım gidiyor.
Ya gerçekten kolay mıydı acaba yoksa unuttun mu zorluklarını :) hep unutursun diyorlar ya ondan sordum :)) ben unutmamak içi not tutuyorum :)

Canım ben de bebeğimi doğumdan sonra yaklaşık 2 hafta kadar silikon uç ile emzirdim göğüs ucum çok küçüktü alamıyordu. Sonra dediğin gibi göğüs ucu çıkarıcısıyla denedim sürekli denedim pes etmedim kademeli kademeli alıştırdım sonra ihtiyaç kalmadı. Başlarda göğüsler çok doluyordu sertleşiyodu o yüzden de almakta zorlanıyordu. Şimdilerde göğüslerim geceleri hariç gün içinde yumuşak eğer senin de yumuşak oluyorsa sıkıp göğsünü iyice ağzına vermeyi deneyebilirsin denemediysen. Ağzını doldurduğu için daha kolay kavrıyorlar

Bizde hala silikonla zaten onu bile emmemek için kıvranıyor kendi mememi hiç aldırtmıyorum ağzına :(

Benimki de direk yapışırdı uca, şimdi yüzünü buruşturuyo, süt gelince alıyo. Hastanedeki hemşireler bu uçları 3 aya kadar kullan, daha fazla kullanma at çöpe, sonra gerekirse yenisi alırsın demişlerdi. Biraz deforme olmaya başlamış bendekiler. Sanırım tadı falan değişiyo bilemedim. Belki seninki de ondan almıyodur silikonu. Yenisini mi alıp denesen acaba

Canım ben de bebeğimi doğumdan sonra yaklaşık 2 hafta kadar silikon uç ile emzirdim göğüs ucum çok küçüktü alamıyordu. Sonra dediğin gibi göğüs ucu çıkarıcısıyla denedim sürekli denedim pes etmedim kademeli kademeli alıştırdım sonra ihtiyaç kalmadı. Başlarda göğüsler çok doluyordu sertleşiyodu o yüzden de almakta zorlanıyordu. Şimdilerde göğüslerim geceleri hariç gün içinde yumuşak eğer senin de yumuşak oluyorsa sıkıp göğsünü iyice ağzına vermeyi deneyebilirsin denemediysen. Ağzını doldurduğu için daha kolay kavrıyorlar
Çok ağlıyor ama alır mı dersiniz. Arıyor arıyor bulamıyor Bi türlü

Aslında doğru diyorsun benim de öyle. Başlarda şişiyordu sertleşiyordu alamiyordu. O yuzden cabuk pes ettim. Simdi yumuşak. Hemen bugün başlıyorum gaza geldim iyi ki konusu açılmış. Çok teşekkürler canım ❤

Çok ağlıyor ama alır mı dersiniz. Arıyor arıyor bulamıyor Bi türlü
Kizlar silikonsuz emzirirken agzina sut damlatsan dami bulamiyor denedinizmi hic sut akitmayi

Benim de göğüs ucum az. Bugün 40 dk ugrastım. Aranıyor ama bi türlü emmiyor. Çok agladı. Bide sizin dediğinizi deneyim. Meme ucu cıkarıcı bende de var. Ama bırakınca eski haline döndü. Bebeğim aranırken kayboluyor

Evet evet benim de öyle oluyor aranırken sönüyor uç. Alışana kadar kıvrancaklar sonra düzelir sanırım. Silikonla çıkarip meme ucunu sıkıştırarak vermeyi deneyeceğim bugün. Konuyu açtığınız iyi oldu,ne zamandır salmıştım kendimi. Bugun tekrar başlayacağım ❤

Back
X