2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Bende cok doluyum hediyeden geçtim hamileliğim hep riskliydi erken doğum ihtimalim yüksekti allaha şükür sorunsuz geçti doğumum hamileliğimde 1 kere bile aramayan eltim çok lazım gibi doğuma 3 4 gün kala geldiler bende kaldılar doğumdan birgün önce akşam 9 a kadar onların gezme merakları yüzünden dışarılardaydım artık ağladım çok yoruldum sizin yüzünüzden avm de doğuracağım diye öyle eve gittik doğumdan çıktım 10 dk falan durup yine avm gezmeye gittiler kayinvalidemde onlarla gitti 2 gün hastahanede kaldım dr 3. Gün-de kalmamı istedi ağla sızla yalvar yakar taburcu oldum eltim ariyo daha gelmiyomusunuz falan filan sanki keyfinden gitmiyorum o da değil hepsi evde bi Allahın kulu çıkarmaya gelmedi eşim ben annem okadar eşya var ben bisey kaldıramıyorum eve gittim eltim kapıyı açtı bana direk "nerde kaldınız hiç gelmeseydiniz dedi " benim sartel attı ama sustum açım insan bi tas çorba kaynatmazmı yok nerde kayinvalidem dedim açım bi tarhana çorbası yapsana dedim tarhana çorbası nasıl yapılıyordu unuttum dedi ben iyice gerildim kendim yaptım sadece eşim annem ve ben sadece 3 tabaklık yaptım onlara hic sormadim bile alındılar galiba yarim saat sonra gittiler hiççççç umrumda degiller
yuh ya esin niye sebi onların pesinde sürüklüyor benimki hamileyken yatılı gelmeyi düşünen akrabalarına kibarca yok dedi yani yazık ya eltinin öyle ince düşüncelisi pek olmuyor bari kaynanan bi işe yarasaymış

Bende cok doluyum hediyeden geçtim hamileliğim hep riskliydi erken doğum ihtimalim yüksekti allaha şükür sorunsuz geçti doğumum hamileliğimde 1 kere bile aramayan eltim çok lazım gibi doğuma 3 4 gün kala geldiler bende kaldılar doğumdan birgün önce akşam 9 a kadar onların gezme merakları yüzünden dışarılardaydım artık ağladım çok yoruldum sizin yüzünüzden avm de doğuracağım diye öyle eve gittik doğumdan çıktım 10 dk falan durup yine avm gezmeye gittiler kayinvalidemde onlarla gitti 2 gün hastahanede kaldım dr 3. Gün-de kalmamı istedi ağla sızla yalvar yakar taburcu oldum eltim ariyo daha gelmiyomusunuz falan filan sanki keyfinden gitmiyorum o da değil hepsi evde bi Allahın kulu çıkarmaya gelmedi eşim ben annem okadar eşya var ben bisey kaldıramıyorum eve gittim eltim kapıyı açtı bana direk "nerde kaldınız hiç gelmeseydiniz dedi " benim sartel attı ama sustum açım insan bi tas çorba kaynatmazmı yok nerde kayinvalidem dedim açım bi tarhana çorbası yapsana dedim tarhana çorbası nasıl yapılıyordu unuttum dedi ben iyice gerildim kendim yaptım sadece eşim annem ve ben sadece 3 tabaklık yaptım onlara hic sormadim bile alındılar galiba yarim saat sonra gittiler hiççççç umrumda degiller
Vah vah gercekten insanliktan nasibini almamis dedikleri soz bunlara cuk oturmus insan olsa ne olacak bunlar yazık gercekten allahim boyle yapanlari beter etsin ya evine bile sokma bidaha keyifedecek bide nerde kaldinmis birde kadin olacak dogurmamis sicmis galiba oo

Kizceler kanguru soranlar var yeni e bebekten geliyoruz kanguru aliyorduk tam orda calisan geri biraktirdi bunu almayin baby plus atlas kanguru var alanlar cok memnun bel destekli daha kullanisli diye aldirmadi suan yok gelir yakinda ondan alin dedi resimde paylasim size bakmak isteyen olursa

Eklentiler

• BBC0961B-DC29-4A27-81FD-ABBFFF9B01F6.webp
    BBC0961B-DC29-4A27-81FD-ABBFFF9B01F6.webp
    19 KB · Görüntüleme: 44
Ben zaten sırt bel ağrısından zor taşıyorum kanguruyu çok kullana bileceğimi zannetmiyorum ama disari ciktigimizda bazen arabada durmuyo kucagima alsam arabayi tasiyamiyorum en azindan boyle.durumlarda kanguru kullanirim diye düşünüyorum çok ucuz fiyatlarda var çok uçuk fiyatlarda karar veremedim bide oturma aparatlilar varmış erkek bebeklerin testisleri zarar görmesin diye inceledikçe kafam karışıyo
Bu kanguru sirt tarafi komple bez daha rahat belini tammen sariyor orda baktiklarimizin bel kisimlari bosluktu bi incele istersen yakindangor orda denetiyorlar bacak yeri daha genis orta kisimi sıkmicak sekilde tam oturur pozisyonda yakindan gorerek al boyle. Nette bakip karar verme cnm

Eklentiler

• 836866CB-6596-48D5-B285-C7EC0E3129C0.webp
    836866CB-6596-48D5-B285-C7EC0E3129C0.webp
    19 KB · Görüntüleme: 31
Güzel cnm diğerinide eşim geçici olarak tamir etti çiftli kullandım:) kızımda tanıştı yeni süt kardeşiyle bende eşime dedim 3 çocuk oldu yeter tüplerimi bağlatayım artık diye😂
eyvah eyvah Artan hizla cogaliyorsunuz buda bozulursa artik hayvanlara takilandan alalim :-) o daha etkili sagar memeni falan kopartir gelir :-)

Bugün 2.nci defa yürüyüşe çıkalım dedim. Dönüşte asansöre geçtik kızım dudaklarını büzdü ne oluyor demeden bir çığlııık. Eyvahlar olsun!
İlk denemede öyle olmamıştı. Emzik yere düştü telaştan..... Bir yerine birşey mi oldu derken yok. Hanımefendi gezmek i stiyor:skandal:
Her defasında böyle olacaksa vay halime
Cocuklar nekadar komik ya bizimkide agliyo ayaga kalkip yuruyorum kafasini kaldirip etrafa bakiyor sanki oturdumuzds goremiyor oturdun yerden baksana hani ne anliyom sen ayaktayken :-) iki sniye once aglayan cocuk yurudunmu susuyor :-)

Valla çocuktan sonra bu olaylar bitmez politik davranıp kişiye göre muamele en iyisi
Ben yapamadım sen yaparsın belki
Bende yapamam cok guler yUzluyum kendimi oveyim azicik :-) cok insan canlisiyim biri gelir evde caybardagini tepsiye koymaya usenirler ben onlarin evine gittigimde bulasigina kadar yikarim okadarda safim iste insanlar cok bencil olmuslar

ay alemsin özii😅 bana özi derler buralarda ben de sana dıyeceğimm ❤ çöp atamamak da neymiş o kocama kızıcsm ama buarada prof resmınde daha kucuk halinnsanırım.gecenkınde kumraldı sacın
Evet bacim sac boyatmaya gondermedi icin bu iki sene onceki hali suan kumral saclar kirila kirila ucunda kaldi sarilik ama eskisinden daha uzun kestirmeyi dusunuyorum bakalim
Nezaman nasip olur sende bana de ozii de :-) benimde isime geliyor gezmeye gitmiyorsam copte dokmim :-) :-)

Evet bacim sac boyatmaya gondermedi icin bu iki sene onceki hali suan kumral saclar kirila kirila ucunda kaldi sarilik ama eskisinden daha uzun kestirmeyi dusunuyorum bakalim
Nezaman nasip olur sende bana de ozii de :-) benimde isime geliyor gezmeye gitmiyorsam copte dokmim :-):-)
canım böyle olmaz sen dişini.hıc cıkartmamıssın ki ben asla yapamazdım boyle. bızde mesela ben ne dersem o dur genelde. az dişini cıkar yarından tezı yok izin verme buna sac boyatmaya gıdememek nedir ya 😲

yuh ya esin niye sebi onların pesinde sürüklüyor benimki hamileyken yatılı gelmeyi düşünen akrabalarına kibarca yok dedi yani yazık ya eltinin öyle ince düşüncelisi pek olmuyor bari kaynanan bi işe yarasaymış
Eşim yoktu son kez nst ye girmem lazımdı abisi ben hastahaneye götürürüm deyince bizde iyi ozaman sen işlerini toparla bi kaç gun ise bakamazsın dedik yani evden hastahane diye çıkmıştık mecbur kaldım onlarla dolaşmaya ama ben ne biliyim onların gezme anlayışı kac saat eşim 2 kardeş sözde amca olacağı için sehirdisindan geldiler ama ne oldu eşim abisi gilinde annesinin de ne olduğunu gördü kayınvalidem ise yaramayi birak neymis ben onunla hic konusmuyomusum sohbet etmiyomusum heralde beni istemiyo benim gitmemi istiyo diye ağladı oysaki derdi zaten gitmek benim evim Yeni yerleşim yeri çok gezecek yer yok market bile gezemediği için sıkılıyo ona bolbol market olacak park olacak gezip duracak daha 6 günlüktük eşim işe giderken bende geliyom dedi eşim bana baktı götür dedim ise gitti düşün ona gezme olsun artık gitmek istiyo eşim küsecek ilgilenmedi demesin diye gitmek için beni bahane etti eşimle beni birbirimize soktu bi baktım valizlerini toplamış agliyo dedim sen bu adamı dolduruyon bizi kavga ettiron şimdi yüzüme bakacak yüz kalmadı önün için gidiyon gidiyosan git beni bahane etme ben burda sıkıldım gitmek istiyorum de aman aklıma geldikçe sinirleniyorum eskiden hergun arardım artık aramıyorum eşime geçenlerde hergun arayan artık aramuyo noldu diyomus kabahatini biliyo ya bende mesaj attım hergun arayanın bi oğlu oldu beni merak etmiyorsan bikere bebeği merak et de sen ara diye çok uzun olmuş ne dertliymisim yaaaaa

Kizceler kanguru soranlar var yeni e bebekten geliyoruz kanguru aliyorduk tam orda calisan geri biraktirdi bunu almayin baby plus atlas kanguru var alanlar cok memnun bel destekli daha kullanisli diye aldirmadi suan yok gelir yakinda ondan alin dedi resimde paylasim size bakmak isteyen olursa
Bugun gittim ebebek e ellerinde kalmamisti internetten siparis verebilrsiniz dediler bende gormeden almak istemedim baska bi şubeden bakari artik

Bu kanguru sirt tarafi komple bez daha rahat belini tammen sariyor orda baktiklarimizin bel kisimlari bosluktu bi incele istersen yakindangor orda denetiyorlar bacak yeri daha genis orta kisimi sıkmicak sekilde tam oturur pozisyonda yakindan gorerek al boyle. Nette bakip karar verme cnm
Bugun gittim ebebek e ellerinde kalmamisti internetten siparis verebilrsiniz dediler bende gormeden almak istemedim baska bi şubeden bakari artik

Eşim yoktu son kez nst ye girmem lazımdı abisi ben hastahaneye götürürüm deyince bizde iyi ozaman sen işlerini toparla bi kaç gun ise bakamazsın dedik yani evden hastahane diye çıkmıştık mecbur kaldım onlarla dolaşmaya ama ben ne biliyim onların gezme anlayışı kac saat eşim 2 kardeş sözde amca olacağı için sehirdisindan geldiler ama ne oldu eşim abisi gilinde annesinin de ne olduğunu gördü kayınvalidem ise yaramayi birak neymis ben onunla hic konusmuyomusum sohbet etmiyomusum heralde beni istemiyo benim gitmemi istiyo diye ağladı oysaki derdi zaten gitmek benim evim Yeni yerleşim yeri çok gezecek yer yok market bile gezemediği için sıkılıyo ona bolbol market olacak park olacak gezip duracak daha 6 günlüktük eşim işe giderken bende geliyom dedi eşim bana baktı götür dedim ise gitti düşün ona gezme olsun artık gitmek istiyo eşim küsecek ilgilenmedi demesin diye gitmek için beni bahane etti eşimle beni birbirimize soktu bi baktım valizlerini toplamış agliyo dedim sen bu adamı dolduruyon bizi kavga ettiron şimdi yüzüme bakacak yüz kalmadı önün için gidiyon gidiyosan git beni bahane etme ben burda sıkıldım gitmek istiyorum de aman aklıma geldikçe sinirleniyorum eskiden hergun arardım artık aramıyorum eşime geçenlerde hergun arayan artık aramuyo noldu diyomus kabahatini biliyo ya bende mesaj attım hergun arayanın bi oğlu oldu beni merak etmiyorsan bikere bebeği merak et de sen ara diye çok uzun olmuş ne dertliymisim yaaaaa
millet torun diye ölür bınlar da buldukça bunar otur iş yapmıyosan toruna bsk iki pışpışla...benim k.valide de sadece 10 gün kaldı sıkıldım diye diye Allah var iş yemel yaptı ama otur işte kocası yok çoluk çocuk yok aman bu devirde tırnagın varsa başını kaşı bu bırak birilerinin hayrını sana zararı olmazsa iyi ysni

millet torun diye ölür bınlar da buldukça bunar otur iş yapmıyosan toruna bsk iki pışpışla...benim k.valide de sadece 10 gün kaldı sıkıldım diye diye Allah var iş yemel yaptı ama otur işte kocası yok çoluk çocuk yok aman bu devirde tırnagın varsa başını kaşı bu bırak birilerinin hayrını sana zararı olmazsa iyi ysni
Aynen eşime diyorum zaten ne seninkiler ne benimkiler biz birbirimize yeteriz oğlum 20 günlüktü baş başa kaldık bugüne geldik Allahın izniyle kimseden fayda beklemiyorum zararları dokunmasinda

canım erken dogum oldu bekleseydi suan nerdeyse 2aylk olmıck mydı zaten atak haftası hesabı gb çokçok ıyı oyuzden kuzumuzun gelişimi❤
Aynen zamanında doğsaydı tam 2 aylık olacaktı, gelişim olarak 3 ayın özelliklerini taşıyoruz sürekli takip ediyorum ama boy ve kilo olarak henüz 3. Ayı yakalamış değiliz

Ah kızlar insanlarla anlaşmak bu kadar zor olmamalıydı, hele ki ben 6 yıl rehber öğretmenlik yaptım iletişim becerimin kuvvetli olduğunu düşünüyorum çok çeşit insanla karşılaştım ama ben de kv tarafı gibi insanlar hayatımda hiç görmemiştim, aramızın kötü olduğunu bilmeyen yoktur mayısta 2. Yılımız bitiyor evliliğimizde, bebeğimiz 3 aylık oldu kv kp elti görümce kaynım ne hamileyken ne bebeğimiz doğunca ne bir kere aradılar ne de arayı yumuşatma çabasında bulundular, kv-kp-görümceler memleketlerine taşındılar, kaynım ve eltim İstanbul’da, beni acil Doğuma aldılar kendi ailem bile Anadolu yakasından yetişemedi eşim bi başına kaldı hastanede arkadaşları falan gelmiş ben doğumdayken yanına ama abisi bi kere gelip benim yanıma odaya gelmesine gerek yoktu kafede eşime geçmiş olsun deyip bişeye ihtiyacın var mı diye sorabilirdi bi abilik yapabilirdi yok daha bebeği bile görmediler 20 dk lık mesafede oturuyoruz, kv görümce ise bebek için ölüp bitiyorlar sözde hergun foto atıyor eşim benim kocam akıllanmaz ama gelelim arayı yumuşatalım diyen yok sürekli eşime davet ederseniz geliriz diyorlarmış, allah aşkına gelin benim bebeğimi görün diye ben davet edecekmişim bunlar ne çeşit insanlar anlamadım gitti, eşim babasınun hastalığından dolayı 3 günlüğüne memleketine gitmek zorunda kaldı kv kızıma 5 tane yelek örmüş göndermiş giydirmem dedim eşime giyer fotosunu çekip atarsın bak giydirdik diye sonra çıkarırım dedim, ilk kez babaanne oldu bi de, annem de babaanne ablamında torunu var o da babaanne onları düşünüyorum ölüyor bizimkiler torunlar için annem yola dayanamadığı halde kaç kez geldi hergun hemen hemen görüntülü konuşuyoruz bebeğimin bütün eşyalarını hemen hemen annemler karşıladı ihtiyacımız olduğundan değil aslında bi gelenek bizde, ama karşı tarafın vurdumduymazlığı ve eşimin hala saflığı beni benden alıyor eskisi gibi değilim ama ben de değişiyorum söylenmeyi bişiyler sokmayı kafasına bıraktım sadece bebeğimle ilgileniyorum, sevgililik dönemimizden beri sürekli mücadele etmekten yoruldum, her şey bi çabayla oldu zorlamayla oldu ve sanırım bu bir ömür devam edecek ama benim gücüm yok

Ben de kv keske uzagimizda olsalar da moralimi bozmasalar diyen kesimim. Yuz verince otesini isteyen bir insan dusunun. Yaslidir her gun bi ugriim hatrini soriim demistim. Neden biraz daha erken gelmiyor diye sikayet etti. Erken indim neden annecim demiyor bana diye sikayet etti. Misafirim gelir beni cagirmadi diye sikayet eder. Cagirirsin misafirlere sacma sacma konusur gelinlerini onlara sikayet eder insani rezil eder. Cocugu sevmek ister verirsin yapma dedigin her seyi cocuga yapar. Kafasini sıkistirir, boynunu zorla kendine cevirir. Esim yapma der inadina yapar. Gezmeye gideriz sikayet eder, bi dahakine sen de gel dersin ben simdi istiyordum bi dahakini istemiorum der. Yemek yapip bi tas verseler der verirsin ben bunun soganini boyle istemiodum ben daha buyuk patatesli istiyodum ben icmem der. Eltimin annesi uzakta gelmiyor buraya hep oglum gidiyor diye laf eder. Annesi gelince yeter artik niye gitmiyor diye laf edip kadini aglatir. Daha bi suru sey yazarim da iste buralar dolar :/

Back
X