Ah kızlar insanlarla anlaşmak bu kadar zor olmamalıydı, hele ki ben 6 yıl rehber öğretmenlik yaptım iletişim becerimin kuvvetli olduğunu düşünüyorum çok çeşit insanla karşılaştım ama ben de kv tarafı gibi insanlar hayatımda hiç görmemiştim, aramızın kötü olduğunu bilmeyen yoktur mayısta 2. Yılımız bitiyor evliliğimizde, bebeğimiz 3 aylık oldu kv kp elti görümce kaynım ne hamileyken ne bebeğimiz doğunca ne bir kere aradılar ne de arayı yumuşatma çabasında bulundular, kv-kp-görümceler memleketlerine taşındılar, kaynım ve eltim İstanbul’da, beni acil Doğuma aldılar kendi ailem bile Anadolu yakasından yetişemedi eşim bi başına kaldı hastanede arkadaşları falan gelmiş ben doğumdayken yanına ama abisi bi kere gelip benim yanıma odaya gelmesine gerek yoktu kafede eşime geçmiş olsun deyip bişeye ihtiyacın var mı diye sorabilirdi bi abilik yapabilirdi yok daha bebeği bile görmediler 20 dk lık mesafede oturuyoruz, kv görümce ise bebek için ölüp bitiyorlar sözde hergun foto atıyor eşim benim kocam akıllanmaz ama gelelim arayı yumuşatalım diyen yok sürekli eşime davet ederseniz geliriz diyorlarmış, allah aşkına gelin benim bebeğimi görün diye ben davet edecekmişim bunlar ne çeşit insanlar anlamadım gitti, eşim babasınun hastalığından dolayı 3 günlüğüne memleketine gitmek zorunda kaldı kv kızıma 5 tane yelek örmüş göndermiş giydirmem dedim eşime giyer fotosunu çekip atarsın bak giydirdik diye sonra çıkarırım dedim, ilk kez babaanne oldu bi de, annem de babaanne ablamında torunu var o da babaanne onları düşünüyorum ölüyor bizimkiler torunlar için annem yola dayanamadığı halde kaç kez geldi hergun hemen hemen görüntülü konuşuyoruz bebeğimin bütün eşyalarını hemen hemen annemler karşıladı ihtiyacımız olduğundan değil aslında bi gelenek bizde, ama karşı tarafın vurdumduymazlığı ve eşimin hala saflığı beni benden alıyor eskisi gibi değilim ama ben de değişiyorum söylenmeyi bişiyler sokmayı kafasına bıraktım sadece bebeğimle ilgileniyorum, sevgililik dönemimizden beri sürekli mücadele etmekten yoruldum, her şey bi çabayla oldu zorlamayla oldu ve sanırım bu bir ömür devam edecek ama benim gücüm yok