2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Pek iyi degil canim.yakin akrabalarim 2 tane kanser tedavisi oluyorlar..
Esimde 2 no almis 170 tane filan sanirim.
Çok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin
Bez içinde ben sleppy kullanıyorum. 2 numara 68 li bizim bir haftaya kalmadan bitiyor. Bebeğim en son 5.900 du geçen salı şuan 6 olmuştur. İki numara 6 ya kadarmış ama ben 3 u denedim büyük gibi geldi. 170 li biraz fazla gibi ama bebeğe uyumuna göre tuketirsin belki

ya negüzel benım gebelik şüphem var içim içimi yiyor bugün test alacağım :KK61: uyku halim geçmiyor iştahım 0 zorla yıyorum akıntım da oluyor vücut ısım da,yuksek şu testi yapayım da içim rahatlasın
Yoktur insaallah ama dogumdan sonra hamilr kalma riski yüksek dikkat et esine guvenme derim kuzenlerim eslerine guvenerek 3.ye hamile kaldilar sonuçtan haberdar et bizide

:KK74:
ya negüzel benım gebelik şüphem var içim içimi yiyor bugün test alacağım :KK61: uyku halim geçmiyor iştahım 0 zorla yıyorum akıntım da oluyor vücut ısım da,yuksek şu testi yapayım da içim rahatlasın
Ovvv ilk çift çizgi fotoğrafı senden mi gelecek. Kim dedi sana kiloları çabuk çabuk verip eski haline dön diye:21: bizim gibi toparlak dursaydin kocada kankan olurdu :KK48:

]
Demin emzirdim biraz yine kizarlik oldu canım valla bende şaştım kaldım Dr günde 10 15 kaka, ishal ateş olursa gel dedi bana. Yoksa iki hafta sonraki kontrol .
Sizin çok oldu sanki ama sonuçlar temiz cikali yani sen bu arada normal süt ürünleri vs tuketmissindr bir sorun olsa şimdiye çıkardı herhalde kuzum

Çok uygunmuş o set. Bizim ki emollient cream balm yazmıyor. Farkı ne bilmiyorum da bu 85 tlydi nette eşim eczaneden 100 e almış

Bu mustela 200 Gr canım büyük bayağı vücut içinde yeterli olur izin süre. Çok pahaliyms sizinkisi ise yarasaymjs bari

Ben netten aldım canım alalı bir ay oldu. En az on kere kullanmisimdir hastahaneye kontrollere bile kanguruyla gidiyorum, demin marketten geldim :) basta belim ağrıyordu satıcıya ulaştım yanlış baglamisim şimdi öyle ağrı olmuyor çok uzun süre takmadikca , eşim de kullanıyor şuan memmnunz yani.
Ikiside 200 ml mis hemde başarılı satici bende baktim nette sadece balsam 80 küsür aliyim diyorum bende olmadi

Merhaba hanımlar

@Kartanesii8892 maşallah kızına canım öyle deme hareketlendiginde dişleri çıkarma döneminde kilo alımı azalır nispeten sağlıklı olsun gerisi önemli değil
Rahat ol yürümesi filan gecikmez

Nilufer_3457 Nilufer_3457 maşallah oğlum kilolu doğmuş benimnilk oğlan 3400 grdi buda 3900 Gr doğdu abisinden kilolu doğdu ama onun gibi kilolu gelişmiyor sağlıklı olsunlar önemli olan bu

Kizlar bende besin alerjisinden supheleniyordum doktora gittifimizde kaka idrar aldilar ankaraya gitti sonuclar temiz geldi ve doktor bize sampuandan olabilecegini atopia rahatsizli oldugunu soyledi temizleme yagi ve krem verdi ben kullandim krem iyi geldi ve dun cikolatayi fazla kacirdim
Bugun sabah cocugun yuzu kizamik gibi kipkirmizi olmus 6gun oldu kaka yapmadi 15 gunden fazladir meme biberon reddi var Dun eylul anneside kaka yapmamaya basladi vs mavisu arkadasimizda biberin reddi var diyince kafam cok karisti bu kaka ve idrarda belli olmuyormu suan okadar sinirliyimki doktorun verdigi ilaclara 427tl odedik yazik gunah daha tahlilmis muane ucretiymis yokbile doktor bizimle konusmadi tahlil yaptik birhafta sonra sira almak icin aradik sira yoktu doktor tlf ile konustu yuzyuze bile gorusemedik alerji olan anneler yada suphesi olanlar.
Kaka ve idrarda belli olmuyormu yoksa alerji doktorunami gidelim cok yoruldum
Artik kimse birsey demiyor M Mavisu27 D defne1453 @Archpa
Canım genelde belli olmuyor kakada. Yani laktoz intorolans i varsa falan belli oluyor da besin alerjisi olmuyor zaten idrarda da çıkmaz. Küçük oldukları için kanda bile çıkmıyor çoğu zaman.
Bizim meme reddi biberon reddi vardı evet. İştahsız bir bebekti. Saatlerce icirmeye ugrasirdim. Ama bizim kaka da bozuktu. Mukuslu ve ishaldi.
Sen hemen alerji olarak düşünme başka belirtii yok çünkü. Gerçi şimdi yüzünde de bir şeyler çıkmış ama o o anlık tepki de olabilir.

Çikolata gibi paketli gıdalar bebeklere dokunuyor sen yememeye dikkat et yine de. Randevu günü gelince de doktorla detaylı konuşursun.
İnşaallah değildir canım.

Merhaba hanımlar

@Kartanesii8892 maşallah kızına canım öyle deme hareketlendiginde dişleri çıkarma döneminde kilo alımı azalır nispeten sağlıklı olsun gerisi önemli değil
Rahat ol yürümesi filan gecikmez

Nilufer_3457 Nilufer_3457 maşallah oğlum kilolu doğmuş benimnilk oğlan 3400 grdi buda 3900 Gr doğdu abisinden kilolu doğdu ama onun gibi kilolu gelişmiyor sağlıklı olsunlar önemli olan bu
Oglum 3650 dogdu 3500 la cikmisizdir ilk ay 5100 oldu sonra 2. Ay 7 kilo sonra normal aldi kiloyu

Evet Ya bak geçen pazar günü öğretmen arkadaşlarım geldi hepsi kadın diye eşimi gönderdim evden pazar pazar, neyse kahvaltıya geldiler 12 gibi, eşim baktı bebeğe ben kahvaltı hazırladım, kahvaltıya oturduk herşey masada yani bi daha bi daha kalkmayayım diye ama benim tabaklarına servis yapmamı beklediler yaptım, sonra güneş altını kirletti pusetteyken yapınca sırtına çıkıyor kakalar, ben gidip güneşi temizlemek yeniden giydirmek zorunda kaldım hatta banyoya sokup sırtını yıkadım bebeğin, o sırada onlar kahvaltılarını yaptılar ben hiç bişiy yiyemedim, geçtiler oturdular koltuğa ben kaldım tek masayı topladım sonra kahve yaptım tatlı getirdim derken canım çıktı, valla ben de bebekli arkadaşlarıma gidiyordum ama hiç bir hizmet beklemiyordum atıyorum Sumeyye sen bebeklisin bişiy hazırlama sadece çay koy ben börek poğaça alıp gelirim diyordum onun için bile ay zahmet verdim diye diye bi hal oluyordum :))
Yuh ya bir de hepsi genç insanlar. Benim de arkadaşlarım geliyor elimi bile surdurmuyorlar. Hatta bebek yokken bile oylelerdi. Küçücük bebeği olan kadından on numara hizmet almışlar pes doğrusu.

Doğum sonrası kontrole giden var mı doktoruna? Bugün çağırdı doktorum muayene için sanırım vajinal muayene olacak değil mi? Sezaryen olmuştum ama rahimi falan görmesi gerekiyor tabi? :KK17::KK17:
Beni doğumdan 5 gün sonra cagirmisti. üstten baktı dikişler güzel rahim güzel demişti. Alltan bakmaya gerek yok galiba

Bizdede öyle bi sorun var birde kavliyo pul pul sizde öyle kavlama varmi dr bi krem onerdi ise yaramadı bide minnacik biseye 170 tl verdim esimde mustelami alsaydim dedi eczaci önermiş
Benim bebeğimin yanakları öyle pul pul olmuştu çok sert ve kuruydu. Kulak arkalarında da vardı. Mustela Stelatopia krem iyileştirdi şükür

Doğum sonrası kontrole giden var mı doktoruna? Bugün çağırdı doktorum muayene için sanırım vajinal muayene olacak değil mi? Sezaryen olmuştum ama rahimi falan görmesi gerekiyor tabi? :KK17::KK17:
Ben de sezaryen olmuştum canım. Vajinal muayene etti. Ultrasonda rahimin durumuna filan bakıyor. Bir de smear testi yaptırdım. Doğuma kadarki süreçteki muayenelerden sonra bu hiçbir şey :)

]
Demin emzirdim biraz yine kizarlik oldu canım valla bende şaştım kaldım Dr günde 10 15 kaka, ishal ateş olursa gel dedi bana. Yoksa iki hafta sonraki kontrol .
Sizin çok oldu sanki ama sonuçlar temiz cikali yani sen bu arada normal süt ürünleri vs tuketmissindr bir sorun olsa şimdiye çıkardı herhalde kuzum

Çok uygunmuş o set. Bizim ki emollient cream balm yazmıyor. Farkı ne bilmiyorum da bu 85 tlydi nette eşim eczaneden 100 e almış

Bu mustela 200 Gr canım büyük bayağı vücut içinde yeterli olur izin süre. Çok pahaliyms sizinkisi ise yarasaymjs bari

Ben netten aldım canım alalı bir ay oldu. En az on kere kullanmisimdir hastahaneye kontrollere bile kanguruyla gidiyorum, demin marketten geldim :) basta belim ağrıyordu satıcıya ulaştım yanlış baglamisim şimdi öyle ağrı olmuyor çok uzun süre takmadikca , eşim de kullanıyor şuan memmnunz yani.
Nebilim acemilikte zor cocuk emmiyor doktor emzik verme aclik hissini orda kapatmis yazmis wpden dilibde mavilik var dedim mantar olabilir karbonatli suyla sil diyor ama nasil uzanacam oraya bilmiyorum agiz bezi elime gecirip yaptim
Cok geride olmuyo

Canım genelde belli olmuyor kakada. Yani laktoz intorolans i varsa falan belli oluyor da besin alerjisi olmuyor zaten idrarda da çıkmaz. Küçük oldukları için kanda bile çıkmıyor çoğu zaman.
Bizim meme reddi biberon reddi vardı evet. İştahsız bir bebekti. Saatlerce icirmeye ugrasirdim. Ama bizim kaka da bozuktu. Mukuslu ve ishaldi.
Sen hemen alerji olarak düşünme başka belirtii yok çünkü. Gerçi şimdi yüzünde de bir şeyler çıkmış ama o o anlık tepki de olabilir.

Çikolata gibi paketli gıdalar bebeklere dokunuyor sen yememeye dikkat et yine de. Randevu günü gelince de doktorla detaylı konuşursun.
İnşaallah değildir canım.
Surekli emzik emiyorsa cikar canim ben doktora wpden yazdim emzik aclik hissini gideriyor cikar emzigi dedi

Ayni urun hepsiburada da 500 lira diyor burda 100 lira ve ayni set ve alanlarin puanlari yuksek nasil is bu anlamadim ama alacagim bende
Ben internetten bir şey alırken hep kıyaslarım. Bazen uçuk fiyat farkları olabiliyor aynı üründe. Güvenilir site ise alabilirsin

Nebilim acemilikte zor cocuk emmiyor doktor emzik verme aclik hissini orda kapatmis yazmis wpden dilibde mavilik var dedim mantar olabilir karbonatli suyla sil diyor ama nasil uzanacam oraya bilmiyorum agiz bezi elime gecirip yaptim
Cok geride olmuyo
Canim kulak cubuguna agiz mendilini ince bi kat cevir ben muslinle yapiyodum suya batir sok ağzına sulu oldugu icinhagif emmeye kalkisiyor zaten geriye digru ittir saga sola hop tamamdir

Canim kulak cubuguna agiz mendilini ince bi kat cevir ben muslinle yapiyodum suya batir sok ağzına sulu oldugu icinhagif emmeye kalkisiyor zaten geriye digru ittir saga sola hop tamamdir
Saol cnm iyi dedin cople yapim parmak kalin geldi sizde ne vardii pamukcukmu

:KK74:
Ovvv ilk çift çizgi fotoğrafı senden mi gelecek. Kim dedi sana kiloları çabuk çabuk verip eski haline dön diye:21: bizim gibi toparlak dursaydin kocada kankan olurdu :KK48:
hahhahah ilahi kızzz Allah korusun Allahım ısteyen herkese versın yusuf yusufum fenaa. ınsallah koca bir beyazlık görürüm😂😂 Nilufer_3457 Nilufer_3457

Back
X