2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
ay Allah korusun sevgili kocişim ecz bulAmamış nöbetcı eczane bak dedm sarjı btms ararken dıdardaydı geldı sarja taktı tekrar baktık netten gttıgı yerde hast karssnda dıyor fakt ecz fln yok google mapte de smdı tekrar gdecek bulursa yapcm bulamazsa yarına kaldı kuzum. korkum var yaaa. şüphem var ve en belirgını. ben hamıleyken içme suyu şekerli gelir tadı gecen gece dışarı cıktık ve şişe su yıne tatlı gelmişti ozamm hepten tribe girdim
Korkma kuzum yoktur bisey hamile kalmak cok zor bisey :-)

canım alerjik kızarıklık mesela minik bi nokta pembe sivilce gibi olup onın da etrafı yaygın sekilde kızarık olıyor foto tam net degil ama alerji gibi gelmedi bana
Ağzına sağlık canım inşallah oyledir, nokta nokta oluyor bu yaygın olmuyor. Şimdi gece emzirdim olmadı. Belki de gündüz ben sıcak bebeğim sıcak ondan oluyordur.yarin sabah diyeti bozali üç gün olacak , o yüzden en ufak şeyi bile buna yorar oldum

Canim eger kutuyu actiysan 10 gun suresi var gunde 4 kez 1ml kadar cekiyordum yutmasina gerek yok zaten agzinda degse ciksa yeter nelerde yokki zararli maddeler ben antibiyotik kullaniyorum mesela icim elvermeye elvermeye ama doktor oksuruk cigerlere inerse sikinti dedikullanmasam bisey olsa vebalini alamam doktor sonucta dedim verdim
Yapamadim ben cocok dili geri goturuyor allahm belkide bundan dolayi emmiyor cocuk

Cocuk acliktan agliyor uyumuyor
Ama sut icmiyor bir turlu inanin cok yoruldum kasikla verdim dun aksam gece aglaya aaya zor uyuttum uyurken biberonla verdim nasil iciyor az icip kafa salliyor nezaman bitecek bu durum

Ama sut icmiyor bir turlu inanin cok yoruldum kasikla verdim dun aksam gece aglaya aaya zor uyuttum uyurken biberonla verdim nasil iciyor az icip kafa salliyor nezaman bitecek bu durum

Ah yavrum yaa :( canım o dilindeki pamukçuksa sanırım ilaçla da temizleniyo. Doktora bi sorsan

Allah kolaylık versin canım ya
Bende zar zor emziriyorum çok yorucu bir durum
Hiç böyle zorluk yasayacagimi dusunmezdim iki sene emzirrm guzel güzel diyordum şimdi biberonla bile süt almıyor çoğu zaman. Şuan hiç o kadar ilerisini göremiyorum
Bu arada çok da tatlı senin oğlan , bandanasini yesinler 😄

Allah kolaylık versin canım ya
Bende zar zor emziriyorum çok yorucu bir durum
Hiç böyle zorluk yasayacagimi dusunmezdim iki sene emzirrm guzel güzel diyordum şimdi biberonla bile süt almıyor çoğu zaman. Şuan hiç o kadar ilerisini göremiyorum
Bu arada çok da tatlı senin oğlan , bandanasini yesinler 😄
Anammm senin bebenin de saçları çok ❤️

Dilbagi vs bi durum olabilir mi kuzum gizli dil baglari da var farkedipmiyo bazen doktorlar tarafindan

Back
X