2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Amin canim tesekkur ederiz. Darisi size insallah:)

Kesinlikle katiliyorum. Ben 2. Ay bittiginde yaptirdim gene de cok sukur cok buyuk sıkıntı yasamadim ama simdi ki aklim olsa hemen dogar dogmaz yaptirirdim.

Çocuk cerrahi ayten basak kilic ı onerebilirim haftanin belli gunleri izmit konakta, belli gunleri gebzeye de gidiyormus. Gebze ist a yakin ya ondan soyledim. Gecen ben iyi anne degilim triplerimde yuzum gozum sis gittim yanina kontrole kendisi de kolik bebek annesiymis zamaninda o kadar rahatlatti ki beni 60 tl ucret verdim psikologa gitmis gibi oldum :KK70: cocukla iletisimi de cok guzel sariliyor, sakin sakin sohbet ediyor

Ben de cok korkuyordum canim hatta esim ise gitmisti. Gitmesin diye gozunun icine bakmistim ama hic agri ates olmamisti çok sukur. Sadece halsizlik uyku yapmisti.

Aa ne iyiymis, doktor dedigin branşına bakmadan böyle olmalı :KK71: gebzeyi düşünebilirim bi bakayım oraya sağol kuzum

Hastane ortamindan ben de nefret ediyorum :KK43: Evde yapilmasi da bi tercih meselesi tabi ki. Fakat ben ameliyathane ortami istedim ki steril bir ortam olsun Allah korusun bi komplikasyon olursa orada mudahele edilsin. Bir de çocuk cerrahi o kdr tatli bir kadindi ki, kucucuk oglumla kendi çocuğu gibi konusmalari sarilmaları beni rahatlatti:) insallah senin de en kolayindan en basitinden en acisizindan olur evde veya hastanede hangisini istersen😊:)
İnşallah canım siz atlattınız darısı bize

Canım ya ,bebiş emmek isteyince nasıl reddedilir ki :(
İnşallah şikayetleriniz çabucak azalır
Mama kullanınca nasıl olacak bakalım değişiklik olacak mı
Bizimde sizle aynıydı sanırım belirtiler
Yeşil mukuslu kaka , kan falan. Beş hafta yeşil geldi kakası ama biogia kullanınca iki gündür düzeldi şuan bir sıkıntısı da yok gibi kusmasi çoktu o da bugün normaldi. Anlamadım ben bu işten
Valla ne yapıcaz bilemiyorum. Allah yardımcımız olsun. Canım dr mukusu tek başına problem etmiyoruz kan olursa önemli dedi. O yüzden üzülme canım

Ben de tam tamina ayni nobetler ya ne guzel sadece 2-3 kere kalkiyorum diyordum :/
Gerçekten noldu bebelere kalkmaktan yatmıyorum artık zombi oldum 1 haftadır

Mari ve kizceyi cok severim burdayken cokta kullanırdım ama bursada kimsem yok diye herhalde aklima gelmiyo hiç bu kelimeler 😂😂
ben de eşimin anne tarafından alıştım böyle arada sevimli geliyor 😄 insan unutuyor kuzum ya cevre cok onemlı cıdden onlar gb konusmaya basladım eşim oyle degil konusmaz oyle arada kv.lernde var oste böyle uslupları😂

@Archpa sidelya sidelya @defne1453 kızlar diyetten önce bebeklerinizde hırıltı var mıydı bizimkinde bi hırıltı var ara ara kysmaktan mı diyorum bi yandan alerjiden mi diyorum çok kusuyor sadece reflüden mi yoksa alerjiden mi keske erkenden kamda belli olsa şu meret
Canım benim bebeğimde hırıltı bir oluyor bir olmuyor. Soğuk algınlığına bağlıyorum ben alerjiyle ilgisi mi var?

Günaydın kızlar ❤ kzıımın gözünde hafif kan oturmuş nazara geldik sanırım😓 eşim dr arkadasına foto attı bundan bişey olmaz bır ıkı gun daha geçmezse damla sölicem onu kullanın dedi geçer inşallah 😓

Belki de bu dönemlerde normaldir? Bilemedim :( Baya baya korku ifadesini görebiliyorum yüzünde sonra ağlıyor zaten, kucağımda zor sakinleştiriyorum.
Bir kitapta okumustum bebekler ilk 3 aylarinda kendilerini hala annelerinin Karninda sanirlarmis. 3 aydan sonra farkina varip huzursuzlasirlarmis. Meme reddi vs hep bu 3 ayin sonlarina denk geliyor mesela ondan olabilir bu huzursuzluklari korkulari. Bide tabi buyudukce algilari acildigi icin sesleri vs daha duyarli hale geliyorlar.

Günaydın kızlar ❤ kzıımın gözünde hafif kan oturmuş nazara geldik sanırım😓 eşim dr arkadasına foto attı bundan bişey olmaz bır ıkı gun daha geçmezse damla sölicem onu kullanın dedi geçer inşallah 😓
:( cok gecmis olsun ay oyle deme kendimi kotu hissettim ben cok begendim prensesi ama valla nazarim yok benim :( gecer canim icini sıkma

@Archpa sidelya sidelya @defne1453 kızlar diyetten önce bebeklerinizde hırıltı var mıydı bizimkinde bi hırıltı var ara ara kysmaktan mı diyorum bi yandan alerjiden mi diyorum çok kusuyor sadece reflüden mi yoksa alerjiden mi keske erkenden kamda belli olsa şu meret
Benimkinde de çok hırıltı var. İki kere doktora götürdüm fizyolojik serum verdi biri biri de birşeyi yok dedi. Balgam var gibi sanki boğazında. Emiyor burnunda tıkanma da yok sütüm de yarıyor herhangi bir belirti de yok süt alerjisi desem.

Geçmiş olsun canım. O neden oluyor ki. Tahriş mı oldu acaba.

Imkanim olsa dunyadaki tum bebeklere bakabilirim bildigim en guzel seyler ♡ benim kizim benim kainatimin prensesi yeter :) ama seninki barbie bebek gibi valla masallah ♡
Benim cirkinim bu:)

Çok güzel yavrun canim Maşallah maşallah kuzuya ♥♥

:KK43: cok gecmis olsun ay oyle deme kendimi kotu hissettim ben cok begendim prensesi ama valla nazarim yok benim :KK43: gecer canim icini sıkma
[/QUOTE Yok yok kuzum ben de hep öyle seviyorum en çok anne babanın nazarı değer derler ya burada da öyle dışarı çıkmaya görelim kötü hissetme yani Hepimiz geldik geçtik onlara da bir şey olmayacak inşallah bu arada Dediğin gibi yaptım zaten ben bir şey demeye kalmadan eşim yanaştı 😂😂😂 tartısma sonu ıyı oluyor ya 😎 :) yorgunluguma vermiş söylemlerimi Allah'tan hiç trip huyu yoktur

Benimkinde de çok hırıltı var. İki kere doktora götürdüm fizyolojik serum verdi biri biri de birşeyi yok dedi. Balgam var gibi sanki boğazında. Emiyor burnunda tıkanma da yok sütüm de yarıyor herhangi bir belirti de yok süt alerjisi desem.
burundan degil bogazdan geliyor gibi sanki bişey takılmış gibi ben de çözemedim haftaya gidicez doktora onu da sorayım

Back
X