2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Ben ilkinde artık hiç zayıflamacağım diye 36 38 beden varsa dağıttım 36 bedene indim tekrar alışveriş eşim bıktı 6 senelik evliyiz tüm bedenlerden kıyafet var evde bu sefer 2 yıl bişey almıcam dedim paraya yazık eski kötü uyumsuz demiyorum giyiyorum
Ben zAten başörtülüyüm bazen pantolonlarımın beli kapanmıyor lastik toka ile tutturuyorum nasılsa üzerine tunik gelecek görünmeyecek bel kısmı, 3 aydır kıyafet almamakta ben de direndim ama baktım olmayacak bi pant 2 tunik aldım şimdilik idareten zaten evden çıktığım yok pek ama deli gibi zayıflamak istiyorum kendimi hiç sevmedim böyle, boy da yok zaten 160’ım ve 71 kiloyum, bi ara çok niyetlendim başlıyım artık diye 2 gun cidden az yemeye çalıştım ama yorgunluk bitkinlik günlük enerjimi karşılayamadım halsiz düştüm bıraktım, ek gıdayı bekliyorum şimdi ek gıdaya da tabi biraz alıştıktan sonra muhakkak zayıflayacağım :(

bsebse bsebse bizim Kızlar aynı seninle ya yan yana getirelim bunları tam cinnetlik 😂😂🙈 benimki de emmiyor bazen direniyorum vermiyorum biberon ama bakıyorum çok aç kalıyor mecburen sağıp veriyorum :(
Aynen kuzum 😂😂😲 benimki biberon da almıyor ben şaşırdım kaldım artık valla Bebek böyle olmaz diye 😒

Ay alışmasa ablamın çocukları alışmazdı valla ben şey diyorum hep Efe -Ege bile alıştıysa odalarında yatmaya bütün çocuklar alışır yani :) ablamda iki çocuk arası bir yaş vardı sadece küçüğü 3 yaşına gelene kadar iki çocuğuyla birlikte yattı eniştem 3 yıl salonda yattı, daha bu yıl yatmaya başladılar odalarında, ben oyle olmak istemiyorum diyordum ama beraber yatmak gibisi yokmuş kokusunu duya duya, gözümü her açtığımda yanımda görmek ❤️❤️
hele bir de biraz büyüsün sen gör balından yenmiyorlar😍

canım sen ılk cocugunda uyku eğitimi verdin mi 4,6 ay arası en idealiymiş ya. sabahtan beri okuyorum deneyımlerı cok olumlu olmuş çoğu. özgüveni iiçin de birebir küçüklükten dıllenınce zor olur hoş aynı odada ama ayrı yataktayız yasına da gelse elbet alısmak zorunda odasına. kendini anladıgında anne baba yanında yatması cınsel kımlık acısından da kötu. bazen yanıma almak ıstıyorum anlamadan bısey olmaz dıye ama korkuyorum ben put gibi uyansam da esıme güvenemyorum bazen uykusu agır:) nasıl bir yol ızledın ılkınde Kahsen Kahsen acaba dıyorum önce ben uyutp mu odasına alıstırsam gecelerı. sonradan uyumayı öğretırım kendıkendıne. gunduzlerı yavas yavas yatırmaya baskadım odasını tanısın dıye zaten fena sevdı gülüyor cıbınlıgıne falan bakıyor ıcındekı asılı seylere duvardakı suslere falan:)
Ben tüm uykularını kendi yatağında yatırmıştım canım hergün aynı saatte yatağına koyuyordum emzik uyku aracı olmuştu emziği verdiğimde gözünü kapatırdı sonra biraz ninni söyleyip bırakıyordum çoğu zaman ninni söylemeden uyku moduna geçerdi annemlere giderken bile götürmek için park yatak almıştım misafirlikte bile olsak kendi yatağında uyudu birde akşam 7 den sonra hiç dışarı çıkmadık misafir kabul etmedim 2 yıl keşke bırakacak kişi olsaydı senin Kayınvaliden gibi 7 de uyurdu en az 3 4 saat ne güzel gezerdik kızınla kızım benziyor ama oğlum malesef zor bir bebek uyumuyor =( verebiliyorsan uyku eğitimi harika bişey ben bu sefer yapamayacağım galiba çünkü kızım gürültü yapıyor oğlumu hiç saatinde yatıramıyorum

Kızlar bez olarak bebek doğduğundan beri Prima premium care kullanıyoruz kullanmaya da devam edeceğiz daha 3 aylık daha stoğumuz var ama abimler bana gelirken bebişe bez ıslak mendil falan almışlar molfix getirmişler(3 ve 4 no), aralarda molfix kullanıp onları bitirsem diyorum ama pişik olmasından da korkuyorum(primanın alışkanlık yaptığını söylüyorlar) bezini değiştiren oldu mu bu şekilde
Canım ben ilk ay premium care kullandım sonra gündüz sleepy gece prima premium care bağlıyordum iki gündür full sleepy e geçtim çünkü 270 tane almış eşim onları bitireyim daha aktif bebede var =) onlara geçeceğim karışık kullanıyorum şükür sorun olmadı

hele bir de biraz büyüsün sen gör balından yenmiyorlar😍
Yaa şimdi bile sıpalar kendilerini sevdirmek için neler yapıyorlar böyle sıkıştıra ısıra sevmek istiyorum, bazen şey diyorum eşime Ya bu çocuğun sevgisi kalbime sığmıyor kalbim patlayacak sanki oyle bi his geliyor demek annelik buymuş ❤️

Sanırım normal 😀 bir an önce geçse bari ya canım sen Bursa’da mısın

Ya canım sen şanslısın benim o çizgi kırmızı hala 😀 yaza kadar iyileşse bari

Sanırım günde 1 ekmekten fazla yiyorum 😂 4 öğün yemek atıştırdıklarımı saymıyorum bile 😀

Hamilelik öncesi kilomdan 2 kiloda verdim. Emzirdikten kilo veriyorum sanırım kuzenimde böyle çünkü oda emziriyor

Uyuşukluk yomda kırmızı durması hala biraz sıkıcı tabi normal mi değil mi bilmiyorum ama insan bi üzülüyor görünce canım

Canım benim kuzu 2990 doğdu 4. Gün 2700 oldu onu baz aldılar. İlk ay 1 kilo alıp 3700 oldu. 2 ay 600 gr alıp 4300 oldu.3. Ayı merakla bekliyorum canım.

Mama önermediyse iyi demek değil mi ki canın
Evetcanim bursadanim 😊

Ben zAten başörtülüyüm bazen pantolonlarımın beli kapanmıyor lastik toka ile tutturuyorum nasılsa üzerine tunik gelecek görünmeyecek bel kısmı, 3 aydır kıyafet almamakta ben de direndim ama baktım olmayacak bi pant 2 tunik aldım şimdilik idareten zaten evden çıktığım yok pek ama deli gibi zayıflamak istiyorum kendimi hiç sevmedim böyle, boy da yok zaten 160’ım ve 71 kiloyum, bi ara çok niyetlendim başlıyım artık diye 2 gun cidden az yemeye çalıştım ama yorgunluk bitkinlik günlük enerjimi karşılayamadım halsiz düştüm bıraktım, ek gıdayı bekliyorum şimdi ek gıdaya da tabi biraz alıştıktan sonra muhakkak zayıflayacağım :KK43:
Şöyle bir durum var kızımda çok uyurdu o uyudukça ben uyurdum sütüm çok olurdu yemek canım istemezdi 2 aylıkken 15 kilo vermiştim ama oğlum uyumuyor ben uyumuyorum süt yok ye babam ye sonra veremiyorum kilo 163 74 kiloyum şuan senin de bebeğin zor canım o yüzden hıncımızı yemekten alıyoruz

Şöyle bir durum var kızımda çok uyurdu o uyudukça ben uyurdum sütüm çok olurdu yemek canım istemezdi 2 aylıkken 15 kilo vermiştim ama oğlum uyumuyor ben uyumuyorum süt yok ye babam ye sonra veremiyorum kilo 163 74 kiloyum şuan senin de bebeğin zor canım o yüzden hıncımızı yemekten alıyoruz
Uzun bir zaman sonra bu gece ilk defa 3 saat kesintisiz uyudum çok mutlu uyandım 😂😂 aynen uyku sut yapıyor o tamam da ben deli gibi acıkıyorum oyle böyle değil Yemezsem de bacaklarımda derman kalmıyor :(

Uzun bir zaman sonra bu gece ilk defa 3 saat kesintisiz uyudum çok mutlu uyandım 😂😂 aynen uyku sut yapıyor o tamam da ben deli gibi acıkıyorum oyle böyle değil Yemezsem de bacaklarımda derman kalmıyor :(
Dinlenememek te acıktırıyor ki ne kadar efor sarfediyoruz emzir gezdir uyutmaya çalış tekrar emzir gezdir şu saat oldu kahvaltıyı toplayamadım 3 buçuk saattir uyuması için uğraşıyorum tekrar acıktım =)

Dinlenememek te acıktırıyor ki ne kadar efor sarfediyoruz emzir gezdir uyutmaya çalış tekrar emzir gezdir şu saat oldu kahvaltıyı toplayamadım 3 buçuk saattir uyuması için uğraşıyorum tekrar acıktım =)
Kahvaltı mı o da ne falan oldum ben artık :)) sabahları ben eşime kahvaltı hazırlıyordum artık o bana hazırlıyor 😂😂sabah 7 de tost yemiştim, tost yemekten içim kurudu artık ama bağımlılık da yaptı he bi gun yemeyince nerede benim tostum oluyor 😂

aynwn canım doğru dıyorsun yaş olarak da daha tecrübelisin benden tavsıyelerını dıkkate alıcam😍 yerim oğluşunu ya çok güzel amaa ben erkek çocuk cok severım yıllardır hayalımdı hep nedense oğlum olcak dıye hayaller kurdum odasını bıle secmiştim.ısım vs ama kızım oldu dıye de çok mutluyum şimdi tabi ılk ne duyarsan duy zaten eşit sevınırmıs ınsan 😍
Kiz sizin oglanda cok guzel olur he yapsana bitane :D

Kahvaltı mı o da ne falan oldum ben artık :)) sabahları ben eşime kahvaltı hazırlıyordum artık o bana hazırlıyor 😂😂sabah 7 de tost yemiştim, tost yemekten içim kurudu artık ama bağımlılık da yaptı he bi gun yemeyince nerede benim tostum oluyor 😂
Sağolsun benim eşim de hazırlıyor hergün 10 buçukta kahvaltı kızımı hazırlayıp okula götürüyor o olmasa ben açlıktan ölürdüm kesin

Kızlar bez olarak bebek doğduğundan beri Prima premium care kullanıyoruz kullanmaya da devam edeceğiz daha 3 aylık daha stoğumuz var ama abimler bana gelirken bebişe bez ıslak mendil falan almışlar molfix getirmişler(3 ve 4 no), aralarda molfix kullanıp onları bitirsem diyorum ama pişik olmasından da korkuyorum(primanın alışkanlık yaptığını söylüyorlar) bezini değiştiren oldu mu bu şekilde
biz degiştik bişey olmadı
Oğlum kesinlikle sallanmadan uyumuyor ya. Yani ilk uykuya geçişte değil sadece nerdeyse tüm uyku boyunca hafif sallanmak istiyor. Durunca hemen uyanıyor uyusa da başından ayrilamiyorum büyük oğlum da oyun istiyor. Yetişemiyorum çocuklarıma yetemıyorum :/
Malesef düzen oturtana kadar böyle dogaclama gidecek bende yetemiyorum ve uzuluyorum yakinimda kimse yok ilgilenecek cok degisik birseymis bu durum
bizde de durumlar aynı büyük hep oyun istiyor küçüğün uyku düzeni yok yalnız durmuyor zaten hep kusuyor büyük asırı kıskanıyor demin kafasına yastık fırlattı,sacını çekyi,ayagını sıkıltırdı falan heralde hiç kabullenmeyecek benim oğlan kardesini ümidimi yitiriyorum

ya söylediğin iyi oldu büyük oğlanda çok kullandık zırt pırt hasta olır gercekten de başka yere falan gittik mi
Aynen doğrudur. Bende alıyordum doktor öyle diyince, hatta kargo eve kadar geldi geri gönderdik hiç açmadan. Doktorun da ikitane kucuk oğlu var demekki oda kullanmadı.

Ben ilkinde artık hiç zayıflamacağım diye 36 38 beden varsa dağıttım 36 bedene indim tekrar alışveriş eşim bıktı 6 senelik evliyiz tüm bedenlerden kıyafet var evde bu sefer 2 yıl bişey almıcam dedim paraya yazık eski kötü uyumsuz demiyorum giyiyorum
Ben çok kilo almadım doktorum az kilo alan gebelerimdensin demişti. Pantolonumu giydim geçende oluyor ama zar zor önü zor kapanıyor. Rejim sonraki olay şuan emziriyoruz olmaz. Gerçi zar zor yemek yiyorum çocuk durmayinca tabii

Back
X