- 8 Ağustos 2016
- 3.660
- 4.493
- 133
Estaffuralah nedemek,inan canım görünüşte hiç bi sıkıntısı gözükmüyor rutin muanesi yapıldı sorun yok gibi ama yinede emmiyor .canım uykuya nezaman dalarsa emzirmeye çalışıyorum tabiki her zaman okadar cabuk uyumuyor bazen 2.5-3saati buluyor ozaman sagip veya mama iciriyorum kaşıkla tabiki kandırarak dikkatini dağıtarak.kakasi mukuslu göz arkaları sürekli kizariyo dikkat ettim de peynir tukketigim zamanlarda daha çok iştahsız oluyor.cnim kuzenim kendi haline bıraktı.kuzenim gibi bir çok kişi tanıyorum sonradan duzeliyorlar yoksa bu kadar uğraşmazdımCanım sizde alerji mi vardı?
Neden emmiyor bebeğin? Sebebi belli mi yani istahsizsa da doktor sundandir bundandır diyor mu?
Sagip biberonla veriyor musun hiç? Ya da mama kullanıyor musun?
Kilo alimi nasıl hangi ayda kaç kilo aldı?
Kuzenin nasıl bir yol izlemiş peki?
Onunki neden emmemis?
Çok soru sordum kusura bakma.
Bizim herhangi bir saatimiz yok canım az emdi diye ben nerdeyse saatte bir emziriyorum. Aslında alırken istekli alıyor ama çekip çekip birakiyor. Biraz emiyor sonra bagiriyor. Ben de uykuya dalarken daha rahat emziriyorum. Anlamadım bu çocuğun sıkıntısı ne...
Sen ne kadar sürede emziriyorsun?
Benim ablam 1yil uykuda emzirdi başka türlü emmiyordu. Şuan kızı 2.5yasinda ve hala emiyor.cnim ilk ay güzel emdiği için iyiydi tabi zatürre geçirince kilosu durdu 2.ay hic almamusti. 3.ay 550grm almıştı. Oda mama icirmeseydim onuda almazdı.1 haftadirda her içtiğini kusuyor dr getirdim.