- 17 Ocak 2018
- 10.307
- 9.812
- 248
masallah kuzuyaBenimkide ilk 3 aya gore suan bi tik daha az evde bakiyorum 700 750 gram arasi gozukuyor![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
masallah kuzuyaBenimkide ilk 3 aya gore suan bi tik daha az evde bakiyorum 700 750 gram arasi gozukuyor![]()
Teşekkür ederim canım ne güzel fotoğraflarınız var öyle sizin maşallah kuzucuğunaHoşgeldingüzel ömürleri olsun yavrularının
Ramazan bereketi cnm gittikçe çoğalıyoruz![]()
Gününde doğarsa 4.500 yakın olacak nasıl tasiyacaksin demişti doktorum ama erkenci çıktı benim kızM
Masallah kiz benimki 39 da 2980 zor dogdugenetik iste ya
![]()
13 unde kontrolumuz var bakalim ne olcakmasallah kuzuyabizim de 850grm almstı 4.ayında bakalm buay neolck
TeşekkürlerTeşekkür ederim canım ne güzel fotoğraflarınız var öyle sizin maşallah kuzucuğuna
Erkenci kus seninki desene dayanamamisGününde doğarsa 4.500 yakın olacak nasıl tasiyacaksin demişti doktorum ama erkenci çıktı benim kız
Sağlığı yerinde olsun da takmayacağım diyorum ama olmuyor idrar ve kan tahlili verdik bekliyoruz bakalım gelişiminde herhangi bir sıkıntı yok dedi Dr kilo da ortadayız 4.ay ek gıdaya başlıyoruz
İkinci çocukta daha rahat olursun derlerdi ama nedense pimpirikli birşey oldum annemde çok kızıyor biraz rahat ol diye süt az mı geldi, burnu tıkandı hasta mı olacak, kakasini inceliyorum filan bebek özleminden sanırım demir ilacı başladın mıMaşallah doğum kilosuna göre iyi canım yavrun daha iyi olsun istersintabiki boyumuz bizimde 65 cm
7 haftalıkken progestan kullanmaya başladım doğduğu güne kadar kullandım ancak bu kadar tutabildikErkenci kus seninki desene dayanamamis![]()
Ay nefretlik bisey o progestan oral aliyordum ben tansiyon dusuyordu 2 saat iptal oluyordum7 haftalıkken progestan kullanmaya başladım doğduğu güne kadar kullandım ancak bu kadar tutabildik![]()
Bebisler 6 aya kadar acsa uyumazmis , 6 aydan sonrada ac olsada uyurlarmis emzrme akademsndd oyle yaziyo kuzum cisi kakasi da varsa huzuru yerindeyse en onemlisi bi problem yokturA anneveoglusuPapatyamaviss teşekkürler canlar destek için biraz dikkat edeyim bende zaten alıyor diye takılmıyordum çok iyide uyuyor aç olsa uyumaz herhalde anormal bir durum göremedim ama şuan düşünüyorum tartı mı farklıydı acaba ebemiz değişti bizim bide doktora göstereyim
Hoşgeldin =) ilkinde uyuyorduk canım uyku ve su sütün ilacı ama uyku yok iki çocukla =( sütte az doğal olarak ben nerdeyse bir yaşına dek göğüs pedi kullandım aka aka her yerim süt olurdu ilkinde şimdi ancak yetiyorKiziminda yarın 4.ayi bitecek cumartesi doktora gittik 6.300 geldi yavaş gidiyor gibi geliyor bana da oğlumda hiç süt olsun diye ozel bir çaba göstermemistim sütüm çoktu şimdi şaşırıyorum ne içip ne yesem diye ona rağmen dolu dolu değil 1 ay daha idare etsek 5. Ay bittiğinde yavaş yavas basliycam ek gıdaya
Yoğurt meyve neysede sucuğu tattırsaydın olurdumevsiminegore ya benim okudgum kaynaklarda bebegin 6 ay olmadan sindirim sistemi ek gidaya hazir degil falan diyo 5 bitip 6 ua gecerken yine okey ama 4 de cok erken degilmi ne bileyim , eskiler o sekilde yapiyomus hep anneme kalsa ben simdiden yogirt meyve tattirmaliydim
Bencede nefretlik. O kadar çok içtimki artık ilk 3 ay bitsin diye gün sayıyordum. O bitti 1 2 ay geçti bu sefer erken doğum riski başladı. Hamileliği progestanla yaşadım ben.Ay nefretlik bisey o progestan oral aliyordum ben tansiyon dusuyordu 2 saat iptal oluyordum![]()
İnşaallah bir şey çıkmaz canım.
Pamukcuktan da ememez.
Günde bir defa biberon kullansam etkiler mi acaba o kadar?
İlk doğduğunda siringayla vermiştim sütüm gelene kadar ama o zaman kolaydı küçük olduğu için az veriyorduk.
Şimdi baya zor olur herhalde.
Ah şu bebisler niye yapıyor bunu güzelce emseler ya..
En doğrusu canım. Sağlığı yerindeyse kilosu az çok önemli değil
mevsiminegore ya benim okudgum kaynaklarda bebegin 6 ay olmadan sindirim sistemi ek gidaya hazir degil falan diyo 5 bitip 6 ua gecerken yine okey ama 4 de cok erken degilmi ne bileyim , eskiler o sekilde yapiyomus hep anneme kalsa ben simdiden yogirt meyve tattirmaliydim
Kuşburnu vardı evde memleketten gelen onu yapıp içtim sanırım onun etkisi oldu şimdi duştan ciktim sicak suda bol bol masaj yaptım bide makinede sağdım baya hafifledi agrisiMasallah yaptigin, yedigin farkli birsey mi oldu degisimin sebebi acaba
Ya da bebisin cok emiyor da gogus cok mu uret sinyali aliyor
Arkadaslarima katiliyorum o yumruyu ova ova ucuna dogru ittir masaj yaparken
Bayramdan sonra yineokey benim icinYoğurt meyve neysede sucuğu tattırsaydın olurdu4 banada erken geliyor ya bende 5in bitmesini bekliyorum doktora sormadım daha ama az az veririm gibi
![]()
Neyseki bitti gecti gittiBencede nefretlik. O kadar çok içtimki artık ilk 3 ay bitsin diye gün sayıyordum. O bitti 1 2 ay geçti bu sefer erken doğum riski başladı. Hamileliği progestanla yaşadım ben.