2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Damla verdi bakalım geçer inşallah ama kan değerlerine baktı viral enfeksiyon geçiriyormuş aşıya da bağlı olabilir ya da hasta birinden de geçmiş olabilir dedi o da iştahsızlık yaparmış 😑 her Dr kontrolünden üzülerek çıkıyorum 😐

Viral enfeksiyon geçiriyormuş canım

Canım Dr umuz çok iyi ben güveniyorum mama ile devam etmektense bu şekilde de zor oluyor
Bu soyledigim bilgiler dunya saglik orgutleri whodan alinma ama ne bileyim herkesin dusuncesi farklu olabilir ama dogru bir gibi cok karisik bu ek gida olayi 😐

Hoşgeldin =) ilkinde uyuyorduk canım uyku ve su sütün ilacı ama uyku yok iki çocukla =( sütte az doğal olarak ben nerdeyse bir yaşına dek göğüs pedi kullandım aka aka her yerim süt olurdu ilkinde şimdi ancak yetiyor
İlk çocukta süt daha bol oluyor diyordu arkadaşlar bende aynı süt bezleri hatta daha önce genişlediği için daha bol olması lazım diyordum ama haklilarmis gerçekten ikinci de daha az oluyor ilke göre senin büyük çocuğun da daha yaşı küçük sanırım gece o da kalkiyodur sabahları da oyun istiyordur Allah yardım etsin benim ki büyük yardımı oluyor aksine ilkinde deli gibi temizlik yapardim şimdi hiç yormuyorum kendimi gücümü harcayamam süt olsun diye ama dolup taşmiyor yine de

Evet canım seni kendime yakın hissediyorum zaten kuzularimiz aynı yaştalar bizde ikinci çocuk için baya uğraştık tedavi filan çok şükür ummadigimiz bir an da oldu Rabbim hepimizin evlatlarını bağışlasın kızım şükür iyi onunla geçirdiğim zamanin tadını çıkarıyorum doğum iznim bitti raporla uzatiyorum
Hosgeldiniz aramiza sizde ❤
Damla verdi bakalım geçer inşallah ama kan değerlerine baktı viral enfeksiyon geçiriyormuş aşıya da bağlı olabilir ya da hasta birinden de geçmiş olabilir dedi o da iştahsızlık yaparmış 😑 her Dr kontrolünden üzülerek çıkıyorum 😐

Canım Dr umuz çok iyi ben güveniyorum mama ile devam etmektense bu şekilde de zor oluyor
Cok gecmis olsun
Derdi belli oldu. Iyilesince duzelir insallah

Bebisler 6 aya kadar acsa uyumazmis , 6 aydan sonrada ac olsada uyurlarmis emzrme akademsndd oyle yaziyo kuzum cisi kakasi da varsa huzuru yerindeyse en onemlisi bi problem yoktur
Deme o zaman bu çocuk aç mı şimdi napcam ki

Kizlar erkek bebisleri olanlar , gecenlerde kv tutturdu bu dogustan peygamber sunnettli diye , gorunusu sanirim farkli evet ama ozelde develtte ayri ayri 3 4 doktr kontrol esnasinda baktıve hic bisey demedi, ayrica dedikleri sey bi sekil bozuklugu tıptahastalik olarak adi var oyle olsa bile cerrahi mudahalr gerektiren bisey , kabul ettiremiyorum bi turlu cok sanslisin fln diip duruyolar ustine bide kimseye nasip olmaz fln varmi cevrenizfe yada ilk bebislerde boyle bi durum , deriyi asafi dogru kaydirinca bizimki yine ayni kaliyor icinden o topcuk kafa cikmasi gerekiyomus sanirim bizdeoyle bisey yok
Evet dogustan sunnetli olankar var cok dua ettim insallah oyledir diye ve haytimda ilk pipi gorusum normal nasildir nasil olmali baskalarinki nasil inan bilmiyorum 🤔

Deme o zaman bu çocuk aç mı şimdi napcam ki
Canım seninki uyuyormuş bence hareketlendiler artık azalması normal belki dediğin gibi tartıda vardı bir sorun doktora kadar bekle bence bebeğinde huzursuz değilse yoktur inşallah bir sıkıntı

4 buçuk yaşında canım kreşe gidiyor
İlk çocukta süt daha bol oluyor diyordu arkadaşlar bende aynı süt bezleri hatta daha önce genişlediği için daha bol olması lazım diyordum ama haklilarmis gerçekten ikinci de daha az oluyor ilke göre senin büyük çocuğun da daha yaşı küçük sanırım gece o da kalkiyodur sabahları da oyun istiyordur Allah yardım etsin benim ki büyük yardımı oluyor aksine ilkinde deli gibi temizlik yapardim şimdi hiç yormuyorum kendimi gücümü harcayamam süt olsun diye ama dolup taşmiyor yine de

Canım seninki uyuyormuş bence hareketlendiler artık azalması normal belki dediğin gibi tartıda vardı bir sorun doktora kadar bekle bence bebeğinde huzursuz değilse yoktur inşallah bir sıkıntı
Eşim geldi tartı farklı dedi rahatladım bugün aşı günü ama yaptırmadım çarşamba sünneti var haftaya yapılsın dedim haftaya gideceğiz gidip o tartıyı bulup tartacağım mutlu cidden oynuyor uyuyor sadece sürekli eli yüzünde dişleri çıkacak o huzursuzluğu var o kadar şükür

Ahh yavrum yaa ondan demek. Çok geçmiş olsun canım

Evet dogustan sunnetli olankar var cok dua ettim insallah oyledir diye ve haytimda ilk pipi gorusum normal nasildir nasil olmali baskalarinki nasil inan bilmiyorum 🤔
Arkadsla karsilastirdik biz kuzum soyle diyim ne sunnetsiz haline ne de sunnetli haline benziyo yarim sunnet gibi yani operasyona ihtiyaci var buyukihtimal doktora gosterecegim aslinda bu ni hastalik tipta kuzum cogusinda iserken sikinti , yadadelik yerinde hayalarinda problem oluyormus bizim onceden doktorlar topcuklar icin su dolu biraz diyolar di pipi icin de hicbisey demediler 1 aylik ve oncesi kontrollerinde meraktwyim bende nolcak diye , sende bi baksana acinca altini normalde pipinin ustundeki deriyi asagi dogri cektiginde o topcuk kafa ortaya cikiyormus pipi huni gibi oluyor yani , ama bizde oyle bisey yok deriyo indirdinmi direk kafasi var hatta sinnetli arkadasimnkine cok benziyo ama onun gibi gergin ve tam da k sekilde degil pipi meselesidir gidiyo 😂

Nekadar beceriklisin vallahi imreniyorum sana neguzel yapiyorsun tipkisinin aynisi olmus Masallah size cok guzel ya Z zeLina
Teşekkür ederim cnm😍 benzetmeye çalışıyorum işte bişeylere😂 yalnız az daha maydonoz la ek gıdaya geçiyorduk 😂😂

Eşim geldi tartı farklı dedi rahatladım bugün aşı günü ama yaptırmadım çarşamba sünneti var haftaya yapılsın dedim haftaya gideceğiz gidip o tartıyı bulup tartacağım mutlu cidden oynuyor uyuyor sadece sürekli eli yüzünde dişleri çıkacak o huzursuzluğu var o kadar şükür
Canım bebeğini en iyi sen bilirsin kilo alımı az bile olsa sağlıklı huzurluysa önemli değil bence..dişlerden de az almış olabilir belki.. sünnetinizde hayırlı olsun şimdiden:))

Back
X