2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Bayram sonu yıllık izin kullanicam kurul raporu için ugrasicam ama zor biraz ücretsiz izin kullanamiycam ev kredimiz var oğlumda kullanmıştım iyi olmuştu ama şimdi çok zor kv bakacak kızımın adı Beril ❤

Kurul raporu bende alamıyorum bende büyük oglanda kullanamamistim adıyla yaşasın prenses benim oglusta Ömer Utku adı

Bakacak biri varsa güzel bende yok maalesef

Kuşburnu vardı evde memleketten gelen onu yapıp içtim sanırım onun etkisi oldu şimdi duştan ciktim sicak suda bol bol masaj yaptım bide makinede sağdım baya hafifledi agrisi
Bende çok kuşburnu suyu içerim. Bizde memleketten alıyoruz. Kaynatıp suyunu çıkarıyoruz. hazır meyve suları hiç içmem. Tabii şimdi tekim ben yapamıyorum Biraz zahmetli Annem gelince yapar artık 😊

canım nama sandalyesını ben kurdum eşim sagolsun 5dk uzanaym kurarız dedı uyuyakaldı ben de kıyamadım basladım kurmaya daha da bıtmedı tabı kızımın uykusu geldı uyutuyorum bırazdan kalan kısımları yapacagım rengi tam narçiçeği. kırmızı degıl ben cokbegendım eşimn teli ıle çekecegım bıtınce onunkı oldugu renkte cıkarıyor 😂 çok zordu ya sırt kısmını oturtmak anam agladı agır cok bıde. oturak kısmının ayak uzatma kısmı ve tepsısı kaldı oturak kısmının ayak kısmı tornavıda ıle yapılıyor 😡 Papatyamaviss Papatyamaviss

Bende çok kuşburnu suyu içerim. Bizde memleketten alıyoruz. Kaynatıp suyunu çıkarıyoruz. hazır meyve suları hiç içmem. Tabii şimdi tekim ben yapamıyorum Biraz zahmetli Annem gelince yapar artık 😊
maşallah oğlusuna ne kadar masumm prensss💙💙

canım nama sandalyesını ben kurdum eşim sagolsun 5dk uzanaym kurarız dedı uyuyakaldı ben de kıyamadım basladım kurmaya daha da bıtmedı tabı kızımın uykusu geldı uyutuyorum bırazdan kalan kısımları yapacagım rengi tam narçiçeği. kırmızı degıl ben cokbegendım eşimn teli ıle çekecegım bıtınce onunkı oldugu renkte cıkarıyor 😂 çok zordu ya sırt kısmını oturtmak anam agladı agır cok bıde. oturak kısmının ayak uzatma kısmı ve tepsısı kaldı oturak kısmının ayak kısmı tornavıda ıle yapılıyor 😡 Papatyamaviss Papatyamaviss
Merakla bekliyorum bende😁 özellikle rengini😂😂

Almayı düşünen olursa dıye her açıdan çektim Papatyamaviss Papatyamaviss de düşünüyorum demişti. ayakkısmını vıdalıcam resm ıcın oturtmaya calıstım. oda ısıgı da beyaz gun ışıgında daha sakin rengi

Eklentiler

• IMG-20190506-WA0040.webp
    IMG-20190506-WA0040.webp
    25,8 KB · Görüntüleme: 60
  • IMG-20190506-WA0041.webp
    IMG-20190506-WA0041.webp
    23,2 KB · Görüntüleme: 61
  • IMG-20190506-WA0042.webp
    IMG-20190506-WA0042.webp
    24,8 KB · Görüntüleme: 70
  • IMG-20190506-WA0043.webp
    IMG-20190506-WA0043.webp
    25,9 KB · Görüntüleme: 60
  • IMG-20190506-WA0044.webp
    IMG-20190506-WA0044.webp
    26,5 KB · Görüntüleme: 59
Almayı düşünen olursa dıye her açıdan çektim Papatyamaviss Papatyamaviss de düşünüyorum demişti. ayakkısmını vıdalıcam resm ıcın oturtmaya calıstım. oda ısıgı da beyaz gun ışıgında daha sakin rengi
Gayet guzel duruyor kuzu 😃 soyle bi evir cevir alyakusla test et bakiim rahat mi 😃 bak kurmuşsunmis gibi olmus

Kizlar bugun benim kiza birsey oldu surekli uyumak istiyor.
Dengesiz ya :))
12ye dogru uyudu 13.30da kalkti. 14.00 de tekrar uyudu 16.00 kalktı. Bende biraz uyutmadim kalkinca 18.00de uyuttum simdi uyuyor napiyim kaldirsam mi acaba
Gece uyumazsa ya :)
@Kartanesii8892

Kurul raporu bende alamıyorum bende büyük oglanda kullanamamistim adıyla yaşasın prenses benim oglusta Ömer Utku adı

Bakacak biri varsa güzel bende yok maalesef
Maşallah paşaya ❤️ kv burda o bakacak annem şehir dışında o da gelecek arada bakmaya o yönden şanslıyım tabi kendim bakmak isterdim ama buna da şükür

Kizlar bugun benim kiza birsey oldu surekli uyumak istiyor.
Dengesiz ya :))
12ye dogru uyudu 13.30da kalkti. 14.00 de tekrar uyudu 16.00 kalktı. Bende biraz uyutmadim kalkinca 18.00de uyuttum simdi uyuyor napiyim kaldirsam mi acaba
Gece uyumazsa ya :)
@Kartanesii8892
hayır hayır kaldrımaa kuzumm bence 6dan sonra normal gece ıykusu baslamıs olablr. yani şöyle benm kızım da gunduzu geceye baglıyordu ıns senın de oyledır masallahhh bız de gunlerdır epey sakinizz atak dengesız dyorum sıze 😁💞

Back
X