2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
benimki her turlu kendini one atiyo agzinida aciyo beni yiyecek hirsli hirsli yapisiyo koynuma cok komik ona baktikca gulesim geliyo 😂

Kuzum banyodan sonra 3 saat gectiyse sıkıntıyok diyorlar hem havalar da işindi artik zatengecir bi sapka kafasina gidiver belli mi olut durur gunes hanim anne babasina hediye 😊
Çıktık çıktık kuaförlerin tatil günü Ya salı günü kapalıymış 😭😭 markete gidelim dedik yağmura yakalandık 😢 bu Bebeler ne zaman şort tişört giyecek Ya aldıklarım küçülecek hala havalar düzelmedi 😭😭😭

Kadın olmak ne kadar zor değil mi? İlaçlar iğneler ama çok şükürki mutlu son.
Ben oğlumu tüp bebek tedavisi ile aldım kucağıma bütün o iğneler o ilaçlar yatağa bağımlı geçen aylar en zoru da stresi ama şimdi bakıyorum da hepsine herşeye değiyor şükürler olsun rabbime.. isteyen herkese nasip etsin...

Ben oğlumu tüp bebek tedavisi ile aldım kucağıma bütün o iğneler o ilaçlar yatağa bağımlı geçen aylar en zoru da stresi ama şimdi bakıyorum da hepsine herşeye değiyor şükürler olsun rabbime.. isteyen herkese nasip etsin...

Allah bagislasin canim. Degiyorlar tabi tum zorluklara♡

Ah ah ben iki ay olmamiza. Birhafta varken basladi ve suan 4ayligiz zorlaya zorlaya iciriyorum ben tukendim artik biyere gidiyoruz herkesin bebegi copcop emiyo bizimki hazir biberondan icmiyo kafa sallayip duruyo. Meme reddini anlarimda biberon reddetmekte nedir siz biberonlami besliyordunuz
Benim sütüm yetersiz diye emzirme sonrası mama veriyordum 90 cc içiyordu şimdi yine sütüm az ama 30 içip bırakıyor.doktor sütümun az olduğundan emin olmak istiyor o yüzden emzir arkasından içtiği kadar mama ver 5 gün sonra tartalim dedi.ben kilo almayacagindan eminim çünkü 1 haftadır icmedigi mamayi siringayla verdiğim halde günde 15 gr almış ve bu az ayına göre.

Bugun evlilik yıldönümümüz 3.yıla 3 kişi giriyoruz ❤❤❤ İftara dışarıda olacağız, Güneş hanım izin verirse inşaallah yemeğimizi yiyene kadar ki sanmıyorum eşime dedim boşuna gidiyoruz yemeği yarım bırakıp çıkarız dedim, hediye falan da almadım daha geçende Doğum gününe aldım sürekli alacak bişey bulamıyorum :KK43: niye ben daha 3. Yılda böyle hevesimi kaybetmişim kuaföre gitmem gerek hava serin gibi ve sabah güneşi yıkadım bi de gidemem de 😭 Güneş galiba benim tüm enerjimi alıyor 😭😭
Seneye şaşalı kutlarsınız canım çocuk oyun parklı bir yere gidip koyarsınız bebeyi başbaşa yersiniz yemeğinizi daha çok uzun yıllar var bugünleri unutacaksın nice senelere

Hayirli sahurlar genclerr:) Benim veledin 2 de kakasini yapasi tuttu da Altini da degistirince uyandi tabi. Uyutma cabalarindayim kendi kendine karanlikta guluyor oyunlar yapiyor . Su cocugun uyandigindaki enerjisinden buradaki sabahin korunde kalkan annelere ver ya Rabbim :KK70:
Benim cadı da 3.30da emerken yapti. Sardik basa :) birsey dikkatimi çekti. Senin bücürle benimkinin huylari benziyor sanki 🤣🤣
canım geçmiş olsun arada bsktım da pek yazamadım biz de ailecek hastsyız dilkkat et kendine
Teşekkürler, sizlerede gecmis olsun ❤
Birşey farkettim burnunun tikanma nedeni gece terlemeleri. Sırtına bez koyuyorum şapkasını devamlı terledikce değişiyorum ama gece baktım kafası üşümüştü. Şapkası islanmisti. Demekki ondan burnu tıkanıyor. Havalar ısındı ama sizde şapka takıyormusunuz. Saçı yok üşür diye düşünüyorum. Bu şapka da terliyor daha mı kötü oluyor acaba.
Kizzz bu havada sapka mi takilir. Birde oglun var. Erkekler sevmez sicagi.
Ben doğduğundan beri evde takmıyorum. Baslarda banyo yapip uyutunca uyanana kadar takiyordum. Simdi onuda yapmıyorum. Birak bacim oglani boğma:)

Amin inşallah. Allah isteyen hiçkimsenin kucağını boş bırakmasın.

Benim sütüm yetersiz diye emzirme sonrası mama veriyordum 90 cc içiyordu şimdi yine sütüm az ama 30 içip bırakıyor.doktor sütümun az olduğundan emin olmak istiyor o yüzden emzir arkasından içtiği kadar mama ver 5 gün sonra tartalim dedi.ben kilo almayacagindan eminim çünkü 1 haftadır icmedigi mamayi siringayla verdiğim halde günde 15 gr almış ve bu az ayına göre.
Meme emen cocuk biberonda doydugunu bilmiyor burada meme verip biberon verenler var 150 vs bana cok geliyor bizimki en fazla 60 70 iciyor dogdugundan beri biberon iciyor evde sagma makinan varsa yada alma imkanin varsa alip sagim yap sonra memeni ver uzerine sagdigin sutu icir

Ya sen bizi tarif ediyorsun gece 00den buyana 90 cc icti bende bittim artik tam uyuyor rahata ermek yok uyurken biberon veriyorum surekli oda uyaniyor sil basta birdaha uyutmaya calis cok yoruldum bu cocuk nezaman acikacakda icecek deli gibi ac ictigi 30cc heryolu denedim saat basida verdim dort bes saate birde herturlu icmiyor bi bebek neden biberondan icmek istemezki
Kuzum kaç zamandır bunu diyorsun kilo almayi bırak vermesi lazım böyle ise gittin mi doktira nasıl bebiş ❤

Back
X