2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Ya işte sorunum bu ben inceletmiyorum hala 2 kat giydiriyorum 😭😭 şuan kombi kapalı ev 26 derece ben tişörtle duruyorum ama kız da uzun kollu zıbın ve üzerinde badi var altında da iki ince penye pijama
Havalar ülke genelinde serin gidiyor bu yıl ısınacak ama geç ısınacak hava sanırım

S Sevimlipanduf güzel bi noktaya parmak bastın 😃 ben de aldığım yazlık cicileri giydirmek istiyorum ama nerdeee istanbul hala soğuk. Sıcak günlerde ev 26-27 derece oluyo. Ben bi kısa kollu zıbın üstüne uzun kollu ince sweat altına da tek alt giydiriyorum. Fazla mı giydiriyorum bi de erkek benimki 🙄

S Sevimlipanduf güzel bi noktaya parmak bastın 😃 ben de aldığım yazlık cicileri giydirmek istiyorum ama nerdeee istanbul hala soğuk. Sıcak günlerde ev 26-27 derece oluyo. Ben bi kısa kollu zıbın üstüne uzun kollu ince sweat altına da tek alt giydiriyorum. Fazla mı giydiriyorum bi de erkek benimki 🙄
Ben de aynı şekilde giydiriyorum. Alt hep tekti benim su an ince penye olanlardan giydiriyirum

Kız ben ikişer kat giydiriyorum 🙈🙈 uzun kollu zıbın üzerine sweat, altına da bir patikli alt üzerine tayt giydiriyorum, düşüremedim tek kata henüz, evim de ortalama 25 derece dediğin gibi gun içinde bol güneş alıyor 27-28 lere bile çıkıyor güneş aldığında

Bugun evlilik yıldönümümüz 3.yıla 3 kişi giriyoruz ❤❤❤ İftara dışarıda olacağız, Güneş hanım izin verirse inşaallah yemeğimizi yiyene kadar ki sanmıyorum eşime dedim boşuna gidiyoruz yemeği yarım bırakıp çıkarız dedim, hediye falan da almadım daha geçende Doğum gününe aldım sürekli alacak bişey bulamıyorum :KK43: niye ben daha 3. Yılda böyle hevesimi kaybetmişim kuaföre gitmem gerek hava serin gibi ve sabah güneşi yıkadım bi de gidemem de 😭 Güneş galiba benim tüm enerjimi alıyor 😭😭

Allah mutluluğunu daim etsin inşallah nice yıllar görün eşinle beraber ilk yıllardan bırakma öyle kendini ben olsam hadi neyse 15. Yıla gireceğiz Ağustos'ta

Allah mutluluğunu daim etsin inşallah nice yıllar görün eşinle beraber ilk yıllardan bırakma öyle kendini ben olsam hadi neyse 15. Yıla gireceğiz Ağustos'ta
Ay maşallah 15.yıl 👏🏻👏🏻👏🏻 Kronik yorgunluk diye bişey var sanırım üzerimde hep yorgun hissediyorum kendimi akşam yatarken de Yorgun’um sabah kalkarkende 😢 akşam için hazırlanacağım makyajımı da yapacağım uzun bir aradan sonra yüzüme gözüme renk gelsin

Meme emen cocuk biberonda doydugunu bilmiyor burada meme verip biberon verenler var 150 vs bana cok geliyor bizimki en fazla 60 70 iciyor dogdugundan beri biberon iciyor evde sagma makinan varsa yada alma imkanin varsa alip sagim yap sonra memeni ver uzerine sagdigin sutu icir

Hem süt hem mama veriyorum ama doydugu an diliyle ittiriyor biberonu. Bu hafta süt+mama her öğün değil ama 130 içtiği oluyor not ediyorum. 4 aylık oldunuz 60-70 az değil mi tabi verdiğin saat aralığına göre değişir sık ise normal ama 4-5 saati geçiyorsa az olur. içmiyorsa sebebi vardır mutlaka geç kalma Dr a bence bak bizim nedeni belli oldu

Birşey farkettim burnunun tikanma nedeni gece terlemeleri. Sırtına bez koyuyorum şapkasını devamlı terledikce değişiyorum ama gece baktım kafası üşümüştü. Şapkası islanmisti. Demekki ondan burnu tıkanıyor. Havalar ısındı ama sizde şapka takıyormusunuz. Saçı yok üşür diye düşünüyorum. Bu şapka da terliyor daha mı kötü oluyor acaba.
Biz coook uzun zaman oldu şapkayı birakalo ama bizimki baya sacliydi. İki gün önce tıraş etti babası. O yüzden takıyorum uyurken ben de kafası üşür diye.

Ya ne biliyim üşürse diye 😭 hele kısa kollu giydirmek mi henüz mümkün değil 🙈 bayram için elbise aldım sıfır kollu elbise şimdiden bayramda hava nasıl olur onu nasıl giydireceğim diye düşünüyorum 😂😂
Cok harika yazmisim dediklerimi anladigin icin tesekkurler öncelikle telefon donuyo basmiyo yanlis basiyo fln ondan oluyo 😃 sifir kol giyilirmi bayramda bilemedim havalar nasi olur bende sort lu pantolon askili takim istiyorum ama annem hemen ay usurrr dedi 😂 kisa kol gomlek pantolon giydirirm belki hava durumuna bagli 😂 ama sen ssimdi boye giydirdivin icin alismistir gunes ilk kisa kol zibina gec kesinlikleee sonra altini cikar yavas yavas ama zibini kesin gec

Biz coook uzun zaman oldu şapkayı birakalo ama bizimki baya sacliydi. İki gün önce tıraş etti babası. O yüzden takıyorum uyurken ben de kafası üşür diye.
bizimki de traşlı gibi sarı sarı tüyler var ama yani gece taktığında da terliyor aklında olsun.

Meme emen cocuk biberonda doydugunu bilmiyor burada meme verip biberon verenler var 150 vs bana cok geliyor bizimki en fazla 60 70 iciyor dogdugundan beri biberon iciyor evde sagma makinan varsa yada alma imkanin varsa alip sagim yap sonra memeni ver uzerine sagdigin sutu icir
Avent Sağım makinam var.önce emziriyorum sonra mama veriyorum en sonda göğsü boşaltmak için Sağım yapıyorum ama sütüm bir türlü artmiyor;:(

Back
X