Sadece verem aşısından sonra banyo yapılmıyor diye biliyorumAşı günleriniz nasıl geçti? 4.ncü ay aşıları ateş yapmaz deniliyor da...
Yine 3 gün duş aldırmama durumu olacak mı?
Yanıtlarsanız sevinirim, teşekkür ederim...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sadece verem aşısından sonra banyo yapılmıyor diye biliyorumAşı günleriniz nasıl geçti? 4.ncü ay aşıları ateş yapmaz deniliyor da...
Yine 3 gün duş aldırmama durumu olacak mı?
Yanıtlarsanız sevinirim, teşekkür ederim...
Benimki yaklasik 25 nisandan beri direniyor. Agliyor agliyor uyumak istemiyor. Bir uykusunda kucakta sallanip uyuyor, bir uykusundw besikte sallamip uyuyor,bir uykusunda oyun halisinda yatarken, bir uykusunda ayakta sallaniyor. Son 3 uykusunda ayakta sallanarak uyudu telefondan muzik esligind3 yine aglayarak tabi de bakalim rutine baglayabilcek miKizlar bebisleri nasil uyutuyorsunuz sallayarakmi besiktemi ayaktami salingactami memedemi ? Birde uyutmaya kalktinizda agliyormi uyumamak icin direniyormu ?
Yaaa yine kaçırdımCanım resmimi koydum
Kizlar bebisleri nasil uyutuyorsunuz sallayarakmi besiktemi ayaktami salingactami memedemi ? Birde uyutmaya kalktinizda agliyormi uyumamak icin direniyormu ?
Bizim hayalimizde de iki kız vardı. Büyük erkek olunca ikinci bari kız olsun dedikBenimde eşiminde abisi var hiç bişeye faydaları yok bende hep ablası olanları görünce kıskanırım çok isterdim kız kardeşim olsun o yüzden kızıma kardeş yaptım millet erkek diye ölür erkek deyince doktor kızım eşim ben doktora aynı anda erkek mi diye sorduk oğlumu da çok seviyorum
Bende öyle derdim 2.cocuga gerek yok oğlum yeter diyordum ta ki oğlum 6.yasina gelip ilkokula başlayana kadar sonrasında kardeş olsun şu zaman olur şu zaman doğar planına girdik ama olmadı 5 sene sebebi yok dediler tedavi gördüm yine olmadı son olarak tüp bebek deneyelim dediğimiz ay hamile kaldım hâlbuki oğluma bebek istediğimiz ilk ay hamile kalmıştım o kadar çok istedim ki kardeşi olsun diye ileride bize bir şey olursa yaninda aynı kandan aynı candan biri olsun istedim yani canım zamanla düşüncelerin değişiyor annem bana çok kızmısti büyük konuştun diye 2.ne zaman dediklerinde kesinlikle istemiyorum diyordum sonra kurbanlar adadım olsun diyeİyiki de olmuş o zaman ❤ Bi de senin annen kv yardımcı oluyorlardı diye biliyorum, benim kimse de yok yanımda dediğin gibi oğlunda bebek daha, bana kalsa bende tek çocuk yeter mantığındayım zaten sezeryen çok zorluydu hele ki gebelik kolestazından neredeyse bebeği kaybediyorduk tüm bunları yeniden yaşamak istemiyorum allah kızımıza sağlık versin modundayım, sonra da düşünüyorum ben 7 kardeşim ablalarımı hergun ararım konuşuruz bebeğimin kakasından kusmuğundan herşeyin fotoğrafını çekip atmışımdır onlara bi sorun var mı baksanıza diye, hep iyiki ablamlar var demişimdir işte bir yandan da kızım tek kalmasın kardeşi olsun diyorum ama korkuyorum da![]()
Kizlar vlla tipe baksan gari kiz pesinde dolanan itin kopugun biri sanarsiniz ama bizim
Ayy bizde de öyle teyzemin torunu kardesimden büyükYa nasıl diyim bizde kardeş bağları da çok güçlü değil yani iki ablam var onlarla çok iyiyiz ama abimlerle değil yengemlerle konuşuruz daha çok, durup da abim beni aramaz mesela yengem arar, kuzeni çok şimdiden 10 tane kuzeni var ama yaş farkları da çok 25 yaşında kuzeni var kızımın yeğenimin çocuğu benim kızımdan büyük karışık yani biraz bi de araya mesafe girince ayda bir bile görüşmeyiz ben gene yüzsüzlük yapıp gidiyorum her ay ben gitmesem gelmezler bile
Azıcık mıKizlar vlla tipe baksan gari kiz pesinde dolanan itin kopugun biri sanarsiniz ama bizim
Kv dort oglu var dordununde oyle alkolmus kari kizmis gazino pavyon bar diskoymus kotu huylari yok hepside kari kope olmus allah korkulari var bizim adam azicik eziyet ediyodisari cikarmiyo cikincada ora bakma bura bakma onune don
Kiskanclikta nirvana yapti
Nilufer_3457
incebellibardak
En rahat senin kuzu uyuyormuş. MaşallahKucağımda sakinleşiyor benim kız ninni söyleyince de gözler kapanıyor bir de gözlerini kapatıyorum açık olunca dikkat hemen başka şeye gidiyor sonra beşiğine yatırıyorum. Uykusu gelince huysuz oluyor ama uyutmam uzun sürmüyor o anı kaçırmamaya dikkat ediyorum uyanık kalma süresi 2,5 saati buluyor genelde
Bana iltihap da aksa normal demişti hemşire ama bilemedim bi sağlık ocağında göster istersenArkadaslar asi yeri boyle garip oldu. Atletinede iltihap akmis boyle olanlar var mi normal birsey mi ? Resmen oyulmus gibi.
Bize sağlık ocağında normal dediler. Eğer iltihap gibi olursa korkma dedi. BenimkindeArkadaslar asi yeri boyle garip oldu. Atletinede iltihap akmis boyle olanlar var mi normal birsey mi ? Resmen oyulmus gibi.
AA bunu ben yazmadım ama orada ben yazmışım gibi gorunuyor kk da sıyırdı bizim gibiEn rahat senin kuzu uyuyormuş. Maşallah![]()
Maşallah kuzuna öncelikle canım normal elleme sıkma bırak öyle sağlık ocağından kesinlikle ellemeyin dendiArkadaslar asi yeri boyle garip oldu. Atletinede iltihap akmis boyle olanlar var mi normal birsey mi ? Resmen oyulmus gibi.
Bende öyle derdim 2.cocuga gerek yok oğlum yeter diyordum ta ki oğlum 6.yasina gelip ilkokula başlayana kadar sonrasında kardeş olsun şu zaman olur şu zaman doğar planına girdik ama olmadı 5 sene sebebi yok dediler tedavi gördüm yine olmadı son olarak tüp bebek deneyelim dediğimiz ay hamile kaldım hâlbuki oğluma bebek istediğimiz ilk ay hamile kalmıştım o kadar çok istedim ki kardeşi olsun diye ileride bize bir şey olursa yaninda aynı kandan aynı candan biri olsun istedim yani canım zamanla düşüncelerin değişiyor annem bana çok kızmısti büyük konuştun diye 2.ne zaman dediklerinde kesinlikle istemiyorum diyordum sonra kurbanlar adadım olsun diye
Arkadaslar asi yeri boyle garip oldu. Atletinede iltihap akmis boyle olanlar var mi normal birsey mi ? Resmen oyulmus gibi.
Kizlar vlla tipe baksan gari kiz pesinde dolanan itin kopugun biri sanarsiniz ama bizim
Kv dort oglu var dordununde oyle alkolmus kari kizmis gazino pavyon bar diskoymus kotu huylari yok hepside kari kope olmus allah korkulari var bizim adam azicik eziyet ediyodisari cikarmiyo cikincada ora bakma bura bakma onune don
Kiskanclikta nirvana yapti
Nilufer_3457
incebellibardak