2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kizlar 4. Ay asilarini olanlar bize 2. Ay asisinda sabah olmaniz gerekiyor demisti. 4. Ay asilari icin boyle bir sey dendi mi size. Ptesi asi günü de hatirlayamadim :/

Kizlar 4. Ay asilarini olanlar bize 2. Ay asisinda sabah olmaniz gerekiyor demisti. 4. Ay asilari icin boyle bir sey dendi mi size
Verem asisi acilinca 7 saat icinde yapilmasi gerekiyormus. Bakanliktan ozel geliyor, yapilacak hastalar hepsi cagiriliyor. O yuzden 2. Ay asilarinda saat verildi. Fakat 4. Ay asilari zature (pnemokok mudur nedir ) ve 5li karmada saat vermediler . Her hastaya birtane acip yapti

Kizlar 4. Ay asilarini olanlar bize 2. Ay asisinda sabah olmaniz gerekiyor demisti. 4. Ay asilari icin boyle bir sey dendi mi size. Ptesi asi günü de hatirlayamadim :/
bız öğleden sonra olduk cnm.. 2.ayda toplu yapıyorlaraşıları veremsavastan toplu gelıyo ondan ollabilir. bence ara sor yıne

Bana iltihap da aksa normal demişti hemşire ama bilemedim bi sağlık ocağında göster istersen
Bize sağlık ocağında normal dediler. Eğer iltihap gibi olursa korkma dedi. Benimkinde
morluk var şu an sadece.
Maşallah kuzuna öncelikle canım normal elleme sıkma bırak öyle sağlık ocağından kesinlikle ellemeyin dendi
Alintilari eklemeyi unutmusum , tekrar yazayim dedim. Oncelikle tesekkurler donusunuz icin. Tum aileyi ayaga kaldirdim 😁4 yeni bebegi olan arkadasa sordum. Hemsireyi aradim, doktora yazdim. Herkes normal dedi. Bir nebze rahatladim 😁

Hanimlar merhabalar tekrardan. Skntiyla geldim bu defa. Bir kac gundur misafir agirlama ile ugrastim. Sutlu tatli yedim iki gun boyunca baya bol. Bebegimin poposu bacagijin popusuna yakin yerleri kizarmis kabartili gibi kizariklik. Sut alerjisi olabilirmi. Pisik degil eminim. Kakasi yesil mukuslu. Aglama huysuzluk cok artti. Sut alerjsi en ufak sut urunu yiyince mi belirti gosterir yoksa cok miktarda tüketildiğinde de gorulebilen bir versiyonu varmi
Alerji düzeyine göre değişiyor sanırım canım. Ben bir süre önce, şişe sütü kafaya dikip epey e ictigimin sonrası sırayla bebegimde yeşil kaka, kan göründü alerji yok dedi bebegimde ama bunlar hep alerji belirtisiymis.Sende götür mutlaka doktora inşallah alerji değildir. Yeşil kaka normal olabiliyormus . Mukus alerji veya başka nedenden olabilirmis
O senin samimiyetinden candanligindan kuzum❤😍😘 cok tesekkur ederim
Her birimzi oyleyiz❤
Çok insesin canım 😘🌸😍
Yaa ben bebegimin odasini ayirmama karari aldim varsin buyuyene kadar benle uyusun. Ne olur ki. Ona bir zarari olur mu ?
Geçen instada bir Dr biz üç yaşına kadarbebegimzls aynı odadydik, üç yaşından sonra ayrin diyordu.
Ben şimdi odayı ayırmak bir yana . Bebeği beşiğine bile pek yatirmiyorum. Gece yanımda yatınca çok rahat ediyorum. Belki böyle alışması doğru değil ama hep bebek kalmayacaklar ki şuan bize fazla muhtaçlar. Duruma göre bakarım ama odayı dokuz aylıktan sonra falan ayirtirim sanirim
Kizlar bebisleri nasil uyutuyorsunuz sallayarakmi besiktemi ayaktami salingactami memedemi ? Birde uyutmaya kalktinizda agliyormi uyumamak icin direniyormu ?
Benim kız dün sabah yediden gece yediye kadar uyumayarakk kendi rekorunu kırdı.kendiliginden bir tek akşam uykusunu kolay uyuyor o da bazen direniyor. Ama gündüz uykulari bizim çok az sürekli uyutmaya çalışıyorum. Gözünü beş dk kapayip uyanıyor .zor bir bebek benim kız.
Uyitmayi da emzirip sonra pis pislayarak yapıyorum. Öyle uyumazsa sallıyorum.oyle de uyumazsa kolik müzikleri açıyorum.

Verem asisi acilinca 7 saat icinde yapilmasi gerekiyormus. Bakanliktan ozel geliyor, yapilacak hastalar hepsi cagiriliyor. O yuzden 2. Ay asilarinda saat verildi. Fakat 4. Ay asilari zature (pnemokok mudur nedir ) ve 5li karmada saat vermediler . Her hastaya birtane acip yapti
Bir bilgi daha ogrendim valla. Tesekkur ederimm :KK200:

Of benim cevremde 3 kisi var ocakta doğum yapan 😁 bir de yazmayıp sadece okuyan üyeler varmış geçen hafta görünce hah dedm kesin ifşa oldum 🤣
Oo ben yazmayip okuyanlari hic saymiyorum bak. Beni taniyanlar çıkın ortaya gizli gizli okumaya gerek yok. Soylediklerimin hep arkasindayim :D

canım çekimlerinden bir kaç tane özeldem bana atabılır misin sonrasında sılınebılıyor dılersen kızının yuzunu kapa ben de yapmak ıstıyorum nelerı nasıl kullanmıssın merak.ettm :) Z zeLina

Aaa biz de Reflü yatağında yatiyoruux😂😂 valla bende kendime inanamamistim ensevmedigim seydir ama mecbur kalinca yapmisligik var yani. Varimca da haber et bize kuzum iyi yolculuklar cok opuyorum seni ve rahatina duskun minigiimii❤😘🙂
Biz geldik canım. Yol boyunca uyumadı ve durmak bilmedi mızır mızır 🤦🏻‍♀️ Son 15 dk kala kaka yaptı. Çabucak gidelim de evde değiştiririz dedik. Gelince açtım ki sırtına kadar çıkmış ve önden de bacaklarına kadar inmiş 😳 tüm kıyafetleri tepeden tırnağa sıvanmış. 💆🏻‍♀️ Hemen soyup duşun altına soktum. Şimdi de uyutmaya çalışıyorum. İnşallah uyur çünkü 12 den beri ayakta.

Biz geldik canım. Yol boyunca uyumadı ve durmak bilmedi mızır mızır 🤦🏻‍♀️ Son 15 dk kala kaka yaptı. Çabucak gidelim de evde değiştiririz dedik. Gelince açtım ki sırtına kadar çıkmış ve önden de bacaklarına kadar inmiş 😳 tüm kıyafetleri tepeden tırnağa sıvanmış. 💆🏻‍♀️ Hemen soyup duşun altına soktum. Şimdi de uyutmaya çalışıyorum. İnşallah uyur çünkü 12 den beri ayakta.
ayy canım ya kakadan mı agladı acaba yoksa bebekler arabada uyur sıkıntı yokken bizimkı de ya kaka ya acsa uyumuyo arabada o emzirme işini malesef ben de dayanamayıp yaptıgım anlar oldu. gece yola cıksaydınız uyurdu aslında ama busefr gun kaçıyor dmı

ayy canım ya kakadan mı agladı acaba yoksa bebekler arabada uyur sıkıntı yokken bizimkı de ya kaka ya acsa uyumuyo arabada o emzirme işini malesef ben de dayanamayıp yaptıgım anlar oldu. gece yola cıksaydınız uyurdu aslında ama busefr gun kaçıyor dmı
Kaka sonradan tuz biber oldu canım. Başlarda uykusu vardı aslında ama fazla rahatına düşkün bizimki. Aynı şartlar sağlanmadan uyuyamıyor. Eşim bugün yarım gün çalıştı. Gelince hemen çıkalım ki akşam burda olalım dedik. Ama dediğin gibi ben de eşime dedim arabada bundan sonra gece çıkalım o zaman belki uyur 😒

denmedi aradım sordum istediniz saatte gelin dediler saat 3 gibi yaptırdık canım ates de olmadı huysuzluk ve uykusuzluk oldu hoş benim oğlana uyumamak için bahane gerek de zaten

denmedi aradım sordum istediniz saatte gelin dediler saat 3 gibi yaptırdık canım ates de olmadı huysuzluk ve uykusuzluk oldu hoş benim oğlana uyumamak için bahane gerek de zaten
Ay uykusuzluk muu? Zaten adam gibi uyumuyor ben de belki uyku yapar diye umitlenmistim:)

Z zeLina canım bende konsept çekim yapayım dedim ama benim kız tam cadı hiç rahat durmuyor ki .üzerini giydiriyorum kusuyor sürekli , ağlayıp duruyor istediğimi yapamadım :) ama dediğin gibi yatağa koyup sandalyeye çıkıp çekince güzel çekiliyor
Maşallah kuzuna cnm😍 benimki kusmuyor ama eller ayaklar sürekli hareket halinde oluyor. Tuttuğunu çekiyor düzeltip duruyorum😂 Bir dekorda 100e yakın foto çekiyorum hatta video da çekiyorum güzel bir kare çıkarsa foto yapıyorum😀😀 aslında bu tarz fotoları bebekler uyurken çekiyorlar ama bnm böyle daha çok hoşuma gidiyor.. 😊
canım çekimlerinden bir kaç tane özeldem bana atabılır misin sonrasında sılınebılıyor dılersen kızının yuzunu kapa ben de yapmak ıstıyorum nelerı nasıl kullanmıssın merak.ettm :) Z zeLina
Yolluyorum cnm:)

Biz artık aşıları doktorda yaptıracağız canım rotayı da doktoru yapmıştı Salı günü 4. Ay aşıları var randevumuzu 14.30 a verdiler saatli olsa söylerdiler bence

Back
X