2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
bzm de 20gun once 7ye yakındı cnm nerdeyse aynılar evett ama ben yarn sabah yazsam kızım uyudu unttm takmayı asagıya sulale ıftara gelıyor da odaya 6da gırdım uyusun dye 7de.. sbah hemn denıcemm. boşa 3 alma tabı sen kalablr sonra bırden olmamaya baslıyor işte bezlet
Bu saatte degistigindr bir daha ne zmn değiştiriyorsun bezini

Aa kitabı nasıl tarifler falan var mı?

Bu grup bana hamilelikte ve doğum sonrası o kadar faydalı oldu ki ben inanıyorum o dönemde de birbirimize destek olacağız ❤
Kitabı bitirmedim henüz ama gözgezdirdim biraz tarif yok kitap içeriğinde sadece neyi nasıl verebilirsiniz öneriler var. Ben sonradan dahil oldum sohbete ama baştan beri takipteyim. Gerçekten insanın insandan öğreneceği çok şey var. En güzelide burda insanların bilmişlik taslamadan birbirine yardımcı olması.

Selam
Ocak annesi denek Ocak’ta hamile kalmak mı demek
Yoksa Doğum tarihi mi Ocak’ta olacak demek?
Bence ikinci şık

ben büyük oğlano yatırıyprum küçük yine uyumadı eşime postaladım pusette bi yandan sallıyor bi yandan saydırıyor coştı yine ya günlerdir 10.30-11.00 de uyuyor sabah 5.30 6 ayakta 2 saate bir de uyanıyor dr 5. ayda gel dedi ama acaba bi derdi mi var uyku yok çoxukta ya abisi uyuyor onun gözler dört dönüyor hala 😩

Bu saatte degistigindr bir daha ne zmn değiştiriyorsun bezini
canm 6bucuga dogru degstrdım 7de uyudu brzdan uyanır coksa alıyrm yoksa bekletıp sabaha karsı alyrm. 11de coksa alnca bdha da sabahandek kalıyor o bazen dırekt sabaha dek durdugu da oluyır

Kitabı bitirmedim henüz ama gözgezdirdim biraz tarif yok kitap içeriğinde sadece neyi nasıl verebilirsiniz öneriler var. Ben sonradan dahil oldum sohbete ama baştan beri takipteyim. Gerçekten insanın insandan öğreneceği çok şey var. En güzelide burda insanların bilmişlik taslamadan birbirine yardımcı olması.

O zaman ben internetten bakayım tariflere. Aynı dönemde doğum yapan insanlarla sohbet etmek gerçekten çok faydalıymış. Dediğin gibi birbirimizden çok şey öğreniyoruz

Ah ah nerede olayım en son ki dpgandan çok evdeki iki koca bebeklerle ugrasıyorum buyuklerle daha zor 😞sen nasılsın nasıl gıdıyor
Bende iyiyim Ömer Utku devamli kucakta olmak ve onla konuslsun istiyor büyük oğlanın yazililar başladı
Allah kuvvet versin hepimize

Back
X