2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Sorun şu aslında uyuyor ama uykuyu sürdüremiyor 9.30 da uyudu 10.30 da geri kalktı ağlaya ağlaya sonra da uyumadı salona getirdik çekirdek çitliyoruz o da bize bakıyor 😂😂😂
Oh baksin dursun uyumazsa boyle olur kiz bu cocuk beni sasirtiyor sabah uyandi yanima yatirdim geri uyudum oda bizimle uyumus bi baktim uyuyor neden bi yaptini surekli yapmiyor uc oldu bu kendi uyudugu

Tabi diger annelerimizin de fikrini cok merak ediyorum..😘

Ben kızımı ayakta sallamaya alıştırmıştım maalesef kayınvalide mirası olarak. İnternetten araştırdım annemin dünyası uygulamasını indirdim ordaki blogları okudum. Tracy hogg formülü var biraz ağlat biraz yumuşat. Ağlat çık formülü var. Tabii onu yapamadım. Ben beşiğine koyup bir elini tutup hafif beşiğini sallıyorum. Uygulamadan müzik var hafif bebek uykusu için onu açıyorum. 10 dk içinde kendisi dalıyor uykuya. En geç 20:30 da yatıyor. 6 saat sonra kalkıyor. Tam uyanmadan emziriyorum sabah 6 ya kadar uyuyor. Sonra 1 er saat arayla uyku düzenimiz devam ediyor şimdilik şükür bakalım. Ama beşiğinde ağlarsa da biraz sabır gösterip pışpışla ninniyle kucağınıza almadan bırakın. Sabır ve istikrar önemli. Sonuçta kendi kendilerine uyuma fırsatını vermezsek hep ya kucağa ya sallanmaya ya pusete arabaya ihtiyaçları olucak. Onlara da bizlere de eziyet yazık. Bununla ilgili uyku eğitimi konuları var internette. Ben gece uykusu diye bir kitabı da alıcam. Umarım faydam dokunmuştur bir nebze de olsa. Allah hepsini bağışlasın sağlıkla huzurla.

İlk anneler günü çok özeldir canim arkadaşlarım çoğunuzun ilk anneler günü 💓❤️

Hepinizin anneler gününü kutlu olsun çocukluklarımizin güzel günlerini görelim inşallah

Öpüyorum sizlari ve kuzularinizi 😍😘😍😘

Eklentiler

• Screenshot_20190512-094028.webp
    Screenshot_20190512-094028.webp
    23,2 KB · Görüntüleme: 26
  • Screenshot_20190512-093804.webp
    Screenshot_20190512-093804.webp
    26,2 KB · Görüntüleme: 30
Oh baksin dursun uyumazsa boyle olur kiz bu cocuk beni sasirtiyor sabah uyandi yanima yatirdim geri uyudum oda bizimle uyumus bi baktim uyuyor neden bi yaptini surekli yapmiyor uc oldu bu kendi uyudugu
Cnm benim eşim sabahları aramıza aldığımda gözlerini kapatıp uyuyor taklidi yapıyor bizi uyuyor zannedip geri uyusun diye :KK70: :KK70: seninkide sizi uyuyor görünce uyunacak zannedip uyumuştur belki:KK70::KK70:

Cnm o arada bende uyuyorsam farketmiyorum da😂 uzun süre uyanık kaldıysam 5 dakikaya bir yanına gidip geliyorum hatta akşam doyurma bahanesiyle kucağıma alıp uyanmasına sebep oldum :olamaz: gündüzde 2 saat falan uyursa en son gidip yanına oturuyorum:anne:
bend de çok özlüyorum yaa gidip gidip kokluyoruz eşim de ölyle o zaten göremıyor dogru duzgun haftaiçleri😍

Bende deatiyir ğişik duygularla uyandım😍 anne olduğumu bir kere daha net bir şekilde anladım💖 kızıma teşekkür ettim öptüm kokladım :anne:
Ben sana cevap vermeyi unuttum bu oglandan 😂 buvaralar da cok hosuna giden bisey dicem cok hosuna gidiyo mutlaka dene 😂 oyin halisinda oynuyor yeni aldim baya ilgisi cekti , ayaklari tekmeatarken ses cikiuo aynasi var ona bakiyo, yumusak sunger topu var onu havadan yanına atiyorum kahkahalar atiyo bu ara cok yapiyoruz , sonra uctu uctu oyununu yapiyoruz sarki soyluyoruz suan top bizim icin yeni aktivitemiz 😂

bend de çok özlüyorum yaa gidip gidip kokluyoruz eşim de ölyle o zaten göremıyor dogru duzgun haftaiçleri😍
Ahh cnm ya bnm eşimin koklama huyu yok pat diye öpüyor işe giderken yada gelince..:)) kaç kere uyandırdı çocuğu birara iyice kızdım şimdi soruyor uyanacakmı diye uyanması yakınsa öyle öpüyor:) ben babası ilgilenirken bile durmadan gidip bakıyorum. Şimdi birde yeni şeyler yapıyorlar ya kaçırmayayım hiç bir anını diye başını bekliyorum resmen😍

Ben sana cevap vermeyi unuttum bu oglandan 😂 buvaralar da cok hosuna giden bisey dicem cok hosuna gidiyo mutlaka dene 😂 oyin halisinda oynuyor yeni aldim baya ilgisi cekti , ayaklari tekmeatarken ses cikiuo aynasi var ona bakiyo, yumusak sunger topu var onu havadan yanına atiyorum kahkahalar atiyo bu ara cok yapiyoruz , sonra uctu uctu oyununu yapiyoruz sarki soyluyoruz suan top bizim icin yeni aktivitemiz 😂
Sağol cnm bizde vakit geçiriyoruz oyun halısında seviyor benimki de.. bizimde yeni eğlencemiz ördek şeklinde tutacağım vardı onu buldum kukla yapıp konuşturuyorum eline yüzüne dokunduruyorum çok hoşuna gidiyor top bulayım birde en iyisi😊

Günaydın canım anneler. Bu sene her şey çok daha anlamlı, 23 nisan, bebeğimle girdiğim yeni yaşım, anneler günü.. Kısaca bu sene aslında hayat çok çok daha anlamlı ♥️ İyi ki gelmiş meleklerimiz de hayatımıza anlam katmış ♥️ Hepimizin anneler günü kutlu olsun ♥️ Rabbim isteyen herkese bu duyguları yaşatsın ♥️

Ahh cnm ya bnm eşimin koklama huyu yok pat diye öpüyor işe giderken yada gelince..:)) kaç kere uyandırdı çocuğu birara iyice kızdım şimdi soruyor uyanacakmı diye uyanması yakınsa öyle öpüyor:) ben babası ilgilenirken bile durmadan gidip bakıyorum. Şimdi birde yeni şeyler yapıyorlar ya kaçırmayayım hiç bir anını diye başını bekliyorum resmen😍
kız opmesın uyandırtma 😃 baslarda eşim de opuyordu sbahları ama hassas cok sabahları uyanıyor hemen gece yatmadan basından ben de öpüyorum eşım de allahım uyanmasın ıstıyosun ama bıyandan da uyansın😍 aynen yenı seyler vakti dünden beri çoraplarını cıkarıyor ya ben gıydırıyorum o alıyor cok fenalar kız. bıde bıze baglılıkları cok arttı farkettın mııı

arkadaslar az evvel oglumyn dışkısında bariz kan parçası gördüm mukus da vardı daha evvel deri testinde alerji çıkmadı,bir ay diyet yaptık kusmada bi fark yoktu bu kan şimdi allak bullak etti bizi acaba alerji var mı baska ne olabilir ki enfeksiyon vs asırı kusma,uyku düzensizliği vs var.abisine üzülürken bebekte de var galiba 😔 D defne1453 sizin alerji dendi sonra gecmişti sanki bulgular degil mi canım

kız opmesın uyandırtma 😃 baslarda eşim de opuyordu sbahları ama hassas cok sabahları uyanıyor hemen gece yatmadan basından ben de öpüyorum eşım de allahım uyanmasın ıstıyosun ama bıyandan da uyansın😍 aynen yenı seyler vakti dünden beri çoraplarını cıkarıyor ya ben gıydırıyorum o alıyor cok fenalar kız. bıde bıze baglılıkları cok arttı farkettın mııı
Canım beni dinlemiyorki ameliyathaneden çıkmış daha doğumhaneye kontrole giderken asansörde öpmeye kalkmış doktoru öpmüyoruz daha çok hassas demiş doktoru atlattığından beri şap şup dalıyor çocuğa başlarda çok kızdım hiç cevap bile vermeden öpmeye devam etti sonra bir gün yine ben kızarken öpmeyeceğimiz çocuğu niye yaptık biz yaa dedi banada mantıklı geldi baktım çocukta etkilenmiyor o gün bugündür beraber dalıyoruz valla😂 ama şu atak dönemi uyku problemi var hemen uyanıyor zaten ondan kesin yasak koydum:)) biz sizden küçük olunca biraz geriden geliyoruz şimdi bacağını tutmayı öğrendi :) yaa bide benimki herkeste duruyor herkese gülüyor beni görünce seviniyor ama illaki beni istemiyor gibi geliyor bilemedim iyi bişey mi kötü bişey mi:))

Anneler günümüz kutlu olsun 💞💕

Serum fizyolojiği serum şeklinde iğneyle çekip kullanan var mı? 1ml bir buruna 3 defadır yapıyorum kızım hep kusuyor ondan sonra önceki tüp şeklindeydi sıkıntı yoktu. Sürekli yapmıyorum bu arada ne zaman tıkanırsa yapıyorum. Bugün 0.5 bir buruna yaptım yine kustu.

Back
X