Bizde şimdi doktordan geldik canım 40 günde 500 Gr almis, kilosu düşük ama hareketlenmeye başladığı için sorun olarak görünmüyormus. Kusmasi için altı ay sonra geçer dedi. İlaç vermedi. Kan tahlili yaptıracaktı ama önceki kontrolde yaptirmistik boş yere deldirmek istemedim herşeye normal diyip duruyorlar . Gelişimi iyi ama bu ay dönmesi lazım artık dedi dönmüyor hala bizimki
Ben çok sık ve uzun emziriyorum genelde buna rağmen az kilo alması canımı çok sıktı.
Bizde de bazen hırıltı gibi ses gelip gidiyor . Bir sorun yok burnu doluyordu dedi. Hep temizliyoruz ama burnu hep akıyor anlamadım ki.
Biz biogia kullanınca kaka düzeldi .bazen rengi yeşile çalıyor ama sonra normal oluyor sulu oluyor hep .
Uykusu da gece dokuzdan sabah altı civarına kadar iki üç kere kalkıyor çok sorun değilse. Gündüz uykusu çok problemli mesela bugün sabah besbucuk da uyandı . Şimdi yatırdım ama heran kalkacak diye korkuyorum dinlenemiyorum hiç. Beş dk gözünü kapiyor saatlerce uğraşmama rağmen . Toplasam gün içinde bir saati bulmuyor uykusu genelde
Doktordan gelince beni de etikeletrmsn canım inşallah güzel haberlerle gelirsin