2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Ah ah inşallah canım inşallh. Erkek bebeklerde daha çok olurmuş diyolar ama çevremdeki tüm kızlar daha gazlı:KK43: bizimde röntgen çekildi tüm batın gaz dolu. Ben damlayı aksatmadan vereyim artık en iyisi inşallahbitti yazabilirim bu sayfaya bende. Sanki hiç geçmeyecek gibi hep böyle devam edicek gibi:KK43:
Bi de sıcak tut canım mümkün olduğunca ayaklarına çift çift giydir çoraplarını, bizde çok çektik gazdan inlerdi ıkınmaktan şimdi oyun halısında oynarken pırt pırt atıveriyor aklıma geliyor bu pırtlar için ne kadar uğraşırdım şimdi farkında bile değiliz gece sahura kalkıyorum uykusunda bile gaz çıkarıyor 😂😂
[/QUOTE]
Yaa sen anlattıkça ben mutlu oluyorum bizde o günleri görebilecek miyiz gerçekten :(

hahahha ya ben dayanamıyorım severkenn yuvarlayıp mıncıklıyorum alyayı sen de yapıyor musun oyle totosuna hafıf ce vurup sevıyrm hatta
Bizimki de haşin seviyor ne kadar sarsarak seversem o kadar hoşuna gidiyor bi kere her alt açmada o bacaklardan bir ısırık alıyorum 😂😂

Ben de kızımı “kız seni yolarım, kız seni parçalarım” gibi şiddet unsurlarıyla vahşice seviyorum. Yapmamam lazım aslında artık farkındalık kazanıyorlar ama kendime hakim olamıyorum dişlerimi sıkmaktan yakında dişçinin yolu gözükecek 😂😂

Ben de kızımı “kız seni yolarım, kız seni parçalarım” gibi şiddet unsurlarıyla vahşice seviyorum. Yapmamam lazım aslında artık farkındalık kazanıyorlar ama kendime hakim olamıyorum dişlerimi sıkmaktan yakında dişçinin yolu gözükecek 😂😂
Ay bende hep seni doverim diyorum 😂

Of farkında olmadan çocukların bilinçaltına şiddeti yerleştiriyoruz bence 🙄 Kendime hakim olmayı öğrenmem lazım en kısa zamanda 😂😂
evet canım bu doğru şiddete meyilli insanlar böyle sevmek ister dyor psıkoglar da. kendmden şüphe ettm😃

Artık demire başladık biz de. Katkısız olan Myiron damla aldım. İlacı vermenin öncesi ve sonrasında birer saat emzirme dedi hemşire. Süt emilimi azaltıyormuş. Onu denk getirmeye çalıştım zar zor çünkü kızımın dün ateşi çıktı. Diş yerleri çok sertleşmiş artık diş çıkarma serüvenimiz başladı. Demir damlasını verince yüzünü buruşturdu öğürdü geri tükürdü. Her verdiğimi öğürerek çıkardı 😞 Nasıl vereceğimi bilmiyorum. Bir de ateşi var diye ilk kez calpol verdim. Onu da öğürerek çıkardı tükürdü, zorlayınca da kustu 🤦🏻‍♀️ Ben bu kıza ilaç da demir de veremiyorum. D vitamin damlasını alırken de yüzünü buruşturuyor ama hiç böyle çıkarmamıştı. Tamam demirin tadı gerçekten kötü ama elma aroması yapmışlar kolay alsın bebek diye onu da sevmedi. Onu geçtim calpol çilekli mis gibi tadına da baktım onu da geri çıkarıyor tükürüyor 😱 Ek gıda da sanırım kabus olacak bize öyle görünüyor. Farklı tatlara tahammülü yok bizim bebişin
Aynisi kuzum dun 4.ay asisi olduk die atesi cikti ilk kez calpol verdim once tukurdu sonra kustu. Sabah kusma ilacini verdim onu da kustu. Oysa d vitamini ve gaz damlasina boyke yapmayip agzini aciyordu. Birazdan demiri denicem surubu yine kusar muhtemel

Back
X