2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Ayyy gerçekten mi allahımmm inşallah öyledir inşallah sabırla beklicem o günleri
Öylemiymiş o zaman 10 gün kaldı bitmesine. Sabırsızlıkla bekliyorum. :)
Bizde de böyle oldu kızlar arada kıvranmaları arttı sonra kayboldu şimdi hiç istifini bozmadan pat pat bırakıyor😂 inşallah sizde kurtulursunuz😊

Eklentiler

• Screenshot_2019-05-15-10-19-38.webp
    Screenshot_2019-05-15-10-19-38.webp
    40,8 KB · Görüntüleme: 25
  • Screenshot_2019-05-15-10-19-50.webp
    Screenshot_2019-05-15-10-19-50.webp
    44,7 KB · Görüntüleme: 21
Seninfotolardan cekmeye calistim cocuum sebek gibi kaldi fotodayaoamadim isin sirrini acikla bi ara😂 tesekkur ederiz teyzesi accik gulelim diye sey edivermistimm 😍
Yaa bal kız bu gamzeli bebiş allahım ❤️❤️ Hamileyken ayva yiyip durdum gamzeli olsun diye işe yaramadığı gibi karnımın şişliğiyle kalmışım mideme taş gibi oturan ayvalardan 😂😂😂

Seninfotolardan cekmeye calistim cocuum sebek gibi kaldi fotodayaoamadim isin sirrini acikla bi ara😂 tesekkur ederiz teyzesi accik gulelim diye sey edivermistimm 😍
Valla çok güzel şey edivermişsinn😂 cnm bu tatlılığa arka plan gerekmez kendisi başrol maşallah😍 ben benim kızın çirkinliği belli olmasın diye dikkatleri başka yöne çekmek için öyle şey ediyoruuummm😂😂

Bizde de böyle oldu kızlar arada kıvranmaları arttı sonra kayboldu şimdi hiç istifini bozmadan pat pat bırakıyor😂 inşallah sizde kurtulursunuz😊
AY hakkaten bizimde 2 haftadır artmıştı o da bu haftalara denk geliyo bende diyorum rota aşısı olduk acaba ondan mı diye . Şuan 11. Haftadayız hala devam edigo ama inş 1 hafta 10 güne bizimkide biterçok heyecanlandım şimdi:)

Yaa bal kız bu gamzeli bebiş allahım ❤❤ Hamileyken ayva yiyip durdum gamzeli olsun diye işe yaramadığı gibi karnımın şişliğiyle kalmışım mideme taş gibi oturan ayvalardan 😂😂😂
Ben bi kez fln yedim hic o niyetlede yemedim 😂😂 ilk dogdugunda zayifliktan belediyecukuru gibiydi simdi toparlandi surati 😂 sapsik komik bi oglan bu 😂 saçları olaydi seninki gibi bide masallah bebislermze

Valla çok güzel şey edivermişsinn😂 cnm bu tatlılığa arka plan gerekmez kendisi başrol maşallah😍 ben benim kızın çirkinliği belli olmasın diye dikkatleri başka yöne çekmek için öyle şey ediyoruuummm😂😂
Yaa cirkin bebek mi var allah askina hepsi melek hepsi ball bunlarinn 😃 buyuyene kdr binbir ceside giriyo o suratlari emin ol 😂 bal bal bu kizda bal 🍬🍬🍬 teskkur ederizz inegolde olsaydin 😂😂😂 bu neyefendiyle tanışma imkani bulabilirdinizz 😄

Ben bi kez fln yedim hic o niyetlede yemedim 😂😂 ilk dogdugunda zayifliktan belediyecukuru gibiydi simdi toparlandi surati 😂 sapsik komik bi oglan bu 😂 saçları olaydi seninki gibi bide masallah bebislermze
Yaa peki o boğumlu kollar 😍😍 her boğumundan ayrı ısırırım ❤️❤️ Bizim kız da boğum neyim yok 💛💛😂

Canım bebegin hayırlı olsun bizde tüp gaz gibi biseydik alttan üstten yaptığı halde gaz doluydu cocuk hep kıvranıyordu ağlıyordu uyumuyodu tek suçlu gaz😁3 ay dişini sık dediler cidden 3. Ay bitti sancılarımız kendi çıkarmaya başladı gazını benim yaptığım tek hata gaz damlasını gazi olsun olmasın düzenli kullan ben gerektiğinde kullanacağım sanıyordum düzenli kullanınca azaldı sonrada bitti

Ama kızlar 3 aya 4 gün kaldı hala değişim yok hiç geçmicek diye korkuyorum artık:KK43: ama desiğiniz gibi gaz damlasını gaz olmayınca kullanmıyorum düzenli saatli kullanayım artık bari
[/QUOTE]
Ilk cocugum erkekti 5 bucuk ayda anca bitmişti gazi. Bu bebisim kiz 3 aya varmadi bile bitti. Gaz devam ediyorsa cocugun sıkışmasını beklemeden duzenli damlayi vermen gerekiyor. Onerilen ogun ne kadarsa o kadar ver. Cogu bitmis azi kalmis az daha sık disini bitecek:)

Back
X