- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
canım 4 ay 10 günlük böyle çıktı boşver canım saglıklı olsunlar önemli olan o test sonucu temiz çıktı o kanlı kaka neydi bunca kusma niye şaşdık kaldık biz de
Çok sevindim canım bence o gün makati zorladı paşa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım 4 ay 10 günlük böyle çıktı boşver canım saglıklı olsunlar önemli olan o test sonucu temiz çıktı o kanlı kaka neydi bunca kusma niye şaşdık kaldık biz de
Basim gözum agriyor dün gece uyumadim bugünde hep mizirdandi ağlıyor fena durum bende deDün ne güzeldi gece yarım saatte uyandı şimdi mız mız çok yorgunum ya
Migrenim gelmesi ile ben tamam oldum su anbittim bittim bittim....
Yaptıgı saçmalıkları anlatmaya gücüm yok![]()
sagol canım ben yine bu ay diyet yapıcam bakayım kusmada degişiklik var mı diye senin minnoş ne güzel çıkmış masallah prensese
A anneveoglusu canım geçmiş olsun şimdi okudum nasıl büyük oğlan inşallsh daha iyidir
Offf yaa kiyamam çok geçmiş olsun rabbim hepimize güç versinMigrenim gelmesi ile ben tamam oldum su an
umarım öyledir canım yaÇok sevindim canım bence o gün makati zorladı paşa
Teşekkür ederim canım bu arada sünnet yeri nasıl oldu düzeldim bana çok şekilsiz geliyor ya
bişey tattırdın mı hiç ? dişten pek böyle kızarmaz salyasından tahriş olduysa bilemem amakızımın dudak etrafında kızarıklıklar başladı acaba diş mi yakın? salya da arttı epey. fotoda bellı degıl pek çektirmıyor kı hanfendı
Canım ben de mama vermeyi düşünüyorum günde 1 ya da 2 kez. Ama beni bırakır diye korkuyorum ilerleyen zamanlarda. Bir de giderek azalır diye. Çünkü doktorlar hep verdiğiniz mama ölçüsünde anne sütü azalır diyip duruyor Instagramda. Bu konuda ne düşünüyorsun bizi bırakırlar mi zamanla?
Masallah yavruna canım bizde de kilo alma konusunda sıkıntımız yok oğlanı gören anne baba yemiş oğlanı aç bırakmışlar diyebilirCanım bende termos kullanıyorum ama kaynattığım suyu döküyorum sıcak oluyor kaynamış soğuk suyla karıştırıyorum sonra sen nasıl yapıyorsun sıcak yapıp soğutuyor musun
Ben çok veriyorum cnm saymadım ama yüzde 80 mama içiyordur benimki sağdığım için sütüm azaldıbenimki doğduğundan beri mama takviyeli beslendi ama kilo alımı güzel gitti.. ama bebeğin metabolizması yada genetiği de önemli biz eşimle çok kolay kilo alırız mesela..
Kusma problemimiz nerdeyse yok bizim cnm
Çok uzun değilmiş şimdilik yavaş yavaş alışırsınız kolay gelsin cnm tek bebekle akşama perte çıkıyorum çalışmaya başlayınca nasıl olacak bakalım:)
yok canım vrmedım diş zamanı boyle olur dıyorlar yanı baslarmıs kızarmalar yaralar fln isilik gb de duruyor ama bakaym cogalcak mıbişey tattırdın mı hiç ? dişten pek böyle kızarmaz salyasından tahriş olduysa bilemem ama
Bna dokror sidefer onerdi canim , onlarda onermiuo kullanilmasini zaten
Evet, az da olsa varmış. Dr. Görüştüm. Kullanabilirsin dedi, tadını beğenmeyebilir ne yapayım dedim sidefer olabilir dedi
Bir kere daha hayran oldum sanaBenimkinin ufakligi tipkibennnklonlamis kendimi diyorum
gorumce kisisi ile hala zorluyo ay babasi ay kuzeni diye
![]()
Bende altını değiştirirken bacağını ağzıma doğru uzatmasını öğretmeye çalışıyorumBizimki de haşin seviyor ne kadar sarsarak seversem o kadar hoşuna gidiyor bi kere her alt açmada o bacaklardan bir ısırık alıyorum![]()
Benimkine bakıcı bakacak seneye ilgilenirler mi diye bilemiyorum bende istiyorum aslındaAhhaahakis olsaydi denemezdim de yaza geliyo hergun yikaniverir bisi olmaz diye dusunuyorum
hersey belli olacak 2 aya
![]()
Canım benim eşimin dediklerini duysan ne kadar masumca sevdiğini anlarsınBen de kızımı “kız seni yolarım, kız seni parçalarım” gibi şiddet unsurlarıyla vahşice seviyorum. Yapmamam lazım aslında artık farkındalık kazanıyorlar ama kendime hakim olamıyorum dişlerimi sıkmaktan yakında dişçinin yolu gözükecek![]()
sürekli ıslak kalmaktan olmuş olabilir evet oluyor kızarıklıkyok canım vrmedım diş zamanı boyle olur dıyorlar yanı baslarmıs kızarmalar yaralar fln isilik gb de duruyor ama bakaym cogalcak mı
Bizde en son aspiratörün başında uyuduk.Bu sayfanın bebekleri bugün cosmus ağlıyor mızır mızır benim gözlerim basim zonklama yaptı o derece
bizimki de uyumadı koca gun sadece 2saat uyudu. mızırmızır degıldı ama bugun uyumama gunuydü sanrm ataktaBizde en son aspiratörün başında uyuduk.
İftara misafirim var :sBasim gözum agriyor dün gece uyumadim bugünde hep mizirdandi ağlıyor fena durum bende de
Şuan benimde sadece migrenim eksikMigrenim gelmesi ile ben tamam oldum su an