2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
sagol canım ben yine bu ay diyet yapıcam bakayım kusmada degişiklik var mı diye senin minnoş ne güzel çıkmış masallah prensese
A anneveoglusu canım geçmiş olsun şimdi okudum nasıl büyük oğlan inşallsh daha iyidir

Sabah daha iyi uyandı bugün ates cikmaz artık diye umudum ediyorum canım CANIM AZRAMM CANIM AZRAMM

Son düzenleme:
kızımın dudak etrafında kızarıklıklar başladı acaba diş mi yakın? salya da arttı epey. fotoda bellı degıl pek çektirmıyor kı hanfendı
bişey tattırdın mı hiç ? dişten pek böyle kızarmaz salyasından tahriş olduysa bilemem ama

Canım ben de mama vermeyi düşünüyorum günde 1 ya da 2 kez. Ama beni bırakır diye korkuyorum ilerleyen zamanlarda. Bir de giderek azalır diye. Çünkü doktorlar hep verdiğiniz mama ölçüsünde anne sütü azalır diyip duruyor Instagramda. Bu konuda ne düşünüyorsun bizi bırakırlar mi zamanla?

Canım benim sütüm tek başına ona yetmiyor yetse idi kilo alımı %80 anne sütü ve %20 mama desteği ile iyi olurdu oğlum bu sayfada 4. Ayında 7000 Gr geçmeyen bir kaç bebekten biri de
Ben sütüm etkilemesine izin vermemek için bazı günler hiç mama da vermedim emdi devamlı ama sutum hic artmadı hatta o ay en düşük kilosunu aldı

Benim oğlum beni bırakmadı ama bizim küvezde kalmamiz nedeniyle doğduğundan beri anne sütü ve mama birlikte gidiyor sen bir kaç kez ver dene eğer seni emmesi azalırsa mama vermezsin

Canım bende termos kullanıyorum ama kaynattığım suyu döküyorum sıcak oluyor kaynamış soğuk suyla karıştırıyorum sonra sen nasıl yapıyorsun sıcak yapıp soğutuyor musun

Ben çok veriyorum cnm saymadım ama yüzde 80 mama içiyordur benimki sağdığım için sütüm azaldı :KK43: benimki doğduğundan beri mama takviyeli beslendi ama kilo alımı güzel gitti.. ama bebeğin metabolizması yada genetiği de önemli biz eşimle çok kolay kilo alırız mesela..

Kusma problemimiz nerdeyse yok bizim cnm

Çok uzun değilmiş şimdilik yavaş yavaş alışırsınız kolay gelsin cnm tek bebekle akşama perte çıkıyorum çalışmaya başlayınca nasıl olacak bakalım:)
Masallah yavruna canım bizde de kilo alma konusunda sıkıntımız yok oğlanı gören anne baba yemiş oğlanı aç bırakmışlar diyebilir😄

bişey tattırdın mı hiç ? dişten pek böyle kızarmaz salyasından tahriş olduysa bilemem ama
yok canım vrmedım diş zamanı boyle olur dıyorlar yanı baslarmıs kızarmalar yaralar fln isilik gb de duruyor ama bakaym cogalcak mı

Benimkinin ufakligi tipkibennn 😂 klonlamis kendimi diyorum 😂 gorumce kisisi ile hala zorluyo ay babasi ay kuzeni diye 😂
Bir kere daha hayran oldum sana😍😍 en bi sevdiğim bebişini kendine benzeten anne❤❤ dinleme sen dış sesleri onlar konuşur da konuşur:))
Bizimki de haşin seviyor ne kadar sarsarak seversem o kadar hoşuna gidiyor bi kere her alt açmada o bacaklardan bir ısırık alıyorum 😂😂
Bende altını değiştirirken bacağını ağzıma doğru uzatmasını öğretmeye çalışıyorum😂😂 dolu dolu bir ısırık benimde vazgeçilmezim😍
Ahhaaha 😂 kis olsaydi denemezdim de yaza geliyo hergun yikaniverir bisi olmaz diye dusunuyorum 😂 hersey belli olacak 2 aya 😂
Benimkine bakıcı bakacak seneye ilgilenirler mi diye bilemiyorum bende istiyorum aslında😂
Ben de kızımı “kız seni yolarım, kız seni parçalarım” gibi şiddet unsurlarıyla vahşice seviyorum. Yapmamam lazım aslında artık farkındalık kazanıyorlar ama kendime hakim olamıyorum dişlerimi sıkmaktan yakında dişçinin yolu gözükecek 😂😂
Canım benim eşimin dediklerini duysan ne kadar masumca sevdiğini anlarsın😂😂

Back
X