canım seni o kadar iyi anlıyorum ki gecen yıl tam 2 yas dogum gününden sonra oğlumda yasadık önce hafif bazı kelimelerde takılma basladı sonra bir günde çocuk tamamen kekelemeye basladı 2 yasında ama herseyi gayet düzgün güzel konuşuyordu, arastır oku bekle ama benim kafa gitti evde agla okulda agla neyse pedagoga götürdük daha cok bize degindi çocuga bakmadı bile işte nişey yok gibi davranın siz rahat olun sizdeki degişimi farkesrse kalıcı olabilir bunu kullanabilir gibi konultu ben bu sırada başka nöroloji dr psikiyatr ile de konuştum özel ve baya pahalı bi dr olmasına ragmen adam illa getirin bile demedi bunun 5 yaşına kadar olabilen geçici bir süreç oldugunu söyledi ama agzına bakmayın,düzeltmeye çalışmayın sabırlı olun dendi.40 gün sonra Rabbime nin şükür düzeldi oğkum. sebep ne biz emin olamadık biz okula giderken cok ağladı ondan mı oldu ,çok kitap okuyorduk o ara kimi pedagog beyin dil gelişimine yetişemiyor vs gibi şeyler söyledi.Neyseki gecti ama hala aman tekrarlar mı korkusu var . sizin kızınki ne zamandır var pedagog veya çocuk psikiyatr götürdün mü konuşma terapistleri de var canım inşallah geçicidir ve tez zamanda gecer ama en büyük iş size düşüyor siz herşey yolunda gibi davranın bol bol vakit geçirin gezsin eglensin.bana da haber et