• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Şükür ben değilim:KK24:

Testimi yaptım ve geçemedim şükür:)) üşüttüm demek ki ben hiç böyle hasta olmazdım ondan endişelendim.. yalnız eşim epey üzüldü😁 herşey ne kadar kolay şu erkeklere sinir etti beni:))
kuzum duzensiz olmasi cok normal bi sure bu sekilde gider 🤣
Heryerden de alınmıyor malum. Sen nerden aldin canim.
Bizimki bugun yine 5te bi kalkti 6 yi gecmisti uyutana kadar canim cikti. Huy mu edindi, sicak mi, dis mi anlamadim ben bu isi ya.
Uyku falan yok tepiniyor uykusunda bile, ayaklari kaldiriyor siddetli sekilde bi indiriyor kendini uyandırıyor bu seferde 😅😅
canim okumustumki eger 5 de fln kalkan bi benege sahipseniz 6 ya kdr sıfıriletisim uyutmayacalisin uyumuyorsa odadan cikin ve gunaydin diyerek geri gelin bu sekilde yapilarak bebegin olması gereken saatte kalkmasi gerektigi sinyali veriliyomus gwciyomus
kondom kullanıp hamile kalanı duydunuz mu hiç 🙈
Dayim ve yengem son kuzuya o sekilde oldu 🤣🤣🤣

kuzum duzensiz olmasi cok normal bi sure bu sekilde gider 🤣
canim okumustumki eger 5 de fln kalkan bi benege sahipseniz 6 ya kdr sıfıriletisim uyutmayacalisin uyumuyorsa odadan cikin ve gunaydin diyerek geri gelin bu sekilde yapilarak bebegin olması gereken saatte kalkmasi gerektigi sinyali veriliyomus gwciyomus

Dayim ve yengem son kuzuya o sekilde oldu 🤣🤣🤣
Aman allahımmm🙈🙈

Back
X