- 15 Temmuz 2015
- 18.730
- 31.221
- 598
Oda olmazKız sağlama alayım da napayım 2 tane üst üste mi taktırayım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oda olmazKız sağlama alayım da napayım 2 tane üst üste mi taktırayım![]()
Evet sayfana girilmiyoo malesefBen kaçırmışım canım, allah damatlığını da göstersin inşallah![]()
Sordum gittiCanım Özlem Gülümser çocuk doktoru çağrı Gülümser’in eşi, o kadına 2 kez soru sordum ikisinde de çok içtenlikle cevapladı Allah razı olsun, ona bi sor istersen
Ben 6 yil oyle korundumkondom kullanıp hamile kalanı duydunuz mu hiç![]()
Cok guzel bir site. Ben kanguru aldim. Bebek durmayinca iade ettim. Hemen param geri yattiYa kizlar tutumlu anneyi burda duymustum, bir bakiyim dedim. O pahali ürünleri bayagi ucuza satiyorlar. Güvenilir mi acaba mama sandalyesi falan alinsa![]()
İyi etmişsin canım bende o dugumlu modellerden gördüm. Şimdi saçımı çekse zor alıyorum kolyeyi paralar nasıl mukayet olcamCNım cm olarak dikkat etmek lazım, ne tutup çekebileceği kadar uzun, ne de boğazını sıkacak kadar kısa olmalı .. bizimkinde her boncuk arası düğüm var mesela, olur d koparsa dağılmasın yutmasın diye. İpek iplik kullanılıyor kopmsın diye, ben baya çekiştirdim denemek için, kopmadı :) tabi dikkat etmekte fayda var..
hayırlı olsun iştahla yesin yedikleri yarasınBiz de dün ilk kez tattık bakalım![]()
Genellikle bebeği küçükken hamile kalanlar korunma yöntemi olmayan yöntemleri kullandığı için oluyor.Kız sağlama alayım da napayım 2 tane üst üste mi taktırayım![]()

Tek korunmaya bile güvenemiyorum benGenellikle bebeği küçükken hamile kalanlar korunma yöntemi olmayan yöntemleri kullandığı için oluyor.
Sizin yönteminiz varmış zaten arada kaçak olmasın da![]()
Is işten gectikten sonra kontrol etsen ne olurOda olmazbiz sonrasinda kontro ediyoruz hep kacak varmi diye sizde edin
![]()
Aklin varsa yaptırma, hormonlarini alt ust ediyor. Ben arastirmistim, zaten pko var bende dr kesinlikle onermedi.Tek korunmaya bile güvenemiyorum ben3 aylık korunma iğnesi düşünüyorum onu araştıracağım bi
emzirirken oluyor mu ki ben de esime güvenemiyorym şimdi degil de sonraları niyeti bozabilirTek korunmaya bile güvenemiyorum ben3 aylık korunma iğnesi düşünüyorum onu araştıracağım bi
günes seni nasıl tırsıtmış kız nolcak kardes kardes büyürler bi kereden çıkarTek korunmaya bile güvenemiyorum ben3 aylık korunma iğnesi düşünüyorum onu araştıracağım bi
Ben Doğum kontrol hapı kullanmıştım 7-8 ay kadar çok memnun kalmıştım çok düzenliydi emzirme dönemi bitsin gene zAten onunla devam ederim, geçen ay ben adet oldum sandım ama anlamadım kahverengi lekelenme şeklinde bi kaç gün sürmüştü adet sandım bu ay gelen giden yok adet olsaydım 20 gun önce yeniden olmam gerekirdi ama olmuyorum iğne de adet olmayı engelliyormuş oyle okumuştum böyle adet olmadıkça farkında olmadan hamileymişim gibi geliyor korkuyorumIs işten gectikten sonra kontrol etsen ne olur
Aklin varsa yaptırma, hormonlarini alt ust ediyor. Ben arastirmistim, zaten pko var bende dr kesinlikle onermedi.
Eşimde dün beni böyle teselli etti "ne güzel işte ikisini bir büyütürsün "günes seni nasıl tırsıtmış kız nolcak kardes kardes büyürler bi kereden çıkar![]()
O lekelenme yerleşme kanaması falan olmasınBen Doğum kontrol hapı kullanmıştım 7-8 ay kadar çok memnun kalmıştım çok düzenliydi emzirme dönemi bitsin gene zAten onunla devam ederim, geçen ay ben adet oldum sandım ama anlamadım kahverengi lekelenme şeklinde bi kaç gün sürmüştü adet sandım bu ay gelen giden yok adet olsaydım 20 gun önce yeniden olmam gerekirdi ama olmuyorum iğne de adet olmayı engelliyormuş oyle okumuştum böyle adet olmadıkça farkında olmadan hamileymişim gibi geliyor korkuyorum![]()
Oluyor canım emzirirken arkadaşım yaptırdı ama ben tek ona da güvenmem hem iğne hem prezervatif o zamanemzirirken oluyor mu ki ben de esime güvenemiyorym şimdi degil de sonraları niyeti bozabilir3. diye yan etkisi olmazsa hap igne düşünüyorym spiral diyodym ona da yok diyo erkegin her halta karışanı benimki
![]()
Tövbe:)) seninkide epey olmuştu öyle olsa belli olurdu zaten:)Tövbe de tövbe de![]()
Ben bugün aldim bakalım ❤Kızlar bakın hele
Çocukları huysux huzursuz olanlar, diş sancısı çekiyor diye düşünenler
Kehribar kolye aldınız mı?? Ben büyüğüne 4 yıldır kullanıyorum, ergen olana kadar çıkarmayı düşünmüyorum , bu oğluma da aldık hemen. Sakin ve hastalıkları çok kolay atlatıyor maşallah, kolyeyle alakalı olduğunu düşünüyorum ben.. deneseniz mi acaba
Ben hep diyorum en iyi korunma yöntemi koltuk diye:))) gönder eşini salondaki koltuğa birşeycik olmaz:))Oluyor canım emzirirken arkadaşım yaptırdı ama ben tek ona da güvenmem hem iğne hem prezervatif o zamanyan etkisi regl olmayı erteliyormuş 3 ay regl olmayanlar oluyormuş tabi herkeste olacak diye bişey yok ama ne biliyim oyle yazıyordu, ay benim koca da oyle prezervatif istemiyor henüz 2. Bebek de istemiyor iğne olayım dedim onu da istemiyor çocuk emiyor bi zararı olur diyor iyi dedim o zaman dön ardını yat bulaşma bana
![]()