• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Canım çok geçmiş olsun canım zina zor ve zahmetli bir hastalık şimdi nasılsın
Oğlun krese gitmesi iyi olmus hayırlı olsun çok sever kresi inşallah kuzulara geçmiş olsun
Bizde iyiyiz şükür iki tane alt disimiz geldi epeyi zorladı abimiz karne aldı bakalım yaz dönemi nasıl geçecek ben ücretsiz izne ayrıldım Mayıs ortasında
şimdi ağrılar ve kaşıntılar bitti yaraların hafif izi kaldı. onlarda zamanla geçiyor.

kreşin son haftasında başlatmışız malesef. yıl sonu gösterisi karne falan var. bugün ögle arası gidip aldım diğerlerine karne verilirken öylece bakmasın dedim.
haftaya yaz dönemi devam edecekler olacak. bilsem 1 hafta daha beklerdim.

oyhh küçük adamımın dişi de çıkmış. ilk 2 dizli hallerine bayılıyorum.

Sebze çorbası yapayım diye mutfağa girdim sonra muhallebi gibi bişey yaptım 😂😂 kışın annemlere köyden balkabağı gelmişti annemde doğrayıp poşetleyip bana vermişti yapıp yersin sütünü artırır diye ben tabiki yapmadım şimdi onlar aklıma geldi bir küp çıkardım biraz büyük bir küp 🙈 pişirdim suda, bir tatlı kaşığı kadar irmik pişirdim sonra elma armut falan yoktu evde muz vardı çeyrek muz koydum çatalla ezip hepsini karıştırdım tadına baktım bence çok güzeldi güneş de bayılarak yedi yarısından çoğunu yedirdim daha yemek istiyordu da ne biliyim belki zarar eder diye vermedim bu ek gıda olayı da çok değişik az verirsin alışmaz diye korkuyorum çok veririm emmeyi bırakırsa diye korkuyorum ama ek gıdada üzmeyecek gibi benimki Ya da meraktan şuan
İnsallah uzmez ama kuzum cok tatli seyler verme ilk asamada onlari isteyip sebze vs tarzi yemeyebilir cunku. Malesef tatsiz tuzsuz haslama sebzeler onde 😂

Canım iki çocuklu olmak cinsel hayatı tamamen sekteye uğratiyor bu bir gerçek bebek uyusa büyük çocuklar ilgi istiyor ikisini uyutsak zaman ayırıp oh deyip kendi başımıza kaldigimizda pilimiz bitmiş oluyor ama erkek milleti işte onlar Bizim gibi değil adamlar bizim kadar yorulmuyor bir günlüğüne benim bedenime esimin girip anne ve eş olarak ne yasadigimi anlamasını çok isterdim rüyasında gorse kabus sayıp ter içinde uyandırdı kesin 😁bizde diş geldi çok sancılı idi halada sıkıntısı var sanırım atak haftasına giriyoruz bsebse bsebse canım 16 Ocak ne kadar kaldı atak haftamizsa

allah hepimize kolaylık versin
Senin 8gunun kaldi kuzum ❤

Maşallah kuzuna canım 6600 olduk bizde 5. Ayda bizim kuzular aynı ayarda gidiyor ama kız bebek için Azra maşallah daha iyi

Ömer de doğum kilosunun iki katını geçmeyecek ama Dr 180 gün bekle ek gıda için
Bence de dogrusu o zaten kuzum bende uzuldum yani boyle demesine bana. Gelecek ay 7200 olmamiz lazim ama 7i anca bulmayiz bence. Ama bu tadinlar kilo aldirmicak da hazirlicak iste diye goruyor galiba

Merhaba hanımlar 💓
saat üç gibi uykusunu alıp uyandı sipam eşim baktım gazetelerin köşe yazarlarını okuyor demek uykun yok dedim verdim eline oğlanı vurup kafayı yattım
dr gittim sabah d ve b vitaminleri eksikliği yine olmus
Vallahi ne iyi yapmissin ya😀
bsebse bsebse ikinciyi yapsın gorecem onu 🤣🤣 iki çocuklu hatunlar doğumdan sonra 5 defa yaptı ise ne ala 😁🤣
Ben hic demeyim de
Bebelere bagli gerci uysal olursa aktifliklerini surdururler 😂
Maşallah prensese canım boy çok güzel uzamış
😘😘 67 cm olmusuz kilo 6300 olmus
Aynen bende sahalardayim yani iyi mi kotu mu bilemedim 😂😂 2.cocukrq buralarda olursam karsilastirma yapcemm mutlaka 😂

Kiizz siz bi yolunu bulursunuz abisine baktirirsin yine olur o ya 🤣🤣

Benim kiz uyusa oglan başlıyor
Yok kotu ruya gordum, yok korktum, yok su, yok terledim yastik soguk degil
Bin kere cagiriyor yanina duymazsam agliyor gelmiyorsun duymuyorsun diye
Ne halt yeyim ben bilemedim

Benim kiz uyusa oglan başlıyor
Yok kotu ruya gordum, yok korktum, yok su, yok terledim yastik soguk degil
Bin kere cagiriyor yanina duymazsam agliyor gelmiyorsun duymuyorsun diye
Ne halt yeyim ben bilemedim
İhtiyacı olabilecek her şeyi koy odasına atıyorum bak buraya yedek yastık koydum gece yastığını değiştirebilirsin, suluğunu koydum istediğinde su içebilirsin, peçete bıraktım terlersen silebilirsin şeklinde, gerçi ne kadar söylersen söyle şimdi oğlun açısından bakalım annem babam kardeşim bir odada hep birlikte uyusalar bende dikkat çekmek için her şeyi yapardım 😂😂

İhtiyacı olabilecek her şeyi koy odasına atıyorum bak buraya yedek yastık koydum gece yastığını değiştirebilirsin, suluğunu koydum istediğinde su içebilirsin, peçete bıraktım terlersen silebilirsin şeklinde, gerçi ne kadar söylersen söyle şimdi oğlun açısından bakalım annem babam kardeşim bir odada hep birlikte uyusalar bende dikkat çekmek için her şeyi yapardım 😂😂
Baba bi yerde ana kiz biyerde valla hepimiz dagildik eve 😅
Kiz var hepsi zaten ama cok ruya görüyor, surekli birileri bunu kovalıyor. Gece lambasiz yatmiyor aaa bu golge suna benziyor falan etrafta arayis icinde
Çizgi-film nerdeyse yasakladim etkilenmesin diye ,kontrolum altinda izliyor duzgunlerini ve tv kapali ama cok kuruyor kafada iste

Kilosu cok kotu degil aynen de dogum kikosu yuksek diye boyle dedi. Ben obur dr una da bi gideyim en iyisi😂
Doğum kilosu kaçtı ki canım? Benim bebeğim de 6 aylıkken doğum kilosunun iki katını yakalayamayacak muhtemelen. 4 kilo üstü doğmuştu en az 8 kilo olması lazım ama nerdee

Kızlar oğlum dün 3 kez artarda döndü elini de altından çıkarmayı başardı sonra çırpınıyor emekleme gayreti mi bilmem hep dönünce eli altında kalırdı duygulandım bişeyi daha başardığı için kızım 5 aylıkken yan dönmeye başlamıştı oğlum daha hızlı
kizim 4 aylıkken iiki dis çıkardı 5aylikken desteksiz oturdu ama paşam baya gevşek ciktu😁

Vallahi ne iyi yapmissin ya😀

Ben hic demeyim de
Bebelere bagli gerci uysal olursa aktifliklerini surdururler 😂

😘😘 67 cm olmusuz kilo 6300 olmus

Kiizz siz bi yolunu bulursunuz abisine baktirirsin yine olur o ya 🤣🤣
Dogum kilosunun 2 kati 6. Ayinda mi olmaliymis yoksa 5. Ayinda mi
Biz suan tam 2 kati olduk 5. Ayda
Kuzum bilemeyiz artik onu 2.oldumu gorcez artik 🤣 bnmki 3 kati olcak nerdeyse masallah tosuna benim 🤣

Back
X