- 12 Temmuz 2018
- 5.030
- 5.210
- 118
Bu boyun simidi ne ya hepiniz aldinizS Sevimlipanduf sizin boyun simidi geldi mi? Denediniz mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu boyun simidi ne ya hepiniz aldinizS Sevimlipanduf sizin boyun simidi geldi mi? Denediniz mi?
Havuzda yüzdürmek için olan canım.Bu boyun simidi ne ya hepiniz aldinizay dede seklinde olan mi yoksa havuzda yuzdurmek icin olanmı yoksa baska birseyde varmı
Beğendiğim biri var. Konuşacam, inşallah anlaşırım. Ütüde kötü ama temizliği iyi. Bakalım nasıl olacak....Zor kuzum insallah gonlune gore birini bulursun temizlik icin icine sinecek birilerini
Bende yemek yapasim gelmiyor hic hergun ölecek tavuk gibi düsünüyorum napacam diye
Bu Ürünü duymuştum. Su lekelerini iyi çıkarıyor demişlerdiEvet kuzum yeni birsey kesfettim sirkelim diye anam haliya demir ilacı dokulmuatu cesaret edemiyordum silmeye bulasacak diye halıda beyaz onu bile cikardı heryeri tertemiz oldu
canı sağ olsun cnim nasibi yokmuş.saglikla büyüsün prensesin..üzülme binlerce bebek mama ile besleniyor sutum çok çok az oğlumda mama içiyor gittiği yere kadar diyorum.Rabbim acılarını gostermesinAhh emzirme ne unuttumçok özlüyorum ama dönmedi ne yaptıysam biberona alıştı sağa sağa süt de azaldı. Yeni mamaya geçmiştik onun etkisi oldu canım
Ya kızlar size birkaç şey sornak istiyorum birbirinden alakasız.
Soru 1: Benim bebeğim eliyle kafasına çok vuruyor norma mi?
Soru 2: Öne doğruda kullanılan bir kanguru istiyorum marka önerir mısınız?
Soru 3: Ben kv ile alt üst oturuyorum daha önce söylemiştim. Her konuda yardıma hazır kötü birşeyini görmedim bugüne kadar. Ama ben çok samimiyeti seven bir insan değilim haliyle her dakika görüşmek istemiyorum. Bebeğimi hiçkimseden kıskanmıyorum ama bazen bakmaları için verdiğimde hiç rahat olamıyorum neden böyle hissediyorum bilmiyorum. Ben bırakıp nasıl işe gideceğimi bilmiyorum. Siz nasıl hissediyorsunuz?
canı sağ olsun cnim nasibi yokmuş.saglikla büyüsün prensesin..üzülme binlerce bebek mama ile besleniyor sutum çok çok az oğlumda mama içiyor gittiği yere kadar diyorum.Rabbim acılarını gostermesin
evet Cnim hemen geçiliyor.içeriğini bilmiyorum ama besin değeri her ay daha yükseliyor.hangi mama kullaniyirsunIyi geceler hanımlar 3 gün sonra 180 günü tamamlıyoruz inşallah eşim 2 numara mamayi almışti 6 ay tamamlanınca hemen geciliyomu bilginiz varmı yoksa dr un 2 numaraya geçin falan demesinimi bekliyecegiz arada nasıl bi fark var bilmiyorum 2 numarada iyot ilaveli yaziyo
Kuzum neyinden utandın keşke bende yiyebilsem öyle de almasam senin gibi dikkat ediyorum yinede şişiyorum sürekliAy utandim su an kendi yediklerindenben de artık kesicem
![]()
AkşamdN beri toplasam 3 saat uyumuşluğum yok 5 te de biz kalktık bi de tek çocukla böyleyim 2 olsa naparım acabaGunaydin
Sabahın beş bucugunda kalkiyor artık oğlum
Uğraş uğraş altı buçuk gibi tekrar uyutuyorum o zaman da büyük oğlum kalkıyor. Ben hiç uyuyamıyorum gündüz de biri uyusa diğeri kalkıyor uykusuzluktan zombi gibiyim artık![]()
Allah yardimcin olsun canim yaAkşamdN beri toplasam 3 saat uyumuşluğum yok 5 te de biz kalktık bi de tek çocukla böyleyim 2 olsa naparım acaba
Nekadar zenginsiniz havuzunuzdami var bayanHavuzda yüzdürmek için olan canım.