- 25 Ekim 2017
- 6.138
- 8.278
- 198
- 30
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #20.421
Aynı durumdayız maalesef :)aynen Buğlem de hoş,ama yok ya tam anlamıyla içime sinen isim yok benimde,cinsiyeti öğrenince kesin olarak Elisa koyacağım demiştim çok ta alışmıştık ama millet hep elisa testi var,hristiyanlarda Elizabeth in kısaltılmışı deyip caydırdı,şimdi de isimsiz kalmış gibiyiz ne saysak etrafımızda var :)
İnşaallah kötü bişe yoktur canım pazartesi ölçtürücem tansiyonumu bakalımKaç tansiyonun yüksek olması gebelikte iyi değil diye biliyorum.
Senin tokluk kaç cıktı canm?gayet iyi bence canim benim aclik 101 çıktı bana bile diyet yapmana gerek yok ama dikkat et dedi
hormonlarımız canm bazen çok stresli bazende sebepsizce çok mutlu oluyoruz,negatif dönemindesin demek ki üzme kendiniKızlar ben dün gece sebebsiz yere sabaha kadar uyudum uyandim stresliydim sebebi ne bilmiyorum sabah uyandim esime ve cocuklarima yansittimbu ara herşeye alınıyorum tamam alinmam gereken seyler ama cok abarttigimi dusumuyorum ama elimde deģil hamilelik ayarlarımla oynadi yine
Neden boyle bilmiyorum inşallah dogum sonrasi yaşamayiz o donem daha zor Allah kolaylik verir inşallahhormonlarımız canm bazen çok stresli bazende sebepsizce çok mutlu oluyoruz,negatif dönemindesin demek ki üzme kendini
Çok kasmamak lazım canım sen rahatına bak kırmadan uygun dille soyleyiverirsinÇocuğu nasıl koruyacagim onun korkusu var görümceyle alt üst oturuyorum 5yasinda kızı var kizimda baya zorlamıştı beni simdi yine ayni şeyler bir yandan kizim kardeşine alışması lazim onların dengesini kurmam lazim bi taraftan görümce çocukları sürekli aşağı inecek şimdiden hayal kuruyorlar zaten herkez i savustururum bi yana da canım sıkılacak işte
Yok efendim abartiyorsun yok bu kadar olmaz bilmem neler neler
Canim günu gununu tutmaz zaten cok yorgunsam ayakdaysam pek hareket etmiyor ama dinlenme halimde isem baya artiyo bence normal bir durumKızlar 4-5 gün önce bayağı yoğun hissediyordum bebeğin hareketlerini hatta bazen uyuyamıyordum bile. Şu sıralar niyeyse eskisi gibi değil. Daha az hissediyorum. Dün doktora gittim bebek iyiydi. Sizde de oluyor mu öyle
Çok da yorulmuyorum ama korktum yine de. Bir şey olsa dün derdi doktor herhaldeCanim günu gununu tutmaz zaten cok yorgunsam ayakdaysam pek hareket etmiyor ama dinlenme halimde isem baya artiyo bence normal bir durum
Buğlem ve Burçe isimleri benimde hoşuma gidiyor farklı isimler senin çocuğun sonuçta hangi isimle seslendiginde mutlu olacaksan o ismi koy bence:)Aynen Bir şeye benzetiyorlar hemen ismi. Buğlem de farklı geliyor :)
Banada ilk kız dediklerinde Eşimle Asya Duru koyarız diye konusmustuk. Erkek olunca bizimde kafalar karışık zor şu isim isleriogluma hamileyken kiz isim secenegi cok ne guzel diyordum suan kiza hamileyim kiz ismi bulamiyorum bende iste bu dedigim bir asya var suan
Kalbini serin tut olabiliyo bazen saat tut 4 saatin icinde 1 kere oynuyorsa sorun yok yani günleri gunlerini tutmuyor bebelerinÇok da yorulmuyorum ama korktum yine de. Bir şey olsa dün derdi doktor herhalde
Canım bazen oluyor emin ol hepimizde sebepsiz takılıp kalmalar dert etmeler oturup ağlamalar, düşün ki ben doğru düzgün ağlamayı bilmemKızlar ben dün gece sebebsiz yere sabaha kadar uyudum uyandim stresliydim sebebi ne bilmiyorum sabah uyandim esime ve cocuklarima yansittimbu ara herşeye alınıyorum tamam alinmam gereken seyler ama cok abarttigimi dusumuyorum ama elimde deģil hamilelik ayarlarımla oynadi yine
Canım 1 günleri 1 güne uymuyor inan benimkide bazen karnimdan çıkıp gidecek gibj vuruyor bazende tık yok ama arada vuruyorsa cok endiselenme derim yerleride daralıyor çünkü gün geçtikçeKızlar 4-5 gün önce bayağı yoğun hissediyordum bebeğin hareketlerini hatta bazen uyuyamıyordum bile. Şu sıralar niyeyse eskisi gibi değil. Daha az hissediyorum. Dün doktora gittim bebek iyiydi. Sizde de oluyor mu öyle
Kiz 3 ay sonra hormonlar tepetaklak onum uzerine en az 3 ay daha koy yani bende oyle olmuştu bebeğe alişıp hayatimi oturtmam 3 ayı bulmustu insallah bunda daha az olurCanım bazen oluyor emin ol hepimizde sebepsiz takılıp kalmalar dert etmeler oturup ağlamalar, düşün ki ben doğru düzgün ağlamayı bilmemneyse 3 ay sonra hormonlarda düzelince bizde normale döneriz işallah
Düşünüyorum bakalım bulsam rahat edecemBuğlem ve Burçe isimleri benimde hoşuma gidiyor farklı isimler senin çocuğun sonuçta hangi isimle seslendiginde mutlu olacaksan o ismi koy bence:)
Anladım kuzum. 4 saatte 1 normalse rahatladım şuan :)Kalbini serin tut olabiliyo bazen saat tut 4 saatin icinde 1 kere oynuyorsa sorun yok yani günleri gunlerini tutmuyor bebelerin
Aynen arada oynuyor. 4-5 gün önce acayipti hiç vurduğu zaman bayağı belli oluyordu dışardanCanım 1 günleri 1 güne uymuyor inan benimkide bazen karnimdan çıkıp gidecek gibj vuruyor bazende tık yok ama arada vuruyorsa cok endiselenme derim yerleride daralıyor çünkü gün geçtikçe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?