2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Aynı durumdayız maalesef :)

Kızlar ben dün gece sebebsiz yere sabaha kadar uyudum uyandim stresliydim sebebi ne bilmiyorum sabah uyandim esime ve cocuklarima yansittim bu ara herşeye alınıyorum tamam alinmam gereken seyler ama cok abarttigimi dusumuyorum ama elimde deģil hamilelik ayarlarımla oynadi yine

Bende size katılmak istiyorum . Gümüş gogus kapaklarından alan varmi veya cevrenizde kullani0ta yararını gören oldumu acaba fiyatı biraz pahalı alıpta boşa kalsin istemiyorum

hormonlarımız canm bazen çok stresli bazende sebepsizce çok mutlu oluyoruz,negatif dönemindesin demek ki üzme kendini

Kızlar 4-5 gün önce bayağı yoğun hissediyordum bebeğin hareketlerini hatta bazen uyuyamıyordum bile. Şu sıralar niyeyse eskisi gibi değil. Daha az hissediyorum. Dün doktora gittim bebek iyiydi. Sizde de oluyor mu öyle

Çok kasmamak lazım canım sen rahatına bak kırmadan uygun dille soyleyiverirsin

Canim günu gununu tutmaz zaten cok yorgunsam ayakdaysam pek hareket etmiyor ama dinlenme halimde isem baya artiyo bence normal bir durum

Canım bazen oluyor emin ol hepimizde sebepsiz takılıp kalmalar dert etmeler oturup ağlamalar, düşün ki ben doğru düzgün ağlamayı bilmem neyse 3 ay sonra hormonlarda düzelince bizde normale döneriz işallah

Canım 1 günleri 1 güne uymuyor inan benimkide bazen karnimdan çıkıp gidecek gibj vuruyor bazende tık yok ama arada vuruyorsa cok endiselenme derim yerleride daralıyor çünkü gün geçtikçe

Canım bazen oluyor emin ol hepimizde sebepsiz takılıp kalmalar dert etmeler oturup ağlamalar, düşün ki ben doğru düzgün ağlamayı bilmem neyse 3 ay sonra hormonlarda düzelince bizde normale döneriz işallah
Kiz 3 ay sonra hormonlar tepetaklak onum uzerine en az 3 ay daha koy yani bende oyle olmuştu bebeğe alişıp hayatimi oturtmam 3 ayı bulmustu insallah bunda daha az olur

Buğlem ve Burçe isimleri benimde hoşuma gidiyor farklı isimler senin çocuğun sonuçta hangi isimle seslendiginde mutlu olacaksan o ismi koy bence:)
Düşünüyorum bakalım bulsam rahat edecem dert oldu Allah başka dert vermesin de

Canım 1 günleri 1 güne uymuyor inan benimkide bazen karnimdan çıkıp gidecek gibj vuruyor bazende tık yok ama arada vuruyorsa cok endiselenme derim yerleride daralıyor çünkü gün geçtikçe
Aynen arada oynuyor. 4-5 gün önce acayipti hiç vurduğu zaman bayağı belli oluyordu dışardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…