2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Lohusasin sonuçta gelende yarim saat oturup gitsin bence güne mi geliyorlar. Aynen söyle canım tabi ne cekineceksin

Çok şükür bunu da atlattiniz :)

Sağolun kızlar amin inşallah bunıda elimde kalan fazla iplerle yaptım amcamın kızına vericem çok tatlı değilmi :) erkek yeleklerine fazla desen olmuyo ama kızların çok süslü oluyolar kıskanıyorum
Ay cok güzel bu ayakkabılar güle güle giysin minik:) kac numara ip ve tığ kullandin bende deniyicem

Lohusasin sonuçta gelende yarim saat oturup gitsin bence güne mi geliyorlar. Aynen söyle canım tabi ne cekineceksin
Çocuğu nasıl koruyacagim onun korkusu var görümceyle alt üst oturuyorum 5yasinda kızı var kizimda baya zorlamıştı beni simdi yine ayni şeyler bir yandan kizim kardeşine alışması lazim onların dengesini kurmam lazim bi taraftan görümce çocukları sürekli aşağı inecek şimdiden hayal kuruyorlar zaten herkez i savustururum bi yana da canım sıkılacak işte
Yok efendim abartiyorsun yok bu kadar olmaz bilmem neler neler

Orda olursam benden önce dogurursan durumum iyi olursa belki bende ziyaretine gelebilirim

İnşllah canım çok teşekkürler tavsiyelerin için. Perşembeye kadar dikkat edeyim inşallah güzel sonuçlar alırım bende .

bugünde bunları hallettim de arkadaş niye bitmiyor eksikler daha kendime pijama,eşofman ve emzirme çamaşırları alacam,al al bitmedi eksik

Masallah canm valla yapıp satsan bile olur çok güzel yapıyorsun

ah canm.niye dinlemedin ki dün beni,ben onun acısını çektim bak o stres mahvetti kaç gün,evet oran bana çok yakın 151 di tekrarlanacak dediler.sen gösterdin mi doktuna?
Gösterdim sonucu doktor 100luk yapmaya gerek yok gayet iyi sonuç dedi canım diyet de yap.demedi ee ne yapayım ben yemeğe devam edeyim.mi

Eki Görüntüle 2204786 bugünde bunları hallettim de arkadaş niye bitmiyor eksikler daha kendime pijama,eşofman ve emzirme çamaşırları alacam,al al bitmedi eksik
Güle güle kullan canım eksik hic bitmiyor gercekten benim sadece emzirme ürünleri kaldi birde bebegin baya eksiği var hala

senin doktor mu.iyi benimki mi iyi bilemedim canm şuan benimkide çok rahat gibime.geldi ama genede dikkat ederim.
canm ben sadece onunla kalmadım kafam allak bullak olmuştu,bi doğum doktoru daha vardı gittiğim eşim Tokat a işi çıkınca onun yanına da gidip danıştı 100 lük olmasa da 75 yapın ama muhakkak tekrarlansın demiş,endokrin 100 lük öneriyorum dedi son olarakta dahiliye ye gittim oda tabi ki yapılacak oranın yüksek çıkmış dedi öylelikle tekrarlattım ben,şimdi senin doktorun da öyle demiş bilemiyorum ki canm ama çıkmasa bile herzaman dikkatli yesek sağlıklı gıdalara ağırlık versek iyi olur tabi

Senin idrarında da protein ve glukoz mu çıkmıştı Canm? Kesinlikle seker çıkmasa bile dikkat etmek gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…