- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #20.381
Lohusasin sonuçta gelende yarim saat oturup gitsin bence güne mi geliyorlar. Aynen söyle canım tabi ne cekineceksinYa bide herşeye karışıyorlar tamam kotu niyetli değiller amaçları yardim ama kayınvalide bizde die hepsi bize toplanıyor sobalı ev herkes bi odada ben nasıl yaticam nasıl çocuk emzirecem cahillik kizimda çocuğu alıp soğuk odada emzirirdim eve gelen olunca,
şimdi odaya alma diyorum eşime alırsa da bu sefer biraz daha tecrübe yasanmislikla bi müsaade edinde çocuğu emzirim derim ben utanana kadar onlar utansın dusuncesizliklerine
ayrıntılı düşününce baya sinir bozucu durum
Çok şükür bunu da atlattiniz :)50 gr lık şerbet gibi sıkıntı yok canm ama 100 gr cidden fena birşeymiş ayyyyy aklıma geldikçe midem bulanıyor,bende öğlene kadar aç bekledim nasıl dayanırım diyordum ama tatlı içtiğimiz için açlık pek olmadı,benim ilk te de 2.de de çıkmamıştı şeker 3.de yaşadık o korkuyu
Biraz dikkat et canım sende düzelir işallahKızlar şeker sonucumu aldim açlık 81 tokluk 148 cıktı yüksek geldi bana nasıl sizce dün aksam dayanamamış biraz pasta yemistim keske yemeseydim ya
Canım tansiyonumu ölçmedi doktor ama evde şu 2 gündür sürekli düşüyordu tuzlu ayran felan içiyordum ama şimdi düşmüyor sadece karın ağrım var
Sağolun kızlar amin inşallah bunıda elimde kalan fazla iplerle yaptım amcamın kızına vericem çok tatlı değilmi :) erkek yeleklerine fazla desen olmuyo ama kızların çok süslü oluyolar kıskanıyorum
Ay cok güzel bu ayakkabılar güle güle giysin minik:) kac numara ip ve tığ kullandin bende deniyicemçok kolay aslında cnm elin alışsa ben dün akşam başladım bu sabah bitti internette birsürü örnek var izleyerek yapabilirsin öyle öğrendim bende :) hazırlar çok pahalı diye kendim yapim dedim hem el emeğim olsun hem vakit geçsin diye ama 1 günde bitiyo geçicek vakit kalmıyoşimdi ip alıp oğluma kırmızılı beyazlı yelek patik şapka eldiven takım örcem sonra bide tulum istiyorum bide battaniye :) buda oğlumun
Çocuğu nasıl koruyacagim onun korkusu var görümceyle alt üst oturuyorum 5yasinda kızı var kizimda baya zorlamıştı beni simdi yine ayni şeyler bir yandan kizim kardeşine alışması lazim onların dengesini kurmam lazim bi taraftan görümce çocukları sürekli aşağı inecek şimdiden hayal kuruyorlar zaten herkez i savustururum bi yana da canım sıkılacak işteLohusasin sonuçta gelende yarim saat oturup gitsin bence güne mi geliyorlar. Aynen söyle canım tabi ne cekineceksin
Orda olursam benden önce dogurursan durumum iyi olursa belki bende ziyaretine gelebilirimÇocuğu nasıl koruyacagim onun korkusu var görümceyle alt üst oturuyorum 5yasinda kızı var kizimda baya zorlamıştı beni simdi yine ayni şeyler bir yandan kizim kardeşine alışması lazim onların dengesini kurmam lazim bi taraftan görümce çocukları sürekli aşağı inecek şimdiden hayal kuruyorlar zaten herkez i savustururum bi yana da canım sıkılacak işte
Yok efendim abartiyorsun yok bu kadar olmaz bilmem neler neler
açlık 90
1.saat 168
2.saat 112
3.saat 84
gayet normal hiç bişey yok dedi canm bana ama ben o içeceği içince baktım uykum geliyor midem bulanıyor oturmayayım dedim ve hastaneyi şöyle bi kaç turladım bence sende içtikten sonra çok oturma.Güzel haberlerini bekliyorum
Masallah canm valla yapıp satsan bile olur çok güzel yapıyorsunçok kolay aslında cnm elin alışsa ben dün akşam başladım bu sabah bitti internette birsürü örnek var izleyerek yapabilirsin öyle öğrendim bende :) hazırlar çok pahalı diye kendim yapim dedim hem el emeğim olsun hem vakit geçsin diye ama 1 günde bitiyo geçicek vakit kalmıyoşimdi ip alıp oğluma kırmızılı beyazlı yelek patik şapka eldiven takım örcem sonra bide tulum istiyorum bide battaniye :) buda oğlumun
Gösterdim sonucu doktor 100luk yapmaya gerek yok gayet iyi sonuç dedi canım diyet de yap.demedi ee ne yapayım ben yemeğe devam edeyim.miah canm.niye dinlemedin ki dün beni,ben onun acısını çektim bak o stres mahvetti kaç gün,evet oran bana çok yakın 151 di tekrarlanacak dediler.sen gösterdin mi doktuna?
anaaa ne iyiymiş doktorun canm benim değer sadece 3 fazlaydı duymadigim kalmadı boş yere bukadar üzüldüm,bişey yok dediyse yemeye devam :)Gösterdim sonucu doktor 100luk yapmaya gerek yok gayet iyi sonuç dedi canım diyet de yap.demedi ee ne yapayım ben yemeğe devam edeyim.mi
Güle güle kullan canım eksik hic bitmiyor gercekten benim sadece emzirme ürünleri kaldi birde bebegin baya eksiği var halaEki Görüntüle 2204786 bugünde bunları hallettim de arkadaş niye bitmiyor eksikler daha kendime pijama,eşofman ve emzirme çamaşırları alacam,al al bitmedi eksik
sevindim canım gözün aydin. Devam o zaman yemeneGösterdim sonucu doktor 100luk yapmaya gerek yok gayet iyi sonuç dedi canım diyet de yap.demedi ee ne yapayım ben yemeğe devam edeyim.mi
senin doktor mu.iyi benimki mi iyi bilemedim canm şuan benimkide çok rahat gibime.geldi ama genede dikkat ederim.anaaa ne iyiymiş doktorun canm benim değer sadece 3 fazlaydı duymadigim kalmadı boş yere bukadar üzüldüm,bişey yok dediyse yemeye devam :)
Daha dikkatli bir şekilde yemeye devam canm sagolasinsevindim canım gözün aydin. Devam o zaman yemene
sağol canım ben bitti artık diyorum sonradan eksikler geliyor aklıma,sanada kolay gelsin.Güle güle kullan canım eksik hic bitmiyor benim sadece emzirme ürünleri kaldi birde bebegin baya eksiği var hala
canm ben sadece onunla kalmadım kafam allak bullak olmuştu,bi doğum doktoru daha vardı gittiğim eşim Tokat a işi çıkınca onun yanına da gidip danıştı 100 lük olmasa da 75 yapın ama muhakkak tekrarlansın demiş,endokrin 100 lük öneriyorum dedi son olarakta dahiliye ye gittim oda tabi ki yapılacak oranın yüksek çıkmış dedi öylelikle tekrarlattım ben,şimdi senin doktorun da öyle demiş bilemiyorum ki canm ama çıkmasa bile herzaman dikkatli yesek sağlıklı gıdalara ağırlık versek iyi olur tabisenin doktor mu.iyi benimki mi iyi bilemedim canm şuan benimkide çok rahat gibime.geldi ama genede dikkat ederim.
Nede güzel olur inşallah beklerim tabiki canım normal doğum mu istiyordun sendeOrda olursam benden önce dogurursan durumum iyi olursa belki bende ziyaretine gelebilirim
Senin idrarında da protein ve glukoz mu çıkmıştı Canm? Kesinlikle seker çıkmasa bile dikkat etmek gerek.canm ben sadece onunla kalmadım kafam allak bullak olmuştu,bi doğum doktoru daha vardı gittiğim eşim Tokat a işi çıkınca onun yanına da gidip danıştı 100 lük olmasa da 75 yapın ama muhakkak tekrarlansın demiş,endokrin 100 lük öneriyorum dedi son olarakta dahiliye ye gittim oda tabi ki yapılacak oranın yüksek çıkmış dedi öylelikle tekrarlattım ben,şimdi senin doktorun da öyle demiş bilemiyorum ki canm ama çıkmasa bile herzaman dikkatli yesek sağlıklı gıdalara ağırlık versek iyi olur tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?