- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #20.441
Deme kız aboww uzun surmez işallah diyelim o zamanKiz 3 ay sonra hormonlar tepetaklak onum uzerine en az 3 ay daha koy yani bende oyle olmuştu bebeğe alişıp hayatimi oturtmam 3 ayı bulmustu insallah bunda daha az olur
Amin canım bulursun ya sıkma canını tek derdimiz isim olsun varsinDüşünüyorum bakalım bulsam rahat edecemdert oldu Allah başka dert vermesin de
1.st 155 2. st 135 canim ama soyle birsey var dahada yuksek cikardi bence .. Ben dr cok kilo almamissin dedi bebekte haftasiyla uyumlu cikinca ben yuksek cikmicak diye dusundum ciktim hastaneden magaza gezdim 1 st gittim kan verdim tekrar ciktim 1 st gezdimSenin tokluk kaç cıktı canm?
Ne güzel alıngan olabiliyorsun. Ben alttan almak zorundayım. Ağlayınca niye ağladın diye sinirlenen kimsen yoksa şükret.Hamileyim ama alttan alma görevi bende.Kızlar ben dün gece sebebsiz yere sabaha kadar uyudum uyandim stresliydim sebebi ne bilmiyorum sabah uyandim esime ve cocuklarima yansittimbu ara herşeye alınıyorum tamam alinmam gereken seyler ama cok abarttigimi dusumuyorum ama elimde deģil hamilelik ayarlarımla oynadi yine
sağolasın cnm çevrem olsa keşke ama yokMasallah canm valla yapıp satsan bile olur çok güzel yapıyorsun
sağol cnm internette yapılışı bile var maviş maviş :)Ay cok güzel bu ayakkabılar güle güle giysin minik:) kac numara ip ve tığ kullandin bende deniyicem
sağol cnmayy çok tatlı harika olmuş
çok sağol canım. İnstagram üzerinden bir sayfa acip ordan satabilsen cok güzel olursağol cnm internette yapılışı bile var maviş maviş :)burda hepsini söylüyo cnm bütün bebek ipiyle olur tığ numaramı bilmiyorum silinmiş ne ince ne kalın işte :) izle söyler sana yapan kişi
Evt canım benimde oluyor bazen sık sık durmadan kıpırdadığı günler oluyor bazende bi iki defa hareketlendiğini hissediyorum ...Kızlar 4-5 gün önce bayağı yoğun hissediyordum bebeğin hareketlerini hatta bazen uyuyamıyordum bile. Şu sıralar niyeyse eskisi gibi değil. Daha az hissediyorum. Dün doktora gittim bebek iyiydi. Sizde de oluyor mu öyle
canım umursamamaya çalış bazı insanlar ciddiye alinmadigini farkedince biryerden sonra pes ediyor istediklerini söylesinler hic tavrını bozmadan tamam de konuyu değiştir hani birz hee bi sen biliyon afferim sana der gibiNe güzel alıngan olabiliyorsun. Ben alttan almak zorundayım. Ağlayınca niye ağladın diye sinirlenen kimsen yoksa şükret.Hamileyim ama alttan alma görevi bende.
Alınganim ama kendime yasıyorum hele ki alındiğim kisiler yakinlarim sa kıramiyorum ama insanların cokda üstüme gelmesine izin vermem senin deAllah yardimcin olsun canimNe güzel alıngan olabiliyorsun. Ben alttan almak zorundayım. Ağlayınca niye ağladın diye sinirlenen kimsen yoksa şükret.Hamileyim ama alttan alma görevi bende.
Günaydın canım insanların tahammül sınırlarını zorlamana izin vermemelisin.umarsama yoklarmış gibi davran bence. Umarım tez zamanda eşinle ayrı eve tasinirsiniz sadece birbiriniz ve çocuğunuzun nazini cekersiniz. Ev ev üstünde gercekten zor inan seni çok iyi anlıyorum heleki ağzına gelenleri dışa vuramiyorsan. Allah yardımcın olsun insallahNe güzel alıngan olabiliyorsun. Ben alttan almak zorundayım. Ağlayınca niye ağladın diye sinirlenen kimsen yoksa şükret.Hamileyim ama alttan alma görevi bende.
Eğer benim kızım olsaydı aklımdaki isimler Nisa Azra Mısra ydı :))Aynen. Ben de acayip zorlanıyorum. Duru ismi aklıma yattı eşim de çok beğenmedi. Nisa olabilir belki ama içime tam sinen isim bulamıyorum
Canım kullananlar memnun hep ben alıpta memnun kalmayanı görmedim fiyat olarak evet biraz pahalı istersen tutumluanne den alabilirsin ikinci el temiz zaten çok fazla kullanmıyor kimse sadece ilk aylar kullanılıyorBende size katılmak istiyorum . Gümüş gogus kapaklarından alan varmi veya cevrenizde kullani0ta yararını gören oldumu acaba fiyatı biraz pahalı alıpta boşa kalsin istemiyorum
Aynen öyle yorulunca onlarda duruyor bende kaç gündür kış temizliği yapıyorum hem de doğum zamanına hazırlık oldu o zaman temizlik yapmak zor olur diye pencereleri sil tülleri yıka kapıları sil evi süpür sil mutfak dolaplarını boşalt derken valla çocukta bayıldı sanırım içerdeGünaydın
Dün çok yoruldum, bütün gün kıpırdanıp durdum, kızım da beşik gibi sallandı bütün gün uyudu sanırım. Bebişler biz dinlenince hareketli oluyor test edildi onaylandı
Bende 10.30 da açlığı verdim 12 de tokluğu verdim. Çok ac biraktim kendimi sonrada bir anda o glukozu içince kandaki sekerim.firlamasi normal bence. Bende 3 kilo aldim simdiye kadar sadece şekerin yüksek çıkacağına ihtimal vermiyordum şaşırdım sonucu görünce. Allah başka dert vermesin ya dikkat ederiz olur biter.1.st 155 2. st 135 canim ama soyle birsey var dahada yuksek cikardi bence .. Ben dr cok kilo almamissin dedi bebekte haftasiyla uyumlu cikinca ben yuksek cikmicak diye dusundum ciktim hastaneden magaza gezdim 1 st gittim kan verdim tekrar ciktim 1 st gezdimdikkat etmem şart yani bide sekerli birsey yiyince basim dönüyor agiz tadim degisiyor hissediyorum
Ekru bence bu arada hangu siteden bakıyon düğmesi var mi önde güzelmiş ne kadarKızlar sizce hangi rengi daha güzel iki renk arasında kaldım mavi mi ekru mu
Bymecitpijama diye bi site canım gayet uygun pijamaları mutlaka bütçesine göre birşey buluyor insan instagramda bu markanın satışını çok yapıyorlar bi kendi sitesine bakayım dedim Google dan hangisini alacağımı bilemedim valla hepsi çok güzelEkru bence bu arada hangu siteden bakıyon düğmesi var mi önde güzelmiş ne kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?