2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Çok güzel olmuş liste canım ellerine sağlık :)

Avalon80 canım sağol verdiğin bilgiler için

Selam kızlar. Bebişi kız olanlar ne isim düşündüler acaba bana da fikir verir misiniz bulamıyorum :)

İlk kızımın adı Zeynep, ikinci kızımın adı Elif olacak kısmetse. Ablası koydu

Ay keşke olsa laciverti çok severim valla bilemedim hangisini alsam ben karar verene kadar Şubat ayı gelecek

Çok severim laciverti. Özellikle de pijamada. Bir takım daha alacağım, Trendyol'dakiler çok hoşuma gidiyor maaşı bekliyorum

Sağol canım liste için. 2. doğumum ama yine de kontrol ederim kendi listemi yaptıktan sonra. Eksik olmasın : )

Ay Trendyol’ada baktım oradakilerde çok güzel tabi ikizler burcu olduğum için yine birine karar verip alamadım

masallah cnm saglikla insallah zamanina yakin dogarlar. erken olma ihtimali illa ki tek bebege gore yuksek oluyor ama belli olmaz. masallah onlara guzel gelismisler. ablamin ikizlerinden kiz olan biraz daha iriydi mesela,suan az da olsa kizimiz daha uzun ve toplu. ama fark cookk az yani. dun 10kasin torenlerinden foto atmis ablam ,yan yanalar da ne cok hosuma gitti. birlikte buyuyorlar ne guzel :) sana da saglikla nasip olacak insallah

Çok güzel olmuş liste canım ellerine sağlık :)

Sağol canım liste için. 2. doğumum ama yine de kontrol ederim kendi listemi yaptıktan sonra. Eksik olmasın : )
Ben demek canlar :)) benim de ikinci olmasına rağmen yine de kontrol edip eksiklerimi not aldım ona göre alışverişimi yapıp tamamlıcam sonra çanta hazırlama vakti gelir artık :))

inşallah canım benim çok teşekkür ederim rabbim hepimize yavrularimizi vakitlice ve sağlıkla kucağımiza alabilmeyi ve saglikla buyutmeyi nasip etsin inşallah

N11 indirimden bebekonfor satıcılı 404 lira sipariş ettim kızlar.Kuzenim kullanıyor memnunum dedi.Sizden kullanan var mı?

Eklentiler

• 9B790296-1B08-458E-97B5-7E84C852E101.webp
    25 KB · Görüntüleme: 66
Teşekkür ederiz canım ilk gebelikte bizde gitmistik bu konular beni geriyor anlayış yok insanlarda hemen surat asılıyor bozuk atıyorlar ha benim umrumda değil benim önceliğim bebek heleki ilk bebekte bir hafta hastanede bebek bekledikten sonra bunda Allah izin verirse herkese ona göre davranacak tavrimi net belli edeceğim ki buna şimdiden başladım kızım bir hafta hastanede yattı sarılık tan cikinca herkes evine gitti kayınvalide beni hic yanlz bırakmadı benle beraber gitti geldi hastaneye sağolsun biz ne zaman başbaşa kaldık evde ohh bee dünya varmış dedim

Ben demek canlar :)) benim de ikinci olmasına rağmen yine de kontrol edip eksiklerimi not aldım ona göre alışverişimi yapıp tamamlıcam sonra çanta hazırlama vakti gelir artık :))

Acele etme kız daha dünyanın vakti var
Şimdiden yıkayıp koysam ilk yıkama temizliğinin o kokusu gider diye acele etmiyorum ben de. Yani en az daha 1.5 ay beklerim. 34-35 gibi hazırlarım.

N11 indirimden bebekonfor satıcılı 404 lira sipariş ettim kızlar.Kuzenim kullanıyor memnunum dedi.Sizden kullanan var mı?

Güle güle kullansın yavrun. Kullanmadım, kullanan da bilmiyorum ama güzel görünüyor.

Kızlar lohusa geceligini illa uzun kollu mu almam lazim sabahligim var hastane zaten sıcak olur bilemedim kafam karıştı
Canm hastane odaları sıcak oluyo yine de ben 2 takim aldim birisi kisa kollu birisini uzun kollu günlük kullanima da uygun doğumdan sonra da kullanırım diye genellikle sabahlikli ya da hirkali yelekli olanlardan tercih et uzerine alırsın gelen oldukça ya da yataktan çıktıkça

Kızlar lohusa geceligini illa uzun kollu mu almam lazim sabahligim var hastane zaten sıcak olur bilemedim kafam karıştı
Canım devamlı üstünde sabahlıkla duramazsın illaki çıkarırsın o ara üşürsün bekli insan doğumdan ya da ameliyattan sonra bi üşüme geliyor her üşüdüğümde sabahlık giymektense uzun kollu daha mantıklı geliyor bana ne üşürüm ne sıcaklarım

Maşallah ne çok eksigim varmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…