2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Ben bugun tartildim 64 olmuşum 60 ile başlamıştım
27. Haftada bebek de 1200 du _500olmustur bebe de galiba
Aaa seninki çok iyiymiş sen kendin mi dikkat ettin yoksa kendiliginden mi oldu doguma kadar bi 4 kilo adaha alsan 8 le kapatirsin tsbi onemli olan bebegin kilosu o da iyiymiş maşallah

Demir vitamini eksikligi dr olabilir canm zaten hamilelik basli basina uyku sebebi birde sut ureten prolaktin hormonu da yukseldigi icin o da uyku yapıyor. Ama sadece yemekten sonra olunca ben sekerden suphelendim
olabilir canım son aylara girdik süt hormonu olabilir o zaman zaten demir eksikliği hep vardı. Sürekli varda yenekten sonra daha fazla oluyor tabikide

yookk canm mümkün değil 2 ay var daha 4 kilo yu ben bir ay da alırım diğer oğlanı da 56 ile hamile kalıp 83 le doğurmuştum bunda da muhtemelen öyle olacak
Valla önemli olan dogumdan sonra toparliyor olman hem.resminde de gördüğümüz kadarıyla hic de kilolu durmuyodum boyun uzun sanirim mesela ben alayim hemen belli oluyo bu arada boyum 160 benm

tarçın ın zararı yok diye biliyorum canm bende diyeti uygularken tarçınlı yoğurt yedim bol bol,istersen sende yoğurda kat
Mantikli bende deneyim onu. Yoğurt sekere cok iyi geliyor. Vitamin olarak ne iciyorsun cnm doktor bana calsiyum d vitamini birlikte ve ayrica magnezyum verdim icim disim ilac oldu. Zaten ayri imom iciyorum balik yagi. Birde ayri kan ilaci arti birde kan sulandirici ve progestan. Sekerimi bu ilaclar bile yükseltebiliyordur bence

Valla önemli olan dogumdan sonra toparliyor olman hem.resminde de gördüğümüz kadarıyla hic de kilolu durmuyodum boyun uzun sanirim mesela ben alayim hemen belli oluyo bu arada boyum 160 benm
evet canm çok çabuk toparlıyor benim oğlan 4 de gidiyor okuldakiler ablasıyım sanıyormuş:) aslında boyum da uzun değil 163 seninlede aynı sayılır,salı günü doktordaydım ordaki hamiş ler 7 aylık dediğimde çok şaşırdı biz küçük sandık falan diye konuşuldu bu kadar aldığım kilo nerede birikiyor bende çok anlamadım

aynen canm yoğurt kesinlikle süper bol bol ye tarçın atınca şekeri de dengeliyorlar.Vitamin içmiyorun artık kullanmana gerek yok dedi kan ilacını da 5 günde bir içecekmişim her doktorun usulü farklı ne derlerse onu yapıyorum :) magnezyum u düzenli kullanıyorum.Bence şekeri en çok artıran stres

Magnezyum kasılma icin mi sadece ? Aynen her doktor farkli söylüyor. Stres bir ruyadan bile olabiliyorum. 1 kaybim oldugu icin surekli kaybetme korkusu yasiyorum ve ruyalarimda hep korku iceriyor. Allaha emanet cocuklarimiz

Ay cnm keske soylemeseydim ya soyledim sonra pisman oldum ama evde yapmasi de kolay pankek yapip üstüne cikola eritip meyve koyarsan cok guzel oluyor.
yok canım sakın kendini kötü hissetme. Zaten gündüzden istiyordum. Cikolata yoktu evde sadece bende markete gitmeye üşendiğim için gidemedim. Normalde kendi evimde ben sık sık yaparım. Şimdi kv evinde olunca birazda çekiniyor insan:))

Magnezyum kasılma icin mi sadece ? Aynen her doktor farkli söylüyor. Stres bir ruyadan bile olabiliyorum. 1 kaybim oldugu icin surekli kaybetme korkusu yasiyorum ve ruyalarimda hep korku iceriyor. Allaha emanet cocuklarimiz
Evet canm kasılmalar için.Allah bir daha yaşatmasın duanı et takdir Allah ın,biZim elimizde ne var ki anneyiz elbet hepimiz korkuyoruz ama sürekli de düşünürsek kafayı yeriz.Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın.

Canim bence seninki ödem o zamn bizim aldiklarimiz kilo gostermiyorsan ben kendimi çok tombik gormeye basladim

Canlar kilolar konuşulmuş yarın tartı günüm tam bir ay olacak en son 52,5 çıkmıştım sabahları tuvaletten sonra aç karnıma tartılıyorum ben bakalım bu ay ne yapmışım geçen ay 3 kilo almıştım şimdi yine 2 almışımdır sanırım doktorum kiloyu sorun etmedi adam utanmasa daha da al diyecek

sendeki de kilomu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…