2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Ohh ne güzel daha ne istiyorsun işte

Kızlar emZirme sütyeni,emZirme atleti alıcam da en uygun nerden alabilirim?bide ğöğüs pedinde marka farkeder mi?hangisini alacağıma karar veremedim

Aaa seninki çok iyiymiş sen kendin mi dikkat ettin yoksa kendiliginden mi oldu doguma kadar bi 4 kilo adaha alsan 8 le kapatirsin tsbi onemli olan bebegin kilosu o da iyiymiş maşallah
Hamur isi makarna ve pilava dikkat ediyorum sadece onun disinda dikkat ettiğim bisey yok gün boyu ayaktaym cocuk ev temizliği işte guc derken yürüyüş bile yapamıyorum cok kilo almamış olmak hosuma gidiyor tabi ama onemli olan bebeğin sağlığı iyi olmasi kızimda 15 kg falan almıştım

Valla çok iyisin aynen bebeğin saglıği daha onemli canım

ayy 50 li kilolar nedir arkadaşım sen bol bol yeeeee

s,ize cevap verilmiş mi bilemiyorum, takip edemedim, ancak ben 3 haftadan beri bunu yaşıyorum. doktorum karpal tünel dedi, her iki elimde var. atel takıyorum, gece ağrımaya başlayınca da takıyorum. en kötü gece ağrıyor çünkü. aslında son haftalarda ağrı uyuşma başlaması lazımmış, ama benimki erken başladı. dayanmaya çalış, eğer çok kötü olursa bilekteki siniri kesiyorlarmış. atelle baya hafiflettim. hamilelikten sonra ortopediye gideceğim ama çünkü hamielikte çıkan birtakım rahatsızlıklar alsında bizim ileride yaşlanınca karşılaşabileceğimiz durumlarmış. tedbir almak adına gideceğim.

Günaydın kızlar

çalışabilir raporu konuşulmuş; 32. haftanın içerisinde gitmek yeterli oluyor, illa 32+0 olması şart değil, hatta o ilk gidilen tarih çok önemli oluyor çünkü o tarihin üstüne direkt 5 hafta ekliyorlar ve eklenen o tarihle doğum iznine ayrılman şart oluyor, ben ilk gebeliğimde kontrole perşembe gitmişim mesela doğum iznine de perşembe ayrılmam gerekmişti o yüzden cumaya denk getirin bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…