- 4 Kasım 2013
- 2.663
- 3.828
- 133
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #22.161
En çok ben mi aldım ya55 ile başladım 65 kiloyum şuan doktorum da zaten zayıf hamile kaldın istediğini ye diyo
yaaa sizde kilo mu aldık diyorsunuzBen
51 ile basladim 56 kiloyum cnm tok 57 yi buluyor.
süpermiş canım ben hep sofradan tam doymadan kalkıyorum benim yerimede doyuncana ye canimEn çok ben mi aldım ya55 ile başladım 65 kiloyum şuan doktorum da zaten zayıf hamile kaldın istediğini ye diyo
Masallah canım bende 70leri görürüm gibime geliyor doğuma kadar:)yaaa sizde kilo mu aldık diyorsunuz56 ile başladım 70 kilo olmuşum
doğuma 80 ni geçmessem razıyım canm. :)Masallah canım bende 70leri görürüm gibime geliyor doğuma kadar:)
cok almazsin bence canim en fazla 74 olursun bence:)doğuma 80 ni geçmessem razıyım canm. :)
Yok ben kilo aldim demiyorum cnm gayet iyiyim. Ama bu seker isi bozdu cidden. Aksam yemek yedikten sonra seninde uykun geliyor mu canm bana tatli bir uyku çöküyor hatta yarim saat kestiyorum sekerle ilgisi olabilir mi acep?yaaa sizde kilo mu aldık diyorsunuz56 ile başladım 70 kilo olmuşum
süper ya istediğini yeeEn çok ben mi aldım ya55 ile başladım 65 kiloyum şuan doktorum da zaten zayıf hamile kaldın istediğini ye diyo
32.hafta mutlaka alınması gerektiğini biliyorum canim.33 trk olmuyor sanirim32+6 veya 33 tek olmuyomuymuş
ya herkes minnak mi hamile kaldi yani düşük yada normal kiloda .... ne tue imrendim yaen son 3 hafta önce toplam 6 kilo almıştım canım bakalim haftaya cumartesi kontrolüm var doktor o zaman ayda 1buçuk kilodan fazla alma diye uyarmıştı. Umarım 1 bucuktan fazla almamışımdır. Baya dikkat ediyorum aslında ama bakalım göreceğiz
Ben hiç onlardan değilim hatta buranın en kilolusu benim galiba yazılan kiloları okuyunca acaba ben en son ne zaman o kilodaydım diye düşünüyorumya herkes minnak mi hamile kaldi yani düşük yada normal kiloda .... ne tue imrendim ya
canım normal yastığı demiyorum belli bir zamana kadar hiç yastık kullanmadık zaten,yan yatış varmış ya bebeği ortasına koyuyorsun onu diyorum ama oda mı tehlikeli olur
32+6 veya 33 tek olmuyomuymuş
En çok ben mi aldım ya55 ile başladım 65 kiloyum şuan doktorum da zaten zayıf hamile kaldın istediğini ye diyo
Hafta sonuna geldiği için sıkıntı olmaz bence. Doktorun tam 32+0'a denk gelen günü belirterek yazsın.Kizlar benim 32 hafta pazar gününe denk geliyor 32 arti 1 de alsam calisabilir raporu oluyor dimi? Birde 37 arti 6 da da calisamaz raporu mu alicaz
bende polikistik over vardı canm oda insülin direnci yaparmış bi dönem 3 ay şeker ilacı kullandım,kahvaltı yaptıktan sonra hemen uykum gelirdi,gezmeye gideyim pasta börek yiyeyim uykudan gözüm açılmazdı ilacı kullanıldıktan sonra düzelmişti şeker yapıyor benceYok ben kilo aldim demiyorum cnm gayet iyiyim. Ama bu seker isi bozdu cidden. Aksam yemek yedikten sonra seninde uykun geliyor mu canm bana tatli bir uyku çöküyor hatta yarim saat kestiyorum sekerle ilgisi olabilir mi acep?
yookk canm mümkün değil 2 ay var daha 4 kilo yu ben bir ay da alırım diğer oğlanı da 56 ile hamile kalıp 83 le doğurmuştum bunda da muhtemelen öyle olacakcok almazsin bence canim en fazla 74 olursun bence:)
Aa 3 gündür bende öyleyim canım havalara yoruyordum hep ben. Gün boyu bile ruh gibi oluyorum halsizliktenYok ben kilo aldim demiyorum cnm gayet iyiyim. Ama bu seker isi bozdu cidden. Aksam yemek yedikten sonra seninde uykun geliyor mu canm bana tatli bir uyku çöküyor hatta yarim saat kestiyorum sekerle ilgisi olabilir mi acep?
Bünyeyle alakalı canım verebiliyorsan doğumdan sonra hiç sıkıntı yok benceyookk canm mümkün değil 2 ay var daha 4 kilo yu ben bir ay da alırım diğer oğlanı da 56 ile hamile kalıp 83 le doğurmuştum bunda da muhtemelen öyle olacak
Ya ben nette 37+6 diye okumustum isimede o gelmisti acikcasi cunku subat tatili icine giriyorduCanım kullanmadığım bir şey için yorum yapmayayım, onu kullananlar yazsın.
32+6 demek 33. Haftanın bitmesine 1 gün var demek canım. 32+0'da alınmış olması lazım. Yani 31+6'dan sonraki gün.
48 ile başladım 55.5 oldum. Yiyorum içiyorum ama fazlası olmuyor, bünye işi bu biraz. Doktorum da kasma fazla, zaten zayıf başladın diyor. Kafaya çok takmayınca fazla alınmıyor sanırım.
Bir de tam kilonuz için sabah tuvalete gittikten sonra aç karnına tartılmayı unutmayın :)
Hafta sonuna geldiği için sıkıntı olmaz bence. Doktorun tam 32+0'a denk gelen günü belirterek yazsın.
Çalışamaz raporunu 37+6'da değil 36+6'da veya bir sonraki gün 37+0'da alacağız. 37+6 demek 38'in bitmesine 1 gün var demek. Yani 37 hafta 6 gün, 38. haftadasın demek
Wuffle yedim simdi de yasak olunca canm cok istiyor ya tarcinli su sekere iyi geliyormuş icsem mi acaba bir zarari olur mu gebeliktebende polikistik over vardı canm oda insülin direnci yaparmış bi dönem 3 ay şeker ilacı kullandım,kahvaltı yaptıktan sonra hemen uykum gelirdi,gezmeye gideyim pasta börek yiyeyim uykudan gözüm açılmazdı ilacı kullanıldıktan sonra düzelmişti şeker yapıyor bence
Demir vitamini eksikligi dr olabilir canm zaten hamilelik basli basina uyku sebebi birde sut ureten prolaktin hormonu da yukseldigi icin o da uyku yapıyor. Ama sadece yemekten sonra olunca ben sekerden suphelendimAa 3 gündür bende öyleyim canım havalara yoruyordum hep ben. Gün boyu bile ruh gibi oluyorum halsizlikten
Ya ben nette 37+6 diye okumustum isimede o gelmisti acikcasi cunku subat tatili icine giriyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?