2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
En çok ben mi aldım ya 55 ile başladım 65 kiloyum şuan doktorum da zaten zayıf hamile kaldın istediğini ye diyo
süpermiş canım ben hep sofradan tam doymadan kalkıyorum benim yerimede doyuncana ye canimboyum uzun olmadığı için doktorum taktı kiloya diye düşünüyorum. Gerçi Bursadaki doktorum birsey demesdi kilomaburdaki kilo takıntılı

yaaa sizde kilo mu aldık diyorsunuz56 ile başladım 70 kilo olmuşum
Yok ben kilo aldim demiyorum cnm gayet iyiyim. Ama bu seker isi bozdu cidden. Aksam yemek yedikten sonra seninde uykun geliyor mu canm bana tatli bir uyku çöküyor hatta yarim saat kestiyorum sekerle ilgisi olabilir mi acep?

ya herkes minnak mi hamile kaldi yani düşük yada normal kiloda .... ne tue imrendim ya

Kızlar ben sigmiyorum artik kendime ..
Patlayacak gibiyim ve bugun gun boyu inceden sızı mi sancı mi anlayamadigim bi agrimsi bisey var biraz yurusem hemen nefes nefese kalıyorum hemen düzenli yürüyüş yapmıyorum galiba ondan oluyor ama kucuk cocukla da dışarı çıkılmıyor bu hava da

canım normal yastığı demiyorum belli bir zamana kadar hiç yastık kullanmadık zaten,yan yatış varmış ya bebeği ortasına koyuyorsun onu diyorum ama oda mı tehlikeli olur

Canım kullanmadığım bir şey için yorum yapmayayım, onu kullananlar yazsın.

32+6 veya 33 tek olmuyomuymuş

32+6 demek 33. Haftanın bitmesine 1 gün var demek canım. 32+0'da alınmış olması lazım. Yani 31+6'dan sonraki gün.

En çok ben mi aldım ya 55 ile başladım 65 kiloyum şuan doktorum da zaten zayıf hamile kaldın istediğini ye diyo

48 ile başladım 55.5 oldum. Yiyorum içiyorum ama fazlası olmuyor, bünye işi bu biraz. Doktorum da kasma fazla, zaten zayıf başladın diyor. Kafaya çok takmayınca fazla alınmıyor sanırım.
Bir de tam kilonuz için sabah tuvalete gittikten sonra aç karnına tartılmayı unutmayın :)

Kizlar benim 32 hafta pazar gününe denk geliyor 32 arti 1 de alsam calisabilir raporu oluyor dimi? Birde 37 arti 6 da da calisamaz raporu mu alicaz
Hafta sonuna geldiği için sıkıntı olmaz bence. Doktorun tam 32+0'a denk gelen günü belirterek yazsın.
Çalışamaz raporunu 37+6'da değil 36+6'da veya bir sonraki gün 37+0'da alacağız. 37+6 demek 38'in bitmesine 1 gün var demek. Yani 37 hafta 6 gün, 38. haftadasın demek

Yok ben kilo aldim demiyorum cnm gayet iyiyim. Ama bu seker isi bozdu cidden. Aksam yemek yedikten sonra seninde uykun geliyor mu canm bana tatli bir uyku çöküyor hatta yarim saat kestiyorum sekerle ilgisi olabilir mi acep?
bende polikistik over vardı canm oda insülin direnci yaparmış bi dönem 3 ay şeker ilacı kullandım,kahvaltı yaptıktan sonra hemen uykum gelirdi,gezmeye gideyim pasta börek yiyeyim uykudan gözüm açılmazdı ilacı kullanıldıktan sonra düzelmişti şeker yapıyor bence

Aa 3 gündür bende öyleyim canım havalara yoruyordum hep ben. Gün boyu bile ruh gibi oluyorum halsizlikten

Ya ben nette 37+6 diye okumustum isimede o gelmisti acikcasi cunku subat tatili icine giriyordu

Wuffle yedim simdi de yasak olunca canm cok istiyor ya tarcinli su sekere iyi geliyormuş icsem mi acaba bir zarari olur mu gebelikte

Aa 3 gündür bende öyleyim canım havalara yoruyordum hep ben. Gün boyu bile ruh gibi oluyorum halsizlikten
Demir vitamini eksikligi dr olabilir canm zaten hamilelik basli basina uyku sebebi birde sut ureten prolaktin hormonu da yukseldigi icin o da uyku yapıyor. Ama sadece yemekten sonra olunca ben sekerden suphelendim

Ya ben nette 37+6 diye okumustum isimede o gelmisti acikcasi cunku subat tatili icine giriyordu

Yok canım malesef öyle değil. Keşke öyle olsa. Beklenen doğum tarihi 40 haftanın bittiği tarih. 3 hafta kala ayrılmak gerekiyor ya, 21 gün geri say işte beklenen doğum tarihinden. Çalışabileceğin son gün o gün işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…