- 1 Kasım 2007
- 6.008
- 2.639
- 448
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #22.141
yaa ben çok kilo aldım sanırım bir anda. son 1 aya kadar 2 kılo almıstım son 1 ayda 4 kılo aldım sanırım. toplam 6 kılo 76 kıloyum. 28. haftadayım . nolur 80 olmadan kapatayım bu hamileliği. bebek 1060 gram. aşırı iştahım açıldı.kimler kadar kilo aldı son 2 ay kala
devlet hastanesine gidiyorum. benım aklımda yarım gün diye kalmıs randevu acılmaz diye düşünmüştüm. 31 aralık evet o gun mutlaka gitmem gerek.31 Aralık iş günü canım tatil değil ki. Doktorun mu çalışmayacakmış?
Geçmiş olsun canım, inşallah bir daha yaşamazsınız.
Yan yatırmak olayı tehlikeli çünkü yüz üstü düşerse boğulur. Ben cesaret edemem. Sırt üstü yatırıp kafayı yana çevirmeyi öneriyor bütün doktorlar. Kendi kendine kafayı döndürmeye ve hele ki kendi dönmeye başladığında (3-4 ay civarı) bu sıkıntılar bitiyor zaten. Maksimum 4 ay bu sıkıntı.
sağol canm Allah hiç kimseye yaşatmasın inş.4 ay bile sürmüyor biri 1 haftalıktı diğeri 20 günlüktü bu durumu yaşadığımızda,yastık tan dönerler mi ki yüzüstü arasında kalmayacak mı?31 Aralık iş günü canım tatil değil ki. Doktorun mu çalışmayacakmış?
Geçmiş olsun canım, inşallah bir daha yaşamazsınız.
Yan yatırmak olayı tehlikeli çünkü yüz üstü düşerse boğulur. Ben cesaret edemem. Sırt üstü yatırıp kafayı yana çevirmeyi öneriyor bütün doktorlar. Kendi kendine kafayı döndürmeye ve hele ki kendi dönmeye başladığında (3-4 ay civarı) bu sıkıntılar bitiyor zaten. Maksimum 4 ay bu sıkıntı.
çok duygusallasiyo insan diyorum başkasının çocuğunda böyleyim doğumdan sonra nasıl ağlarım kim bilirEvet mantikli bu. bugun arkadaşım dogum yapti bebek cok tatliydi ya sanki kendim dogum yapmis kadar heyecanlandim. Ne heyecanli bekleyis
penye yelekler de iyi oluyor,zıbın bi kaç daha alabilirsi.Korseyi hemen giyemem diye almayacağım,göğüs kremi de duruma göre aldırırım.Kizlar aldıklarım ve eksik listemi sizlerle paylaşıyorum eksik veya gerekli gördüğünuz benim unuttuğum birsey varsa ekler misiniz
en son 3 hafta önce toplam 6 kilo almıştım canım bakalim haftaya cumartesi kontrolüm var doktor o zaman ayda 1buçuk kilodan fazla alma diye uyarmıştı. Umarım 1 bucuktan fazla almamışımdır. Baya dikkat ediyorum aslında ama bakalım göreceğizkimler kadar kilo aldı son 2 ay kala
göğüs krenine 36. Haftada baslamayi tavsiye etti doktorum. Korse olmazsa olmazim göbek takintim var canım benim. Penye yelek kac tane yeterli olur bu arada iki tane örgü yelegim var onlari yazmayı unuttumpenye yelekler de iyi oluyor,zıbın bi kaç daha alabilirsi.Korseyi hemen giyemem diye almayacağım,göğüs kremi de duruma göre aldırırım.
Ben bugun tartildim 64 olmuşum 60 ile başlamıştımkimler kadar kilo aldı son 2 ay kala
İnşallah canım zaten annelik iç güdüsel derler ya allah bi kolaylığını verir diyorum kendime :)ilk oğlumda vardı canm,emzirirdim ara geçmez kusardı doktora götürünce demişti,çokta bilmene gerek yok canm ufacık bebecikler herşeyi öğretiyor zaten bize rahat ol
Doktorunun tavsiyesine uy canm ben çok sıkıntı yaşamadım göğüs yarasından o yüZden biraz sallıyorum,korsede sezeryan olacağım için hemen.giymem sonrasında da bedenim ne olursa ona göre getirtirim düşüncesi var.Örgü yelek baya 6 tane ördüm ama penye ler daha iyi oluyor bazı bebeklerin örgüye alerjisi olabiliyor 3 tane alsan da yetergöğüs krenine 36. Haftada baslamayi tavsiye etti doktorum. Korse olmazsa olmazim göbek takintim var canım benim. Penye yelek kac tane yeterli olur bu arada iki tane örgü yelegim var onlari yazmayı unuttum
Aynen canm başkasının bebeğini tutarken yanlış mı tutuyorum der çekinirsin ama kendi bebeğin doğunca herşeyi en iyi bilen swn oluyorsun.İnşallah canım zaten annelik iç güdüsel derler ya allah bi kolaylığını verir diyorum kendime :)
devlet hastanesine gidiyorum. benım aklımda yarım gün diye kalmıs randevu acılmaz diye düşünmüştüm. 31 aralık evet o gun mutlaka gitmem gerek.
sağol canm Allah hiç kimseye yaşatmasın inş.4 ay bile sürmüyor biri 1 haftalıktı diğeri 20 günlüktü bu durumu yaşadığımızda,yastık tan dönerler mi ki yüzüstü arasında kalmayacak mı?
penye yelekler de iyi oluyor,zıbın bi kaç daha alabilirsi.Korseyi hemen giyemem diye almayacağım,göğüs kremi de duruma göre aldırırım.
Sagol canım tavsiyen için listeme penye yelek ekliyeyim:))Doktorunun tavsiyesine uy canm ben çok sıkıntı yaşamadım göğüs yarasından o yüZden biraz sallıyorum,korsede sezeryan olacağım için hemen.giymem sonrasında da bedenim ne olursa ona göre getirtirim düşüncesi var.Örgü yelek baya 6 tane ördüm ama penye ler daha iyi oluyor bazı bebeklerin örgüye alerjisi olabiliyor 3 tane alsan da yeter
Ben nerdeyse küçük bebek hiç almadım kucagıma dediğin gibi başkasının bebeği yanlış bişey yaparım diye korkarım ama kendi bebeğimi mecbur alıcam alışırım :)Aynen canm başkasının bebeğini tutarken yanlış mı tutuyorum der çekinirsin ama kendi bebeğin doğunca herşeyi en iyi bilen swn oluyorsun.
canım normal yastığı demiyorum belli bir zamana kadar hiç yastık kullanmadık zaten,yan yatış varmış ya bebeği ortasına koyuyorsun onu diyorum ama oda mı tehlikeli olur31 Aralık tam gün iş günü canım. O güne al sen randevunu şimdiden.
Yastık hiç kullanmayınca böyle bir sorun olmuyor canım. Bebeğin yatağının içi komple boş olacak ki yüzüne kapanma ihtimali olmasın.
Göğüs kremi kesinlikle doğurduğum anda hazır olmalı diye ilk aldığım şeylerden biriydi, ilk kızımda çok kullanmıştım.
Penye yelek olayına da katılıyorum. Evler kaloriferli olduğu için örgü yelek hiç giydirmemiştim ben, çünkü üşümesi kadar terlemesi de problem. Terlediği an değiştirmezsen asıl o zaman hasta oluyor. Penye yelek candır :)
32+6 veya 33 tek olmuyomuymuşEvet canim..banada doktor 32.haftada gelmen lazim yoksa hakkını kaybedersin dedi... 32.hafta doktor raporu önemliymiş.sonrasinsa doktor çalışabilir veya çalışamaz veriyor...çalışabilir verirse 34 veya 35.haftaya alabiliyormuşsun.
En çok ben mi aldım yakimler kadar kilo aldı son 2 ay kala
Benimde 14 aralık canmbende canim 19 aralık benimde kismetse...
51 ile basladim 56 kiloyum cnm tok 57 yi buluyor.En çok ben mi aldım ya55 ile başladım 65 kiloyum şuan doktorum da zaten zayıf hamile kaldın istediğini ye diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?