Sağol canım inşallah
Ağrı azaltıcı iğne diye bir şey ilk kez duydum açıkçası. Sancın çok olsa zaten yatış yapardı, canını sıkma, doğuma hazırlık kasılmalarıdır büyük ihtimalle. Dinlen fazla yorma kendini. Ciğer iğnesini de olası bir erken doğum ihtimali için vermiştir. Bu senin asıl doktorun değil mi? Neden iğneleri sana verdi olası bir durumda gel yapalım demek yerine?
Kilosu için de eğer değerler sürekli geriden geliyorsa geç döllenme olabilir diye düşündüm
Konuş canım içi rahatlasın. Boyunu kilosunu öğrenme kısmı çok heyecanlı ama doğumu konuşmaya başladığın haftaların gelmesi ondan da heyecanlı

İnşallah doktorun doğumdaki beklentilerinin hepsini karşılar da huzurla doğurursun sen de
Sağol canım inşallah hepimizin her şeyi yolunda gider de sağ salim kavuşuruz yavrularımıza
Gözün aydın canım sonuçların çok güzel çıkmış.
Sağol canım çok şükür her şey yolunda

Darısı herkesin başına.
Herkesin fikri farklı böyle ürünler ile ilgili. Ben de çok memnun kalmıştım emzirme atletinden. İçine göğüs pedini de takınca sütyene gerek kalmıyor zaten. Kış aylarında bel açık kalınca üşünüyor o yüzden atlet daha çok kullanılıyor. Sütyen yaz ayları için lazım.
Balensiz de olsa emzirmek için çıtlı bir bölgeyi açmakla sütyenin bir parçasını yukarı kaldırmak aynı şey değil. Yukarı da kaldırsan aşağıya da indirsen meme sıkışıyor falan ben hiç rahat edemem normal sütyen ile. Kişiden kişiye değişiyor işte .