2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Drda cok takma zayıf daha iyi olur dedi. Valla sağlıklı olsunda daha sonra kafaya takacağım mevzu suan sadece sağlıklı olsun istiyorum

Bizim buraya yakın orası:)) doğum ücreti fazla geldi bize biraz bende ortadoğuda Hicran Girişe gidiyorum biraz uzak ama yapacak birşey yok
sen de mi Adanadasin demek cnm,benm de memleketim de bakma gurbetteyiz biz. buarada o seker nolmus oyle bi dilim borekten. sen o kdr dikkate aliyosun ona ragmen tahmin edemezdin o derece yukselebilecegini. kv ilk defa abartmamis ama nasil cikmis o kadar ilginc. baslarda baya bi sure hep kanama kanama,son haftalarda da surekli seker sorunu var bizim.grupta. Allah yardimcimiz olsun,saglikla gecirelim son iki ayimiz.. umarim sen de gonlune gore dogum yaparsin,normal olunca kendi kendine yetebiliyor insan. ama hayirli dogum olsun da insallah

Kızlar selam. Bu saate kadar anca toparlandım işten güçten. Hafta sonlarım iş güç açısından çok yoğun geçiyor. Hafta içi çalışıyorum ama inanın bu kadar yorulmuyorum
Sınav hazırladım saatlerce, izne ayrılmadan sınavlarını da yapcam çocukların, karnelerini de vercem bir aksilik olmazsa. Sabah 6.15'te kalkcam ben ve hala yatamadım
Hepinizin yazdıklarını okudum ama tek tek alıntı yapamadım. Şeker ile başı belada olan arkadaşlarım için dua edicem. Gerçekten çok ciddi bir nefis sınavı yaşıyorsunuz. Umarım karşılığını alırsınız bu hassasiyetinizin.
U Umutherzaman canım inşallah güzel haberler ile gelirsin yarın.

Son haftasındaydı canım inşallah sorunsuz normal doğum yapar
En hızlısından bir doğum diliyorum canım kuzenine
1 cm açıklık, açıklık sayılmaz ama sancısı varsa ve artarsa doğum olabilir. Allah kimseyi o yolda oylamasın inşallah
Hepinize iyi geceler kızlar. Ben kaçıyorum

Ben tam 30+3te gittim 1350lerdeydi senin kaçta 1580 çıktı,ben bu perşembe yine gitcem bakalım kaç olmuş tam 32+1de gitcem,bide sana dedimi su kadar hafta geriden geliyor diye
27+6 da 1300 olan bebek 31+2 de 1580 olmuş sadece,hiç stres yapma her bebek kilolu olacak diye birşey yok bebeğin keyfi yerinde görünüyor dedi nst çekti oda iyi çıktı yakın takip edelim dedi canm ama benim içim içimi yiyor şu 1 hafta da geçsede tekrar kontrole gitseydim bi

Kızlar yeni idrar tahlili yaptırdım enfeksiyon felan çıkmadı ama vajina da yanma var birde vajina bölgesinde sivilce tarzı şeyler var kaç haftadır geçmiyor. Enfeksiyon olmadan neden yanma olsun ki? Sabun bile sürme demişti önceden doktor mantar olmasın diye doğuma yakın neden böyle bir şey oldu anlamadım. Tahlil yapalı bir hafta oldu

Canm bende aynıyım akıntım fazlalaştı cuma kontrolüm var geçen hafta tahlilde enfeksiyon çıkmadı yanma yok ama kasık ağrım var.Dr ne dicek merak ediyorum bebeğin suyu olmasın diye dua ediyorum

ay gözün aydın çok sevindim. Elbette yeee:))) Afiyet olsun.

Evet canım bende Adanadayım:)) Belkide cihaz yanlış olçüyordur. Dün M Muravey yazmış sağolsun daha önceden aynı cihazı o da kullanmış güvenilir olmadığını söyledi:)) o bir nebze rahatlattı beni.Yoksa bir dilimcik yani dediğin gibi. Ailede şeker olmasa belki çok umursamayacaktım ama bebek olunca insan kendini huzursuz hissediyor ister istemez. Hiç sorma grup neler çekti şimdiye kadar. Neyse az kaldı dişimizi sıkacağız biraz sağlıklı doğumlarımz olur hepimizin işallah:)) Bende onu diyorum en azından bebeğimle kendime yetsem yeter ondan normal istiyorum

Canm geçen hafta iki sefer nst ye girdim o zaman hiç ağrılarım yoktu ama sancı çıktı iki sefer Dr iki haftada bir gel dedi ama tahlil sonucunda bile nst ye sokuyor.acil e gitsem mi yoksa cuma kontrol um var beklesem mi
Canım ne yptın .Ancak girebildim buraya haftasonu bakamıyorum pek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…