- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #25.281
2. Saat sonrasınada bak canım sabahları uzun süre ac kalınca bşr tık yüksek çıkıyor birseyde yememişsinNEDEN SABAHLARI BÖYLE YA KAHVALTIDADA BİŞE YEDİM YOK PEYNİR YUMURTA YEDİM ANLAMADIM YA
GECE KALKIP BİŞEMİ ATIŞTIRMAK LAZIM ACABA ANLAMADIMKİ2. Saat sonrasınada bak canım sabahları uzun süre ac kalınca bşr tık yüksek çıkıyor birseyde yememişsin
hakkında hayırlısı olsun canm,sonuçta doktorun bi bildiği vardır2 hafta onden gidiyordu simdi 1 hafta onden gidiyormus sanirim. Herhalde sekerim duzeldikce bebek normal haftasina inecek. Ya dikisleri duzeltmek icin erken almak istiyor ama birde plesanta icin alttan bakmak istiyor rahim agzini kapatiyormu diye bir dahaki kontrolde kacinilmaz oldu cnm alttan muayene artik. Baska doktor bu haftadan sonra ilgilenmiyor gitmistim ben ilgilenmedi
113 ÇIKTI CANIM 2.SAAT2. Saat sonrasınada bak canım sabahları uzun süre ac kalınca bşr tık yüksek çıkıyor birseyde yememişsin
Bakmadi sekeri onemsemiyor ki. Ama bebegin ilerde olmasini sekere bagladi. 32 haftaligim cnmKac haftalık şimdi canım. Sen kilo vermişsin bebiş almış. Ne diye gülüyor çok enteresan ya aynen dr değiştirmekte mantıklı değil. Şekerine baktı mi peki açlık tokluk şeklinde. Sağlıklı olsunda canım inşallah
Canım bebeğin gayet iyi ama neden erkenden almak istiyor onu anlamış değilim acaba plesantayla ilgili bi endişesi mi var sana söylemiyorGunaydin kızlar doktordan ciktim calisabilir raporu aldim. Pazartesi aldigim icin gene pazartesi izne cikabiliyormusum ben haftaya carsamba cikarim diye düşünüyordum biraz daha caliscam yani mecbur. Neyse saglik olsun doktor hemen alttan bakalim dedi ben hazir degilim.dedim o zaman bir dahaki gelisinde dedi. Plesanta asagida kanamam olur diye cok korktum bana 36 haftalikken yapacagim demisti normalde ve her gelisimde bebegi bir hafta once alalim diyor bugun de 37.haftada alalim dedi. 2200 gram olmus bebek. Neden iri dedim şekerden olabilir dedi. Ciger gelişimi onemli kilo hic onemli değil dedi ben niye kilo alamiyorum dedim güldü cvp yok. Icime sinmeyen bir seyler var kizlar bilmiyorum ne su saatten sonra doktorda degistirilmez
Günaydın canım iyiyiz çok şükür sen nasılsıngünaydın kızlar nasılsınızz
MASALALH CANIM SANKİ BİRAZ FAZLA GIBIGünaydın :) 21 kilo alarak topik birinciliğimi gururla gögüslüyorumİnsan değilim ya Güya bunda az kilo alacaktım ama nerdeee. Daha fazlasıyla kapatcam sanırım
Benimde aklima gelmedi degil bana söylemediği bir sey mi var diyeCanım bebeğin gayet iyi ama neden erkenden almak istiyor onu anlamış değilim acaba plesantayla ilgili bi endişesi mi var sana söylemiyor
Günaydın canım iyiyiz çok şükür sen nasılsın
Günaydın :) 21 kilo alarak topik birinciliğimi gururla gögüslüyorumİnsan değilim ya Güya bunda az kilo alacaktım ama nerdeee. Daha fazlasıyla kapatcam sanırım
Sabaha çok takılma sadece yatmadan süt ayran yoğurt gibi birşeyler yiyip yapabilirsin ben kefir içiyorum 1 bardakGECE KALKIP BİŞEMİ ATIŞTIRMAK LAZIM ACABA ANLAMADIMKİ
iyi 120nin altında113 ÇIKTI CANIM 2.SAAT
Neden önemsemiyor aceba halla halla. Evet biraz tombik olmuş haftaya bemde 32+6 da gidicem benimki neler yapıyorBakmadi sekeri onemsemiyor ki. Ama bebegin ilerde olmasini sekere bagladi. 32 haftaligim cnm
Ben de öğretmenim doğum tarihimiz aynı:)) kaçında izne ayrılacaksınız?Kızlar selam. Bu saate kadar anca toparlandım işten güçten. Hafta sonlarım iş güç açısından çok yoğun geçiyor. Hafta içi çalışıyorum ama inanın bu kadar yorulmuyorum
Sınav hazırladım saatlerce, izne ayrılmadan sınavlarını da yapcam çocukların, karnelerini de vercem bir aksilik olmazsa. Sabah 6.15'te kalkcam ben ve hala yatamadım
Hepinizin yazdıklarını okudum ama tek tek alıntı yapamadım. Şeker ile başı belada olan arkadaşlarım için dua edicem. Gerçekten çok ciddi bir nefis sınavı yaşıyorsunuz. Umarım karşılığını alırsınız bu hassasiyetinizin.
U Umutherzaman canım inşallah güzel haberler ile gelirsin yarın.
En hızlısından bir doğum diliyorum canım kuzenine
1 cm açıklık, açıklık sayılmaz ama sancısı varsa ve artarsa doğum olabilir. Allah kimseyi o yolda oylamasın inşallah
Hepinize iyi geceler kızlar. Ben kaçıyorum
TMM CANIMSabaha çok takılma sadece yatmadan süt ayran yoğurt gibi birşeyler yiyip yapabilirsin ben kefir içiyorum 1 bardak
Plesantaya bakmak.icin alttan istiyor bende ne kadar gec bakarsa o kadar iyi diye dusunuyorum cunku kanamadan korkuyorum en azindan bebek biraz buyusun. 37 erken değil mi cnm ciğer gelistirici yapacakmis. Yani sezeryan bile olsa bir bebegin 1 gun anne karni durmasi 1 haftaya bedelmis. Hem sütüm gelmezse erken olursa diye korkuyorum.
Gelişimi iyi canım maşallah bebeğineSelam kızlar bende doktordan çıktım 2.338 gr olmuş nst öğleden sonraya kaldı kan idrar aldı kalbinde parlaklık vardı geçmiş çok şükür Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah
Valla bende öyleyim cok mutsuzum hiçc tadim yok uafak tefek alisveris icin avm ye gittim yarim saat zor durdum fenalastim daha bebek.dogmadan diger cocuklarima yetersiz hissediyorum kendimi ve bu durumdan tırsmıyor degilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?