2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
hakkında hayırlısı olsun canm,sonuçta doktorun bi bildiği vardır

Bakmadi sekeri onemsemiyor ki. Ama bebegin ilerde olmasini sekere bagladi. 32 haftaligim cnm

Canım bebeğin gayet iyi ama neden erkenden almak istiyor onu anlamış değilim acaba plesantayla ilgili bi endişesi mi var sana söylemiyor

günaydın kızlar nasılsınızz
Günaydın canım iyiyiz çok şükür sen nasılsın

Günaydın :) 21 kilo alarak topik birinciliğimi gururla gögüslüyorum İnsan değilim ya Güya bunda az kilo alacaktım ama nerdeee. Daha fazlasıyla kapatcam sanırım

17 kiloyla hemen peşindeyim canım. Doğumdan sonra vericez inşallah artık yapacak bişi yok

Ben de öğretmenim doğum tarihimiz aynı:)) kaçında izne ayrılacaksınız?

Selam kızlar

canım doğum sonrası hormonlar değiştiği için sütün de gelir korkma sen, süt illa 38'den sonra gelecek diye bi durum yok, hatta Allah korusun çok çok erken doğum ya da düşük yapanlarda bile süt geliyor.

bi de bence doktorun risk almak istemiyor, çok kafana takma sende, bebiş 1 hafta ilerideyse 37-38 farketmez çokta.

ayrıca 38'den sonra anne karnıyla dışarıda alınan kilo eşitmiş, 1 gün 1 haftaya bedel durumu 38'den sonrası için geçerli değil, bilgin olsun. o yüzden 38'den sonrası için direkt rahat doktorlar. senin de bebiş önde olduğundan doktorun 37 demiş olabilir, bir de eski dikişlerin çok gerilip sıkıntı yaratmadan halledelim diyedir belki de. bence doktoruna güvenmeye devam et.

Gelişimi iyi canım maşallah bebeğine gözün aydın parlaklıkta geçmiş. Hayırlısıyla gelsin bebişin

Valla bende öyleyim cok mutsuzum hiçc tadim yok uafak tefek alisveris icin avm ye gittim yarim saat zor durdum fenalastim daha bebek.dogmadan diger cocuklarima yetersiz hissediyorum kendimi ve bu durumdan tırsmıyor degilim

valla bende ne olduğumu bilmiyorum şu ara, her şeye ağlayasım geliyor, kimse bana bulaşmasın modundayım (annem yemeğe çağırıyor ona bile gitmek istemiyorum öyle söyleyim)

çocuk doğunca ne olacak onu hiç bilmiyorum, şu ara önceliğim doğumu yapıp bir an önce kendimi toparlamak, sonrasında hem bebişe hem herkese yetişme çabasına düşeceğim sanırım.

selam kızlar cuma kızım ateşlendi işe gelmedim . neyseki bugün iyiydi gitti kreşe. geceleri hiç rahat edemiyorum artık. yavaş yavaş ev temizliğine başladık eşimle. mutfagı bolatıp yıkadık yerleştirdik. zaman daralıyor. çalıştıgım içinde vakit yok. bu hafta sonuda beşiği kuracağız. 32. haftaya girdim. 2 ocakda çalışabilir raporumu alıcam. aslında 30 aralık ama. dr 31 aralıkda olmayabilirim. 2 sinde gel dedi. evden giyinip çıkmak zor geliyor artık. allahım enerji ver yarabbimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…