• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
U Umutherzaman canım doktorun vardır bir bildiği sıkma canını. Maşallah bebişte ne güzel büyümüş. 1 hafta ileri ya da geri olması önemli değil zaten. Demek şekerin düzene girdi çok şükür. Doğum konusuna gelicek olursak ablam 36. Hafta bitmeden doğum yaptı. İğnede olmadı çünkü aniden başladı doğum. Öyle güzel emdiki yeğenim ablamında sütü oldu maşallah 2.5 yaşında zorla bıraktırdı. Sen süte hiç takılma Allah öyle bir kuralla yazıyor ki her şeyi o doğduğu an haftasona bakmadan geliyor sütün. İnşallah hepimizin sütü bol bol olsun bebekler emsin.

kizlar ben cati kemigi agrisindan cok cekiyorum. bazi anlar boyle kitleniyorum resmen. asiri baski var ve gece donerken bildiginiz belimiz nasil citlar ya oyle citliyor. hatta caattt diye. ozellikle galiba 1 aydir falan yasiyorum,kendime inanamamistim ama dun artik oradan geldigine tam emin oldum. esim bile duydu neydi o belin miydi diye sordu. ama citladiktan pardon caatttladiktan( :) ) sonra bi sure rahatliyorum. gece gece arastirdm bile boyle seyler yasayan varmis az da olsa. bizde var mi acaba

Benimde çatı kemiğimde ağrı var hatta 20.haftalarda başlamıştı.bir ara geçti şimdi tekrar başladı. Çatı kemiği genişliyormuş, benimde belimden sesler geliyor yürürken ama kimse duymuyor benimkini:))) sanki eklem yeri çıkıp tekrar yerine giriyor gibi. Doktora söylemiyorum artık çünkü anlamıyor her şeyi magnezyum eksikliğine bağlıyor ama artık normale döndü kan değerlerim felan da daha iyi. Çekiyorum ağrıları öyle

Ben de öğretmenim doğum tarihimiz aynı:)) kaçında izne ayrılacaksınız?

16 Ocak'a kadar çalışabilirsem inşallah 37 bitmiş oluyor. 16'sında izne ayrılıp 18'inde gidip karne vercem :KK51:

Selam kızlar bende doktordan çıktım 2.338 gr olmuş nst öğleden sonraya kaldı kan idrar aldı kalbinde parlaklık vardı geçmiş çok şükür Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah:dua:

Maşallah canım gözün aydın çok güzel haberler :KK37:

selam kızlar cuma kızım ateşlendi işe gelmedim . neyseki bugün iyiydi gitti kreşe. geceleri hiç rahat edemiyorum artık. yavaş yavaş ev temizliğine başladık eşimle. mutfagı bolatıp yıkadık yerleştirdik. zaman daralıyor. çalıştıgım içinde vakit yok. bu hafta sonuda beşiği kuracağız. 32. haftaya girdim. 2 ocakda çalışabilir raporumu alıcam. aslında 30 aralık ama. dr 31 aralıkda olmayabilirim. 2 sinde gel dedi. evden giyinip çıkmak zor geliyor artık. allahım enerji ver yarabbimmm

Geçmiş olsun canım kızına. Çocuklar hasta olmasın lütfen :dua:
Enerji konusuna hiç değinmeyeyim sabah 6.15'te resmen sürünerek kalkıyorum :işsiz:
22 günüm kaldı izne ayrılmama ama bana 22 yıl gibi geliyor:KK57:

Yok canım ya açılması ilerlememiş hiç bekliyorlar öyle kanaması olmuş sadece sancısı da gitmiş

Tam tahmin ettiğim gibi olmuş. 1 cm açıklık değil ki, şu an gitsem bende bile çıkabilir. Vaktini doldurmamış o, dolunca gelir:anneadayı:

U Umutherzaman canım doktorun vardır bir bildiği sıkma canını. Maşallah bebişte ne güzel büyümüş. 1 hafta ileri ya da geri olması önemli değil zaten. Demek şekerin düzene girdi çok şükür. Doğum konusuna gelicek olursak ablam 36. Hafta bitmeden doğum yaptı. İğnede olmadı çünkü aniden başladı doğum. Öyle güzel emdiki yeğenim ablamında sütü oldu maşallah 2.5 yaşında zorla bıraktırdı. Sen süte hiç takılma Allah öyle bir kuralla yazıyor ki her şeyi o doğduğu an haftasona bakmadan geliyor sütün. İnşallah hepimizin sütü bol bol olsun bebekler emsin.
36 damı doğurdu:KK17:37 ye kadar çalışabilir raporu aldım benim oğlanda bir hafta önden gidiyor en başından beri ettimi 38.hafta yollarda doğurucam:skandal:

16 Ocak'a kadar çalışabilirsem inşallah 37 bitmiş oluyor. 16'sında izne ayrılıp 18'inde gidip karne vercem :KK51:

Maşallah canım gözün aydın çok güzel haberler :KK37:

Geçmiş olsun canım kızına. Çocuklar hasta olmasın lütfen :dua:
Enerji konusuna hiç değinmeyeyim sabah 6.15'te resmen sürünerek kalkıyorum :işsiz:
22 günüm kaldı izne ayrılmama ama bana 22 yıl gibi geliyor:KK57:

Tam tahmin ettiğim gibi olmuş. 1 cm açıklık değil ki, şu an gitsem bende bile çıkabilir. Vaktini doldurmamış o, dolunca gelir:anneadayı:
Sagolasin canim az zaman kaldı hepimiz hayırlı haberlerle çıkalım inşallah doktordan

evet yine alıp gideyim diyor da ben çalışıcam izinden sonra hemen dönücem işe. haziran başı işteyim. ücretsiz izin alamıcam sıkışırız çünkü. bebeyi napıcam soran yok :KK70:

Yıllık iznin falan da mı yok? çok erken ya bari azıcık ek gıdaya geçirebilsek şu cocukları.

Yıllık iznin falan da mı yok? çok erken ya bari azıcık ek gıdaya geçirebilsek şu cocukları.
ilk kızım da ücretsizle filan 7 aya kadar evde kalmıştım. yıllık iznim var 3 hafta agustos ayında . toplu izne çıkıyoruz biz. 2 ay çalışıp 1 aya yakın bayramla beraber yine izin yapıcam yani. maddi olarak sıkışmasak o aradaki 2 ayı ücretsiz kullanıp yine 7 ayda başlarım. bakalım şimdlik planlarım böyle allah bi kolaylık verir belki ne diyeyim.

Ay inşallah canim inşallah cümlemiz hayırlısıyla kavuşalım sizinde şeker problemleriniz varmış bende ilk oğlumda şekerden çok çektim ama bunda çıkmadı inşallah az kaldı
Amin inşallah valla bezdirdi şeker bende az kaldı diye teselli ediyorum kendimi. İyi 2.de çıkmaması, ilkinde çok yükseliyor muydu bir sıkıntı yaşanmadı dimi

ilk kızım da ücretsizle filan 7 aya kadar evde kalmıştım. yıllık iznim var 3 hafta agustos ayında . toplu izne çıkıyoruz biz. 2 ay çalışıp 1 aya yakın bayramla beraber yine izin yapıcam yani. maddi olarak sıkışmasak o aradaki 2 ayı ücretsiz kullanıp yine 7 ayda başlarım. bakalım şimdlik planlarım böyle allah bi kolaylık verir belki ne diyeyim.

aynen canım, inşallah.

32 HAFTADA KENDİMİZ ÇALIŞMİCAZ DİYEBİLİYOZMU DOKTORA

tabiki de, yasal olarak izne çıkma hakkımız var ama istersek 5 hafta daha doğum sonrasına aktarabiliyoruz.

Şekeri olanlara Allah kolaylık versin .Ben yükleme yaptırmadım evde ölçüm yaptığımda çıkmadı şekerim. Çok zormuş ama, şuan bile yemek çok yemeye başladım evdekiler korkuyor kilo alacağım diye:anneadayı:
Verirsin canım canın ne istiyorsa ye valla azar azar. Bende bugün nefsimi terbiye ettim. Tvde öyle şeyler gösterdiler ki bakarak duydum resmen:halay::KK70:

kızlar akıntınız çoğaldı mı sizinde yoksa bende mi problem var? çamaşırım bayaa ıslanıyor, günlük pedin yanları resmen ıslak. kaçırmadığıma eminim, hatta ara ara regl gibi bişi geldiğini hissediyorum bebeğin suyu falan değildir dimi?

Verirsin canım canın ne istiyorsa ye valla azar azar. Bende bugün nefsimi terbiye ettim. Tvde öyle şeyler gösterdiler ki bakarak duydum resmen:halay::KK70:
Cok üzülüyorum size ya yemek yerken boğazıma dugumleniyor resmen cok cok yedigim bisey de yok ama sanki siz ac ac beni izliyor ben önünüzde yemekleri götürüyor gibi hissediyorum bazen insallah biran once duzene biner su sekerler :(

kızlar akıntınız çoğaldı mı sizinde yoksa bende mi problem var? çamaşırım bayaa ıslanıyor, günlük pedin yanları resmen ıslak. kaçırmadığıma eminim, hatta ara ara regl gibi bişi geldiğini hissediyorum bebeğin suyu falan değildir dimi?
Bende bazen su sızıntı mi yapıyor diyorum bazen çoğalıyor gibi ama normaldir heralde doğum yaklaştıkça kanal mi temizkeniyor acaba

Back
X