• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
kızlar akıntınız çoğaldı mı sizinde yoksa bende mi problem var? çamaşırım bayaa ıslanıyor, günlük pedin yanları resmen ıslak. kaçırmadığıma eminim, hatta ara ara regl gibi bişi geldiğini hissediyorum bebeğin suyu falan değildir dimi?

Bende bugün fark ettim günlük ped kullanıyorum ama çamaşırımda ıslaklık var bende terliyorum herhalde felan dedim hatta.

kizlar ben cati kemigi agrisindan cok cekiyorum. bazi anlar boyle kitleniyorum resmen. asiri baski var ve gece donerken bildiginiz belimiz nasil citlar ya oyle citliyor. hatta caattt diye. ozellikle galiba 1 aydir falan yasiyorum,kendime inanamamistim ama dun artik oradan geldigine tam emin oldum. esim bile duydu neydi o belin miydi diye sordu. ama citladiktan pardon caatttladiktan( :) ) sonra bi sure rahatliyorum. gece gece arastirdm bile boyle seyler yasayan varmis az da olsa. bizde var mi acaba
çok değişikmiş canım, dr sordun mu peki normal mi sıkıntı olur mu diye
Cok üzülüyorum size ya yemek yerken boğazıma dugumleniyor resmen cok cok yedigim bisey de yok ama sanki siz ac ac beni izliyor ben önünüzde yemekleri götürüyor gibi hissediyorum bazen insallah biran once duzene biner su sekerler :KK43:
Ay canım ya yapacak birşey yok. Sen ye yerken bir lokmada bizim için ağzına at az kaldı zaten. Biriktiriyorum hepsini doğumdan sonra acısını çıkarıcam işallah

Bende bugün fark ettim günlük ped kullanıyorum ama çamaşırımda ıslaklık var bende terliyorum herhalde felan dedim hatta.

ya hadi sıcak olsa hava ya da çok aktif iş yapıyo olsam (ki şimdiye kadar terliyorum heralde diyodum) ama bugün işte masa başındaydı işim hep, öyle çok sıcakta değil, bayaa ıslak yani keşke yedek çamaşır alsaymışım yanıma dedim o derece rahatsız etti.

Ben yarin gitmeyi dusunuyorum unutmam inşallah bi sorayim

tamam canım, bende sorarım bi testi var heralde o su kaçağı mı normal akıntı mı anlamak için.

çok değişikmiş canım, dr sordun mu peki normal mi sıkıntı olur mu diye

Ay canım ya yapacak birşey yok. Sen ye yerken bir lokmada bizim için ağzına at az kaldı zaten. Biriktiriyorum hepsini doğumdan sonra acısını çıkarıcam işallah
Öğlen yemegi yemedim hâlâ biliyor musun hic canım istemiyor ara ogun falan hiçbirşey sadece bir portakal yedim Umut da acikti heralde sekilden şekile giriyor karnim yemek mi istiyor ne

ya hadi sıcak olsa hava ya da çok aktif iş yapıyo olsam (ki şimdiye kadar terliyorum heralde diyodum) ama bugün işte masa başındaydı işim hep, öyle çok sıcakta değil, bayaa ıslak yani keşke yedek çamaşır alsaymışım yanıma dedim o derece rahatsız etti.

tamam canım, bende sorarım bi testi var heralde o su kaçağı mı normal akıntı mı anlamak için.
Öyle çok yogun degil benim ki ama sorayim neden olduğunu normal mi die

U Umutherzaman canım doktorun vardır bir bildiği sıkma canını. Maşallah bebişte ne güzel büyümüş. 1 hafta ileri ya da geri olması önemli değil zaten. Demek şekerin düzene girdi çok şükür. Doğum konusuna gelicek olursak ablam 36. Hafta bitmeden doğum yaptı. İğnede olmadı çünkü aniden başladı doğum. Öyle güzel emdiki yeğenim ablamında sütü oldu maşallah 2.5 yaşında zorla bıraktırdı. Sen süte hiç takılma Allah öyle bir kuralla yazıyor ki her şeyi o doğduğu an haftasona bakmadan geliyor sütün. İnşallah hepimizin sütü bol bol olsun bebekler emsin.
inşallah canm dedigin gibi olur sütümüz bol yavrularimiz ve biz saglikli olalim. Ben nisanım gelince sezeryan olmustum ilk oglumda sütümde hemen gelmisti simdi ondan korktum sonucta bebek dogmaya hazirlamiyor kendini ama dedigin gibi belli de olmaz insallah sütüm de gelir. Doktora güvenmek istiyorum sabahtan beri okulda tuaf tuaf geziyorum aklimdaki soru isaretleri yüzünden ama 34.haftada alttan muayenede belli olucak artik dogum tarihi o zaman konusulur. Sanirim ben ocak annesi olacagim. Ilk oglumda ocakta dogmustu yeterki saglik olsun kuzucuklar

Sagolasin canim 33+3 adet tarihine göre ama 1hafta önde çıkıyor hep ultrasonda
Aynen benimde 1 hafta ileri cikti. Ama ben hic kilo alamiyorum sende durum ne kilo aliyor musun? Bazi kisiler ay daha ne istiyon kilo almiyorsun diyo ama bebek kilo alinca ben almayinca bu iste bir tuaflik olusuyor sanki ben kilo veriyor gibiyim

Amin inşallah valla bezdirdi şeker bende az kaldı diye teselli ediyorum kendimi. İyi 2.de çıkmaması, ilkinde çok yükseliyor muydu bir sıkıntı yaşanmadı dimi
Yedim mı yükseliyordu canım diyetle düzelttik çok psikolojim bozulmuştu resmen herşey hayatımdan çıkmıştı sabah yumurta azcik peynr sut sürekli düştü sonra sekerim ama o hamileligimde canım hep tatlı çekerdi şeker yüklemem bile çok çıkmışti doktor kızdı baya sonra bozulan psikoloji çok zor ya Allah yardımcınız olsun inşallah diğer gebeliklerinizde çıkmaz benim gibi

kızlar akıntınız çoğaldı mı sizinde yoksa bende mi problem var? çamaşırım bayaa ıslanıyor, günlük pedin yanları resmen ıslak. kaçırmadığıma eminim, hatta ara ara regl gibi bişi geldiğini hissediyorum bebeğin suyu falan değildir dimi?
Benim felaket çoğaldı günde 2kez iç çamaşırı değiştirir oldum bazen daha fazla doktor baktı ama herşey normal ama bende korkmuştum ilk

Öğlen yemegi yemedim hâlâ biliyor musun hic canım istemiyor ara ogun falan hiçbirşey sadece bir portakal yedim Umut da acikti heralde sekilden şekile giriyor karnim yemek mi istiyor ne
Yemen lazım canım acıkmıştır yavrucak ondan şekilden şekle gidiyordur. En azından 1 bardak süt falan içmeye çalış ya da 1 kase çorba gibi

Aynen benimde 1 hafta ileri cikti. Ama ben hic kilo alamiyorum sende durum ne kilo aliyor musun? Bazi kisiler ay daha ne istiyon kilo almiyorsun diyo ama bebek kilo alinca ben almayinca bu iste bir tuaflik olusuyor sanki ben kilo veriyor gibiyim
Valla canım bende 4aydan sonra kilo aldım ama 2aydir benimde durdu kilo almam oğlumdayken bu ayda giyemedigim pantolonlar şimdi rahat rahat oluyor

Cok üzülüyorum size ya yemek yerken boğazıma dugumleniyor resmen cok cok yedigim bisey de yok ama sanki siz ac ac beni izliyor ben önünüzde yemekleri götürüyor gibi hissediyorum bazen insallah biran once duzene biner su sekerler :KK43:
vallah canım benim yerimede yeee ben mutlu olurum

Yedim mı yükseliyordu canım diyetle düzelttik çok psikolojim bozulmuştu resmen herşey hayatımdan çıkmıştı sabah yumurta azcik peynr sut sürekli düştü sonra sekerim ama o hamileligimde canım hep tatlı çekerdi şeker yüklemem bile çok çıkmışti doktor kızdı baya sonra bozulan psikoloji çok zor ya Allah yardımcınız olsun inşallah diğer gebeliklerinizde çıkmaz benim gibi
Allahtan canım istemiyor yoksa çok daha kötü olurdum. Canım istemediği için tutabiliyorum eve bazı şeyler sokmamakla. Yoksa canın istemesi daha zor Allahtan bunda çıkmamış sende darısı bizlere işallah

Allahtan canım istemiyor yoksa çok daha kötü olurdum. Canım istemediği için tutabiliyorum eve bazı şeyler sokmamakla. Yoksa canın istemesi daha zor Allahtan bunda çıkmamış sende darısı bizlere işallah
Inşallah canım bende niyeyse bunda emindim cikmayacagina diğerinde iştahım daha fazlaydı her gun tatli cikolata yerdim kesin çıkar diyordum çıktı bunda çıkmayacak kesin dedim çıkmadı düzenli yedim içtim zaten ilki gibi olmuyor hiç ikinciler

Valla canım bende 4aydan sonra kilo aldım ama 2aydir benimde durdu kilo almam oğlumdayken bu ayda giyemedigim pantolonlar şimdi rahat rahat oluyor
Aynen ya doktoruna sordun mu peki ya da o sormadan bir sey dedi mi kilonla ilgili. Hayir popom falan da eridi kilo veriyorum belli memeler zaten sönük balon gibi.

Canm peki ilk gebeliginde bebek haftasi ilerde miydi kac kilo dogdu bebeğin ve sen toplam kac kilo alarak doguma girmistin? Yani aslinda sunu merak ediyorum nette gebelik sekeri ile ilguli o kadar karamsar yorumlar var ki ondan mersk ettim

27+6 da 1300 olan bebek 31+2 de 1580 olmuş sadece,hiç stres yapma her bebek kilolu olacak diye birşey yok bebeğin keyfi yerinde görünüyor dedi nst çekti oda iyi çıktı yakın takip edelim dedi canm ama benim içim içimi yiyor şu 1 hafta da geçsede tekrar kontrole gitseydim bi
Banada sağlıklı ama küçük gözüküyor dedi,bende çok merak ediom 12 günde ne kadar fark attı.

Back
X