- 15 Şubat 2018
- 415
- 589
- 103
- 31
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #26.261
Çok çok geçmiş olsun canm Allah şifa versin son haftalar bi şey olmasın diyoruz ya o yüzden oluyor bol su iç c vitamini al umarım en kısa zamanda bi şeyin kalmazSelam canlar çok kötüyüm bugün yemek yedikten sonra midemde bi ağrı ve bulantı hissettim sonra baktım ağzıma ekşi sular geliyor kendimi lavaboya zor attım içim dışıma çıktı resmen ben kustukça bebek sıkıştı iyice içimde sanki midemin üstüne taş koymuşlar o kadar kötü bir ağrıydı tam birazcık rahatladım derken yine bir bulantı bu sefer lavaboya yetişemedim koridora düştüm eşim tutmasa karnımın üstüne düşüvercektim en sonunda acile gittik faranjit olmuşsun dedi serum taktılar kan ve idrar verdim idrarda enfeksiyon çıkmış hemen Pazartesi kendi doktoruna git dediler saat 2 den önce hastaneye gitseydim doktoruma denk gelirdim maalesef ben geldiğimde çıkmıştı adam mecbur Pazartesi’ye randevu aldım daha iki hafta tahlil yaptırmıştı doktorum sonuçlar temiz çıkmıştı şimdi bu enfeksiyon nerden çıktı anlamadım şu son bir ayı da sorunsuz geçirseydim çok iyi olacaktı ya ama idrar tahlili için örnek verirken idrarımın rengi kırmızıya çalıyordur içime sinmemişti hiç zaten inşallah ciddi boyutta değildir enfeksiyon şimdilik tek dozluk antibiyotik verdiler gece onu içicem bakalım
Benim oğluşumu hatırladım benimkide 34 haftalıkken doğdu 2700 kilo ile 48 cm boyu vardı.küveze girmedi ama sonradı çok zor oluyor bakımı.çünkü hemen bi 200 gr geri veriyorlaro yüzden inşallah zamanında doğarlar
Sanırsam aynı mide bulantısı ateş basması hepimizde var 3 gündür çok kötüyüm bende ustten ates basıyor ayaklarım ısınmıyor. Herşeyden midem bulanıyor,canım hiç birsey istemiyor. Birde karın ağrısı var tabikide. Ay kızlar yoksa salgın mı var diyede düşünmekten alamıyorum kendimi
Selam canlar çok kötüyüm bugün yemek yedikten sonra midemde bi ağrı ve bulantı hissettim sonra baktım ağzıma ekşi sular geliyor kendimi lavaboya zor attım içim dışıma çıktı resmen ben kustukça bebek sıkıştı iyice içimde sanki midemin üstüne taş koymuşlar o kadar kötü bir ağrıydı tam birazcık rahatladım derken yine bir bulantı bu sefer lavaboya yetişemedim koridora düştüm eşim tutmasa karnımın üstüne düşüvercektim en sonunda acile gittik faranjit olmuşsun dedi serum taktılar kan ve idrar verdim idrarda enfeksiyon çıkmış hemen Pazartesi kendi doktoruna git dediler saat 2 den önce hastaneye gitseydim doktoruma denk gelirdim maalesef ben geldiğimde çıkmıştı adam mecbur Pazartesi’ye randevu aldım daha iki hafta tahlil yaptırmıştı doktorum sonuçlar temiz çıkmıştı şimdi bu enfeksiyon nerden çıktı anlamadım şu son bir ayı da sorunsuz geçirseydim çok iyi olacaktı ya ama idrar tahlili için örnek verirken idrarımın rengi kırmızıya çalıyordur içime sinmemişti hiç zaten inşallah ciddi boyutta değildir enfeksiyon şimdilik tek dozluk antibiyotik verdiler gece onu içicem bakalım
Sağol canım inşallah Pazartesi günü doktorum ilaçla halledilir der yatamam valla hastanelerde o kadar dikkat ettiğimiz halde yine bir şeyler çıkıyor dün gribim diye taze portakal suyu falan içtim iyi gelir diye ama soluğu hastanede aldık :))Çok çok geçmiş olsun canm Allah şifa versin son haftalar bi şey olmasın diyoruz ya o yüzden oluyor bol su iç c vitamini al umarım en kısa zamanda bi şeyin kalmaz
Salgın var bence çünkü ben kötü olmadan önce annem midem çok ağrıyor midem bulanıyor diyordu o öyle anlatırken aynı şeyleri ben yaşamaya başladım bi anda anlamadım vallaMasaallah valla, benim kizim 38+4'te 2620 gr 46cm dogdu. Hastaneden 2440 gr ciktik hatta. Bir tek kucuk ve gucsuz oldugu icin emmekte zorlandi ilk bir kac gun, sagip siringayla verdim o kadar. Onun disinda bir zorlugunu yasamadim kucuk dogmasinin, zaten cok hizli kilo alip cok cabuk buyudu.
3 haftadir oksurugum vardi kuru kuru zaten, ama pazardan beri surekli bulanti kusma, nerdeyse dogru duzgun birsey yiyemedim, asiei derecede geniz akintisi bir de tabi, perisan oldum. Bugun biraz kendime gelebildim. Salgin mi var, yoksa bebek poposunu falan dayiyor da o mu bulanti kusma yapiyor cozemedim.
iyi madem kullanirsin bir süre iyi olursunuz inşallah ama bana vermedi o degerlerle dikkat et diyetine dedi sadece şimdi benimde kafam karıştı160 180 filan cikti tokluk aclik 91 95 arasi mesaj attim kadin dogumcuya bise demedi zaten o yonlendirdi o doktoru o ne derse o diyodu cok kullanmicam sanirim 4 dozu az dedi ama yuksek vermiyorum dedi
Sağol canım inşallah Pazartesi günü doktorum ilaçla halledilir der yatamam valla hastanelerde o kadar dikkat ettiğimiz halde yine bir şeyler çıkıyor dün gribim diye taze portakal suyu falan içtim iyi gelir diye ama soluğu hastanede aldık :))
Salgın var bence çünkü ben kötü olmadan önce annem midem çok ağrıyor midem bulanıyor diyordu o öyle anlatırken aynı şeyleri ben yaşamaya başladım bi anda anlamadım valla
Ay canım çok geçmiş olsun uzun da sürmüş senin isallah geçiyordur. Hamilelikte birde hastalık hiç çekilmiyorMasaallah valla, benim kizim 38+4'te 2620 gr 46cm dogdu. Hastaneden 2440 gr ciktik hatta. Bir tek kucuk ve gucsuz oldugu icin emmekte zorlandi ilk bir kac gun, sagip siringayla verdim o kadar. Onun disinda bir zorlugunu yasamadim kucuk dogmasinin, zaten cok hizli kilo alip cok cabuk buyudu.
3 haftadir oksurugum vardi kuru kuru zaten, ama pazardan beri surekli bulanti kusma, nerdeyse dogru duzgun birsey yiyemedim, asiei derecede geniz akintisi bir de tabi, perisan oldum. Bugun biraz kendime gelebildim. Salgin mi var, yoksa bebek poposunu falan dayiyor da o mu bulanti kusma yapiyor cozemedim.
Canım iki hafdan faZla olmasi gerekiyormus ya da eksik suyu falan normalse etkilenmemistir merak etme canım. Bende eşimi bekliyorum haftaya gelecekte gideceğiz bakalım bizde var mi etkilenme ama kac gündür iyi gidiyor masallah sekerimEvet suyu normal cok şükür ama ileri olmasi durumu var tabikide bakalım 1 hafta sonra gidecem en son 1 hafta ilerde idi. Şekerle gecti bu gebelikte resmen.
Aman canim dikkat et yaa cok gecmiş olsun kış in dogum yapmanin dezavantaji cabuk hastalanmalar ve idrar yolu enfeksiyonu dr una mesaj atma durumun varsa sonuclari gondersen keşke cogumuzda var gibi ben o kadar tedavi gördüm hala gecmedi yine de biz ne desek boş dr un ne diyecegi onemli ama enfeksiyonu yabana atma derim dikkat etSelam canlar çok kötüyüm bugün yemek yedikten sonra midemde bi ağrı ve bulantı hissettim sonra baktım ağzıma ekşi sular geliyor kendimi lavaboya zor attım içim dışıma çıktı resmen ben kustukça bebek sıkıştı iyice içimde sanki midemin üstüne taş koymuşlar o kadar kötü bir ağrıydı tam birazcık rahatladım derken yine bir bulantı bu sefer lavaboya yetişemedim koridora düştüm eşim tutmasa karnımın üstüne düşüvercektim en sonunda acile gittik faranjit olmuşsun dedi serum taktılar kan ve idrar verdim idrarda enfeksiyon çıkmış hemen Pazartesi kendi doktoruna git dediler saat 2 den önce hastaneye gitseydim doktoruma denk gelirdim maalesef ben geldiğimde çıkmıştı adam mecbur Pazartesi’ye randevu aldım daha iki hafta tahlil yaptırmıştı doktorum sonuçlar temiz çıkmıştı şimdi bu enfeksiyon nerden çıktı anlamadım şu son bir ayı da sorunsuz geçirseydim çok iyi olacaktı ya ama idrar tahlili için örnek verirken idrarımın rengi kırmızıya çalıyordur içime sinmemişti hiç zaten inşallah ciddi boyutta değildir enfeksiyon şimdilik tek dozluk antibiyotik verdiler gece onu içicem bakalım
Ben hergun kusuyorum canimSelam kızlar bende geldim araniza. Uzun zamandır yazmadım. 32+6 ben gibi hamile olanlar varmi . Bide bu haftalarda mide bulantısı yaşayan varmi. Ben hiç bulantı yaşamadım. Ama 3 gündür ara ara gelip gidiyor mide bulantısı. Sizler nasilsiniz.
Benim seker aparatim bitti sekerimi olcemiyorum artık. Ama az az her şeyden yiyorum. Aclikta hicbir zaman 85 i gecmedi. Senin kaynana sekerin ne alemde ölçüyor musun kac cikiyor?
Selam canlar çok kötüyüm bugün yemek yedikten sonra midemde bi ağrı ve bulantı hissettim sonra baktım ağzıma ekşi sular geliyor kendimi lavaboya zor attım içim dışıma çıktı resmen ben kustukça bebek sıkıştı iyice içimde sanki midemin üstüne taş koymuşlar o kadar kötü bir ağrıydı tam birazcık rahatladım derken yine bir bulantı bu sefer lavaboya yetişemedim koridora düştüm eşim tutmasa karnımın üstüne düşüvercektim en sonunda acile gittik faranjit olmuşsun dedi serum taktılar kan ve idrar verdim idrarda enfeksiyon çıkmış hemen Pazartesi kendi doktoruna git dediler saat 2 den önce hastaneye gitseydim doktoruma denk gelirdim maalesef ben geldiğimde çıkmıştı adam mecbur Pazartesi’ye randevu aldım daha iki hafta tahlil yaptırmıştı doktorum sonuçlar temiz çıkmıştı şimdi bu enfeksiyon nerden çıktı anlamadım şu son bir ayı da sorunsuz geçirseydim çok iyi olacaktı ya ama idrar tahlili için örnek verirken idrarımın rengi kırmızıya çalıyordur içime sinmemişti hiç zaten inşallah ciddi boyutta değildir enfeksiyon şimdilik tek dozluk antibiyotik verdiler gece onu içicem bakalım
Sağol canım amin inşallahCok gecmis olsun canim. Sen de hemen toparlarsin insaallah, sikma canini.
Aynen canım kışın hastalık çok oluyor ama hamilelik döneminde çok kolay kapıyoruz şifayı inşallah atlatırımAman canim dikkat et yaa cok gecmiş olsun kış in dogum yapmanin dezavantaji cabuk hastalanmalar ve idrar yolu enfeksiyonu dr una mesaj atma durumun varsa sonuclari gondersen keşke cogumuzda var gibi ben o kadar tedavi gördüm hala gecmedi yine de biz ne desek boş dr un ne diyecegi onemli ama enfeksiyonu yabana atma derim dikkat et
Sağol canım enfeksiyon çıktı deyince bende şaşırdım daha iki hafta önce temiz çıkmıştı sonuçlarım bakalım kendi doktorum ne diyecek urocare diye bi ilaç canımÇok çok geçmiş olsun canım. Monurol mu verdiler ? Bol su iç doktorunda pazartesi gerekeni yapar korkma Allahın izniyle hiçbir şey olmadan atlatırsın. Erken farkedildi çok şükür.
Cok gecmis olsun cnm. Aman dikkat et kendine son aya giriyoruz artık. İnşallah fazla değildir de çabucak geçer enfeksiyon.Selam canlar çok kötüyüm bugün yemek yedikten sonra midemde bi ağrı ve bulantı hissettim sonra baktım ağzıma ekşi sular geliyor kendimi lavaboya zor attım içim dışıma çıktı resmen ben kustukça bebek sıkıştı iyice içimde sanki midemin üstüne taş koymuşlar o kadar kötü bir ağrıydı tam birazcık rahatladım derken yine bir bulantı bu sefer lavaboya yetişemedim koridora düştüm eşim tutmasa karnımın üstüne düşüvercektim en sonunda acile gittik faranjit olmuşsun dedi serum taktılar kan ve idrar verdim idrarda enfeksiyon çıkmış hemen Pazartesi kendi doktoruna git dediler saat 2 den önce hastaneye gitseydim doktoruma denk gelirdim maalesef ben geldiğimde çıkmıştı adam mecbur Pazartesi’ye randevu aldım daha iki hafta tahlil yaptırmıştı doktorum sonuçlar temiz çıkmıştı şimdi bu enfeksiyon nerden çıktı anlamadım şu son bir ayı da sorunsuz geçirseydim çok iyi olacaktı ya ama idrar tahlili için örnek verirken idrarımın rengi kırmızıya çalıyordur içime sinmemişti hiç zaten inşallah ciddi boyutta değildir enfeksiyon şimdilik tek dozluk antibiyotik verdiler gece onu içicem bakalım
Sağol canım amin inşallah
Aynen canım kışın hastalık çok oluyor ama hamilelik döneminde çok kolay kapıyoruz şifayı inşallah atlatırım
Sağol canım enfeksiyon çıktı deyince bende şaşırdım daha iki hafta önce temiz çıkmıştı sonuçlarım bakalım kendi doktorum ne diyecek urocare diye bi ilaç canım
İnşallah Canm yatmazsın evde başka çocuk olunca hastanede yatmak benide korkutuyorSağol canım inşallah Pazartesi günü doktorum ilaçla halledilir der yatamam valla hastanelerde o kadar dikkat ettiğimiz halde yine bir şeyler çıkıyor dün gribim diye taze portakal suyu falan içtim iyi gelir diye ama soluğu hastanede aldık :))
Salgın var bence çünkü ben kötü olmadan önce annem midem çok ağrıyor midem bulanıyor diyordu o öyle anlatırken aynı şeyleri ben yaşamaya başladım bi anda anlamadım valla
Canm bence bi cildiyeye git sana bitkisel ürün versin.domates ve baharatlı ürünler kullanma.eline sürdüğün kremler kozmatik olduğu için maalesef çok etkili olmuyorİyi akşamlar kızlar bişey soracagım. Benim hamilelik ten baya önce egzamalarım vardı elimde ilaç kullandım kortizonlu kremler baya düzelmişti şu 3 4 gündür yine başladı çok kuruyor sürekli krem sürüyorum ama aynı hatır hatır nasırlı gibi oluyor benimki birde bunun için doktora gitmek istemiyorum başına gelen var mı doğal ne yapabilirim sürekli nemlendiyorum ama bana mısın demiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?