2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Çok geçmiş olsun canım, moralini bozma, üşüttün mü acaba, dikkat et kendine. İnş çabuk atlatırsın.

Cok gecmis olsun cnm. Aman dikkat et kendine son aya giriyoruz artık. İnşallah fazla değildir de çabucak geçer enfeksiyon.
Sağol canım inşallah fazla değildir de atlatırım
Hamilelikte enfeksiyon çok inatçı oluyor canım inşallah bende atlatırım ya
İnşallah Canm yatmazsın evde başka çocuk olunca hastanede yatmak benide korkutuyor
Yatmak hiç istemiyorum bu yüzden evde çocuğum olmasa neyse gerçi annemler bakar ama benim aklım kalıyor işte ya

Çok geçmiş olsun canım, moralini bozma, üşüttün mü acaba, dikkat et kendine. İnş çabuk atlatırsın.
Sağol canım üşütmüşüm ama güzel üşütmüşüm evin içinde nasıl hasta oluyoruz anlamıyorum ya daha geçende lekelenme için acile gittiğimde tahlilim temiz çıkmıştı bi hafta içinde nerden çıktı bu idrar yolu enfeksiyonu anlamış değilim Pazartesi’yi iple çekiyorum ya bakalım doktorum ne diyecek

Bende de sürekli oluyor idrar yolu enfeksiyonu. Bol su içiyorum, üşütmemeye çalışıyorum ama yine de oluyor. Vücudumuz normale göre daha yatkın oluyor sanırım canım. Son haftalarımız artık, inş sorunsuz atlatırız hepimiz.

@engteacher86 aman geçen hafta da ben ağlama krizine girdim resmen ne alaka bilmiyorum. Burada bi arkadaş daha yazmıştı ağlarken aklıma geldi hatta, engel olamadım kendime ya.

Canım stres yapma, bak doktora da gidiyosun tedavini de oluyosun. Bi de relax ol bakalım. Kafaya taktıkça yükseliyor bak örnekler ortada.

Mutlu1anne seninki dönmedi geri dimi?

Ayyy yok yok çok şükür ama sabah 10’da aradı. Freddy’nin kabusu ya aramış sancın var mı diye soruyo kadın erken doğurmamı bekliyo resmen tövbe ya :))) telefonlarınıda açmıcam yakında kaşınıyo :)))

Canım dermataloga git mutlaka durulmaz öyle mutlaka hamilelelre uygun bir krem verirler çekme boşuna .

Ahahahahha kız valla felaket tellalı bu kadın, anam hiç acıması yok sanki. İnsan merak etse de nasılsın falan der üzmeyim diye sormaz sancın var mı diye. Doğursan gidicek mi eve? Soğuksa köy hala soğuk değil mi?

Y Yslysl canım buğra’nın anlamı erkek deve demekmiş ya, öğrendikten sonra çok soğudum ben o isimden. Yoksa bende çok seviyordum. Doruk arkadaşımın oğlunun adı, pek bi minnoş yakışıyorda ismi. Bi arkadaşımın oğluşu da çağan, o da pek minnoş. Minnoşluklarından adlarını da çok seviyorum çocukların.

Ayy Allahım bu kv gerçekten kafayı yemiş Aksam akşam güldürdun beni cnm.

Aynen öyle doğursamda gidemez dizlere kadar kar var ulaşım yok. Onun derdi şubatın başında doğurayım. Kötü kalpli müzeyyen :) allahım sen koru yarabbim. Yoksa ben genç yaşımda kaynana katili olucam :)

Ya ben bu enfeksiyonu hic yasamamiştim şimdi antibiyotigi bitirmeme ragmen gecmedi ama yanliz degilmisim demekki hamilelrin çoğunda olabiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…