- 20 Mart 2018
- 1.337
- 1.359
- 83
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #26.241
Beni de sıcak basıyor ya eşim oturma odasının kapısını kapatıyor soğuk diye ben salona gidip balkon kapısını açıp oturuyorum hemde terli terli inşallah hasta olmam bu haftalarda böyle oluyor herhalde bende çözemedimGünaydın kızlarr. Sanki yeni hamileymiş gibi bir mide bulantısı halsizlik hazımsızlık varhaftalarımıza göre normal mi üşüttüm mü bilmiyorum. Sürekli ateş basıyo yanıyorum cam pencere açık ordan soğuk mu kaptım bilemedim
Ciğer geliştirici vurunduktan sonra bi sıkıntısı olmuyor canım benimki bu yüzden küveze girmedi çok şükür.sadece emme sıkıntısı oldu çok iyi emmediği için hep sağarak biberon ile beslendi.birde doymuyordu arada mama da vermek zorunda kalıyordum.şimdi ama hem boy hem kilo olarak yaşıtlarından fazla.çok yaramaz iki yaşında .Amin inşallah Canm peki ne gibi zorluk oldu? Az önce instagramda bi sayfada gördüm birinin bebeği 36 haftalık doğmuş solunum sıkıntısı varmış en erken ne zaman doğsa küveze girmez?
sekerden etkilenmis miydi canım bebegin kadın dogumcun ne diyor bu 4 doz olayına sanki biraz fazla gibi geldi bana kac çıkıyordu sabahları sekerinkızlar bnde dahiliyeci doktorumdan geliyorum gene kontrol vardı sabah yüksek oldu için 4 doz sadece sabah olcam ilerleyen sürede bıraktırırım onu dedi gündüz düzeliyo çünki dedi sabahta yediklerimi söyledim çok iyi besleniyosun dedi anamadık bizde bi sürebakalım hayırlısı olsun
kızlar bnde dahiliyeci doktorumdan geliyorum gene kontrol vardı sabah yüksek oldu için 4 doz sadece sabah olcam ilerleyen sürede bıraktırırım onu dedi gündüz düzeliyo çünki dedi sabahta yediklerimi söyledim çok iyi besleniyosun dedi anamadık bizde bi sürebakalım hayırlısı olsun
Maşallah Canm iyi olmasına çok sevindim. İnşallah bu bebişler 37 den önce gelmez.Ciğer geliştirici vurunduktan sonra bi sıkıntısı olmuyor canım benimki bu yüzden küveze girmedi çok şükür.sadece emme sıkıntısı oldu çok iyi emmediği için hep sağarak biberon ile beslendi.birde doymuyordu arada mama da vermek zorunda kalıyordum.şimdi ama hem boy hem kilo olarak yaşıtlarından fazla.çok yaramaz iki yaşında .
Bebeğin sekerden etkilendiğini nasil anliyoruz cnm haftasinin ileri gitmesi mi sadece?sekerden etkilenmis miydi canım bebegin kadın dogumcun ne diyor bu 4 doz olayına sanki biraz fazla gibi geldi bana kac çıkıyordu sabahları sekerin
Benim seker aparatim bitti sekerimi olcemiyorum artık. Ama az az her şeyden yiyorum. Aclikta hicbir zaman 85 i gecmedi. Senin kaynana sekerin ne alemde ölçüyor musun kac cikiyor?Canım sabahları genelde kaç çıkıyor açlık tokluk? Zaten gebelerde en yüksek genelde sabah oluyormuş
160 180 filan cikti tokluk aclik 91 95 arasi mesaj attim kadin dogumcuya bise demedi zaten o yonlendirdi o doktoru o ne derse o diyodu cok kullanmicam sanirim 4 dozu az dedi ama yuksek vermiyorum dedisekerden etkilenmis miydi canım bebegin kadın dogumcun ne diyor bu 4 doz olayına sanki biraz fazla gibi geldi bana kac çıkıyordu sabahları sekerin
aşırı kilo almasi haftasının 2 haftadan fazla ileri gitmesi suyunun fazlalaşması etkilensiginin göstergesiymişBebeğin sekerden etkilendiğini nasil anliyoruz cnm haftasinin ileri gitmesi mi sadece?
Benim seker aparatim bitti sekerimi olcemiyorum artık. Ama az az her şeyden yiyorum. Aclikta hicbir zaman 85 i gecmedi. Senin kaynana sekerin ne alemde ölçüyor musun kac cikiyor?
Aman Allah kolaylık versin bu halinle birde misafir mi ağırlayacaksın. Ben uzanıyorum sabahtan beri mide bulantisindan kahvalti bile yapamadım doğru düzgün mutfaga giresim gelmiyor hemen bir mide bulantısı geliyor. Bende yılanlar falan gördüm gece gece pek rüya gördüğüm soylenemez ama. Kabus gibi mi goruyorsun canım. Ayetel kürsi oku gece yatmadan korkuyorsanSabahtan beri temizlik yemek yapiyorum misafir gelicek diye ama hepinizdeki mide bulantisi bende de var bugun agzimin tadi yok ve bas agrim var gece de kötü ruyalar gordum gene okuyup ufledigim halde korkutuyorlar anlamiyorum dogum yaklastikca da artiyor bu rüyalar ne yapmam gerek ya.
Evet suyu normal cok şükür ama ileri olmasi durumu var tabikide bakalım 1 hafta sonra gidecem en son 1 hafta ilerde idi. Şekerle gecti bu gebelikte resmen.aşırı kilo almasi haftasının 2 haftadan fazla ileri gitmesi suyunun fazlalaşması etkilensiginin göstergesiymiş
Okuyorum canm hepsini hatta esimi uyandiriyorum beni oku diyorum. Cok kötü seyler canm simdi burda anlatip diger hamileleri de korkutmayayim.Aman Allah kolaylık versin bu halinle birde misafir mi ağırlayacaksın. Ben uzanıyorum sabahtan beri mide bulantisindan kahvalti bile yapamadım doğru düzgün mutfaga giresim gelmiyor hemen bir mide bulantısı geliyor. Bende yılanlar falan gördüm gece gece pek rüya gördüğüm soylenemez ama. Kabus gibi mi goruyorsun canım. Ayetel kürsi oku gece yatmadan korkuyorsan
Seninki de kaynana sekeri bence. Benimki.ne onu anlamadim bence benimki pis bogaz şekeri
Ağlama sebebimiz aynıGünaydın anneler
Geçmiş olsun canım. Beni de reflü sıkıştırıyor bu ara çok aşırı derecede. Valla ne yesem aynıyım. Doğumda rahatlayacağım ben başka çözümü yok biliyorum.
Bu sefer 40'a kadar beklemeyecek içime doğuyor. Çok erken de gelmeseler bari.
Duygusallık saçmalığı bana da geri geldi. Sabah eşimle çocuk sofrada az bişey atıştılar yemek yeme mevzusu üstüne, gittim banyo ağladımSalak saçma şeylere ağlama günleri geri dönüyor heralde son zamanlarda.
Doruk Asaf o zaman soyisimli de uzun degil sizin aslinda iki isim de olabilir
Asaf
Aslında içimden geçen Doruk Asaf ya da Dağhan Asaf ama 2 isim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?