• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Ayy Allahım bu kv gerçekten kafayı yemiş :KK70:Aksam akşam güldürdun beni cnm.

Evlerden ırak valla almıcam onu böyle her gün telefondanda taciz ederse. Gerçi ben sinirlenince görümcelerim dahil herkesi engelliyorum isteselerde ulaşamıyolar ahahahha :))) oğlunu arasın sorsun onun sinirini bozsun.

Kız Mutlu1anne Mutlu1anne valla çok iyi idare ediyo kv’yi. Ben gerçekten bu kadar sabırlı ve sessiz kalamazdım. Kadın cidden felaket tellalı.
Şizofrennnn . Bende daha sessiz kalmıcam lohusa depresyonu psikolojisine sığınıp Allah ne verdiyse saydırcam. Sıkıyosa biri bir şey desin:)

Kızlar zaman yaklaştıkça heyecan artıyor. Ama sanki bnde biraz doğum korkusu başladı :KK57: sizlerde de var mı ? bi de oturdum sezaryen doğum nasıl olur onu izledim :KK70:gerçekten kendime ne desem bilemedim.

Canım hiiiç kafana takma, normalmiş sezaryenmiş izlemede. Ben kızımı doğurdum bu muymuş 9 ay boyunca kaygılandığım dedim. Sen relax ol, kötü şeylere odaklanma. Sağlıkla gelecekler inşallah.

Kızlar zaman yaklaştıkça heyecan artıyor. Ama sanki bnde biraz doğum korkusu başladı :KK57: sizlerde de var mı ? bi de oturdum sezaryen doğum nasıl olur onu izledim :KK70:gerçekten kendime ne desem bilemedim.

CAnım ben 3 tane açık ameliyat oldum biriside sezaryen gibiydi kist ameliyatı. Korkma inan korkucak bir şey yok göz açıp kapatıncaya kadar bitiyor her şey. 2-3 gün ağrımız olur sonrada normale döneriz Allahın izniyle .

Kız Mutlu1anne Mutlu1anne valla çok iyi idare ediyo kv’yi. Ben gerçekten bu kadar sabırlı ve sessiz kalamazdım. Kadın cidden felaket tellalı.
Aynen cnm sabır taşı olsa catlar insan :KK53: bnde sabredemem o kadar. İnsanın psikolojisini bozuyor boyleleri. Hele gebelikde zaten var a yok a alınıyor insan.

Şizofrennnn . Bende daha sessiz kalmıcam lohusa depresyonu psikolojisine sığınıp Allah ne verdiyse saydırcam. Sıkıyosa biri bir şey desin:)

Ahahahahha valla durduğun hata, allah ne verdiyse dümdüz devam et :) Hayır görümcenin falan annesini bilip sana destek olması lazım onlar da anneleri gibi mi?

Ilk dogum mu canim.korkma Allahin izniyle kurtuluruz sezeryan videolari seyretmesen keşke zaten stresliyiz stresini artırır sadece

Ahahahahha valla durduğun hata, allah ne verdiyse dümdüz devam et :) Hayır görümcenin falan annesini bilip sana destek olması lazım onlar da anneleri gibi mi?

Hepsi aynı b.kun laciverti dicem ayıp olcak kusuruma bakma nolur :) onlarda anneleri gibiler ama Allah var bu süreçte hiç bende bırakmak istemediler. Ama bizim sürahi nine zar zor gitti işte. Ay bide kayınvalidem geçen demez mi kızımda bana benzicek halalarına benzicek :) dedim rabbim sen koru ordan benzicekse babasına benzesin:) ultrason fotoğraflarından karar verdiler zaten bebek aynı onların tarafı . Huyu benzemesinde :)

Canım hiiiç kafana takma, normalmiş sezaryenmiş izlemede. Ben kızımı doğurdum bu muymuş 9 ay boyunca kaygılandığım dedim. Sen relax ol, kötü şeylere odaklanma. Sağlıkla gelecekler inşallah.
Sagol cnm aminn inşallah. Kızıma kavuşmayı onu kucağıma alıp koklamayi hayal ediyorum. Rabbim hepimizi evlatları miza sağlıkla kavustursun. :KK200:

Canım iki hafdan faZla olmasi gerekiyormus ya da eksik suyu falan normalse etkilenmemistir merak etme canım. Bende eşimi bekliyorum haftaya gelecekte gideceğiz bakalım bizde var mi etkilenme ama kac gündür iyi gidiyor masallah sekerim
Masallah bende bugun misafir var diye kaçırdım biraz olcmeye korkuyorum resmen. Seker aparati almis esim 35 lira imis dedim bir daha gereksiz kullanmak yok. Zirt pirt kendi sekerini de olcuyor ya oyuncak gibi:eek:

Masallah bende bugun misafir var diye kaçırdım biraz olcmeye korkuyorum resmen. Seker aparati almis esim 35 lira imis dedim bir daha gereksiz kullanmak yok. Zirt pirt kendi sekerini de olcuyor ya oyuncak gibi:eek:

Ahahahah eşine koptumm:))) 35 tl iyiymiş yine benim kullandığım markanın ki 65 tl kutusu:(

Kızlar bulantı olayi bende de var kac gündür yazıcam unuttum bu saatlerde mide ağrısıyla bulanti bir.oluyor ve inanilmaz bir yorgunluk artı kendimi şiş hissediyorum normaldir belki hamileligin sonu da zormuş eski saglıkli halime donmek istiyorum sıkıldım sankii

Ya zaten sonlara doğru doğursam da kurtulsam moduna giriyor insan. Doğum korkusu falan kalmıyor ne olacaksa olsun yeter diyo insan :)

Selam canlar çok kötüyüm bugün yemek yedikten sonra midemde bi ağrı ve bulantı hissettim sonra baktım ağzıma ekşi sular geliyor kendimi lavaboya zor attım içim dışıma çıktı resmen ben kustukça bebek sıkıştı iyice içimde sanki midemin üstüne taş koymuşlar o kadar kötü bir ağrıydı tam birazcık rahatladım derken yine bir bulantı bu sefer lavaboya yetişemedim koridora düştüm eşim tutmasa karnımın üstüne düşüvercektim en sonunda acile gittik faranjit olmuşsun dedi serum taktılar kan ve idrar verdim idrarda enfeksiyon çıkmış hemen Pazartesi kendi doktoruna git dediler saat 2 den önce hastaneye gitseydim doktoruma denk gelirdim maalesef ben geldiğimde çıkmıştı adam mecbur Pazartesi’ye randevu aldım daha iki hafta tahlil yaptırmıştı doktorum sonuçlar temiz çıkmıştı şimdi bu enfeksiyon nerden çıktı anlamadım şu son bir ayı da sorunsuz geçirseydim çok iyi olacaktı ya ama idrar tahlili için örnek verirken idrarımın rengi kırmızıya çalıyordur içime sinmemişti hiç zaten inşallah ciddi boyutta değildir enfeksiyon şimdilik tek dozluk antibiyotik verdiler gece onu içicem bakalım
Canım ya Allah korumuş. Çok geçmiş olsun. Sağlıcakla tamamlariz isallah hepimiz su son aylarımızı

Sağol canım inşallah Pazartesi günü doktorum ilaçla halledilir der yatamam valla hastanelerde o kadar dikkat ettiğimiz halde yine bir şeyler çıkıyor dün gribim diye taze portakal suyu falan içtim iyi gelir diye ama soluğu hastanede aldık :))

Salgın var bence çünkü ben kötü olmadan önce annem midem çok ağrıyor midem bulanıyor diyordu o öyle anlatırken aynı şeyleri ben yaşamaya başladım bi anda anlamadım valla
Gecmis olsun canm antibiyotik icince hem idrar hem faranjit gecer insallah. Kış bebegi olunca böyle oluyor ya ocak annelerini de takip ediyorum bazıları doguma hasta girdi resmen. Allah sifa versin tez zamanda sag salim bir kucagimiza alsaydik. Gerci sonrası da var biz bir sekilde iyilesiyoruz da bebekleri yeni dogdugunda mikroplardan korumak gerek su salgin zamani gelen gidenden bulasmasa bari.

cok çıkmamıştır belki canım aldıysa aparat bir bak istersen. Sonuçta bayada is yaptın bugün. Bakta bizede yaz bakalımb

Hepsi aynı b.kun laciverti dicem ayıp olcak kusuruma bakma nolur :) onlarda anneleri gibiler ama Allah var bu süreçte hiç bende bırakmak istemediler. Ama bizim sürahi nine zar zor gitti işte. Ay bide kayınvalidem geçen demez mi kızımda bana benzicek halalarına benzicek :) dedim rabbim sen koru ordan benzicekse babasına benzesin:) ultrason fotoğraflarından karar verdiler zaten bebek aynı onların tarafı . Huyu benzemesinde :)

Allahım yarabbim seni sınamaya mı vermiş bu kadını acaba :sinirli:

Back
X