• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
CAnım ben 3 tane açık ameliyat oldum biriside sezaryen gibiydi kist ameliyatı. Korkma inan korkucak bir şey yok göz açıp kapatıncaya kadar bitiyor her şey. 2-3 gün ağrımız olur sonrada normale döneriz Allahın izniyle .
Geçmiş olsun cnm. Bnde sol tup laporoskopi ameliyatı oldum bi gobek deliğine hemen altından bir de sağ ve sol kasik tarafından girdiler. Aslında ameliyata girerken fazla bi korkum olmamıştı. Sanırım bunu izleyince :KK57: etkilendim. Rabbim sağlıkla kavuşmamızı nasip etsin. Kucagimiza alınca unutulur hersey. :KK60:

Ahahahah eşine koptumm:))) 35 tl iyiymiş yine benim kullandığım markanın ki 65 tl kutusu:KK43:
Hadi ya seninki baya pahali imis benimki zaten iyi marka degil ondan ucuz. Doguma kadar bu 35ligi kullancam kimseye olcturmem. Hayir hamile gibi davranıyor adam cok kilo aldim diyo surekli tartiliyor sekerim mi cikti diyor ki sekeri de yok.Benim yapmam gerekenleri o yapiyor yakinda dogurcak ondan korkuyorum:KK53:

Geçmiş olsun cnm. Bnde sol tup laporoskopi ameliyatı oldum bi gobek deliğine hemen altından bir de sağ ve sol kasik tarafından girdiler. Aslında ameliyata girerken fazla bi korkum olmamıştı. Sanırım bunu izleyince :KK57: etkilendim. Rabbim sağlıkla kavuşmamızı nasip etsin. Kucagimiza alınca unutulur hersey. :KK60:

Ameliyatta sen hiç bişi görmüyorsun hissetmiyosun bile, izleme boşuna, yanağına kızını koydular mı ne yapmışlar ne yapıyorlar anlamıyorsun bile.

Hadi ya seninki baya pahali imis benimki zaten iyi marka degil ondan ucuz. Doguma kadar bu 35ligi kullancam kimseye olcturmem. Hayir hamile gibi davranıyor adam cok kilo aldim diyo surekli tartiliyor sekerim mi cikti diyor ki sekeri de yok.Benim yapmam gerekenleri o yapiyor yakinda dogurcak ondan korkuyorum:KK53:
Eşin çok iyimis ya. O lohusa sendromunada tutulur bu gidişle:KK70:benimkide diyor canın birsey istemiyor sanki hamile olan benim ha bire canım birşey istiyor diye:halay:iyiki bu erkekler hamile degil yani:KK70:

Ameliyatta sen hiç bişi görmüyorsun hissetmiyosun bile, izleme boşuna, yanağına kızını koydular mı ne yapmışlar ne yapıyorlar anlamıyorsun bile.
İnşallah cnm Rabbim o günü yaşamayı nasip etsin. Bebislerle eve gelip büyütmemizi nasip etsin. 7 yıllık Hasretim çok şükür bugunumuze. O günün hayali bile bir başka ediyor içimi. Senin ikinci kızın geliyor sanırım. :anne:

Eşin çok iyimis ya. O lohusa sendromunada tutulur bu gidişle:KK70:benimkide diyor canın birsey istemiyor sanki hamile olan benim ha bire canım birşey istiyor diye:halay:iyiki bu erkekler hamile degil yani:KK70:
Ilk oglumda girmisti lohusa sendromuna benle birlikte yatiyordu ameliyatli gibi agrim var diyordu:oha: bunda da kesin dogum izninde lohusa sendromuna girer. Sagolsun her isimi yapar hep yardımcıdır ama abartmada üstüne yok:skandal:

@engteacher86 aman geçen hafta da ben ağlama krizine girdim resmen ne alaka bilmiyorum. Burada bi arkadaş daha yazmıştı ağlarken aklıma geldi hatta, engel olamadım kendime ya.
Bisey oluyor neden boyle oluyor acaba derken bi bakiyorum burda biri yazmis ayni dert himmm diyorum demekki bi ben degilim demekki normal:)

İnşallah cnm Rabbim o günü yaşamayı nasip etsin. Bebislerle eve gelip büyütmemizi nasip etsin. 7 yıllık Hasretim çok şükür bugunumuze. O günün hayali bile bir başka ediyor içimi. Senin ikinci kızın geliyor sanırım. :anne:

Evet biz evde çoğunluk olduk iyice, allah ablasının gönlüne göre verdi şükür, şimdiden anne sonra da erkek kardeşimi doğuracaksın dimi diyo :bicak:

Sağlıkla gelsinler de bi gör sen, bütün arkadaşımın 3,5 aylık oğlunu sevdim allahım bi kahkahalar bi sebeklikler, ne uykusuzluk ne yorgunluk kalıyor işte onu görünce. Sağ Salim gelsin bi gör o günleri her güne ayrı şükrediyor insan.

Ilk oglumda girmisti lohusa sendromuna benle birlikte yatiyordu ameliyatli gibi agrim var diyordu:oha: bunda da kesin dogum izninde lohusa sendromuna girer. Sagolsun her isimi yapar hep yardımcıdır ama abartmada üstüne yok:skandal:

Benimki benimle birlikte göbek yaptı inşallah işi ilerletip lohusa sendromuna falan da girmez :KK48:

Benimki benimle birlikte göbek yaptı inşallah işi ilerletip lohusa sendromuna falan da girmez :KK48:
Aman insallah girmezler sendroma birde onlarla uğraşmayalım. Benimkinin göbekte benle yarışıyor valla surekli birde kilo kontrol ediyor nasil vericem diyo birde Allahim cok sinir ediyor beni :confused:

Y Yslysl canım buğra’nın anlamı erkek deve demekmiş ya, öğrendikten sonra çok soğudum ben o isimden. Yoksa bende çok seviyordum. Doruk arkadaşımın oğlunun adı, pek bi minnoş yakışıyorda ismi. Bi arkadaşımın oğluşu da çağan, o da pek minnoş. Minnoşluklarından adlarını da çok seviyorum çocukların.
Evet ya bende baktım :)) anlama gel ya teyzesi benim oglusumda minnoş olur. Birazcık yaramaz olabilirz ama biz:)) Doruk Asaf yakın gekiyorda bakalım ne koyacağız

Selam canlar çok kötüyüm bugün yemek yedikten sonra midemde bi ağrı ve bulantı hissettim sonra baktım ağzıma ekşi sular geliyor kendimi lavaboya zor attım içim dışıma çıktı resmen ben kustukça bebek sıkıştı iyice içimde sanki midemin üstüne taş koymuşlar o kadar kötü bir ağrıydı tam birazcık rahatladım derken yine bir bulantı bu sefer lavaboya yetişemedim koridora düştüm eşim tutmasa karnımın üstüne düşüvercektim en sonunda acile gittik faranjit olmuşsun dedi serum taktılar kan ve idrar verdim idrarda enfeksiyon çıkmış hemen Pazartesi kendi doktoruna git dediler saat 2 den önce hastaneye gitseydim doktoruma denk gelirdim maalesef ben geldiğimde çıkmıştı adam mecbur Pazartesi’ye randevu aldım daha iki hafta tahlil yaptırmıştı doktorum sonuçlar temiz çıkmıştı şimdi bu enfeksiyon nerden çıktı anlamadım şu son bir ayı da sorunsuz geçirseydim çok iyi olacaktı ya ama idrar tahlili için örnek verirken idrarımın rengi kırmızıya çalıyordur içime sinmemişti hiç zaten inşallah ciddi boyutta değildir enfeksiyon şimdilik tek dozluk antibiyotik verdiler gece onu içicem bakalım
Canım yaa son bir ay olmasaydi iyiydi ama çok geçmiş olsun dikkat et kendine bol bol dinlen ilaçlarını duzenli kullan umarım en kisa zamanda atlatirsin

Aman insallah girmezler sendroma birde onlarla uğraşmayalım. Benimkinin göbekte benle yarışıyor valla surekli birde kilo kontrol ediyor nasil vericem diyo birde Allahim cok sinir ediyor beni :confused:

Ay inşallah bizde girmeyelim onlarda girmesinler sendroma falan, zaten ilk 40 zorlu süreç onu da sonra hayırla bi atlatalım, havalar ısınır çıkar çıkar yürür veririz kiloları. Asıl serüven o zaman başlayacak emziriyorum yemeliyim sütüm olmalı :bicak:

Evet ya bende baktım :)) anlama gel ya teyzesi benim oglusumda minnoş olur. Birazcık yaramaz olabilirz ama biz:)) Doruk Asaf yakın gekiyorda bakalım ne koyacağız

Doğduğu anda netleşiyor insanın kafasında isim konusu hiç takılma. Senin minnoş seni yormayan bi yaramaz olur inşallah. Sağlıkla gelsinler de sonrasını doğunca halledicez bi şekilde.

Back
X