• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Sagol cnm aminn inşallah. Kızıma kavuşmayı onu kucağıma alıp koklamayi hayal ediyorum. Rabbim hepimizi evlatları miza sağlıkla kavustursun. :KK200:

Amin amin amin :) Bu arada acile gidince gördük benimki doğum pozisyonunu almış, ayaklar yukarıda. İnşallah öyle kalır artık dönmez. O minik ayaklar durmuyor yalnız, neredeyse taaa göğsümün altına kadar uzatıyor sağolsun. :)

Ben boyle iyiyim yaa herşey mubah hamile diye
dogum ve sonrasi korkutuyor beni de iki cocuk nasil olacak kizim cok kiskanacak mi
Gün geçtikçe agirlasiyoruz bnce 36 dan sonra doğursakta rahatlasak diye dolancaz ortalarda :KK48: cnm ilk başlarda kıskançlık yapabilir ama sonra alisir annesi :KK68:yalnız bırakmamak lazım tabi o da küçük olduğu için. Allah korusun bilmeden zarar verir. Bn ikinci çocuk nasip ederse Rabbim en çok bu durumdan korkarım sanırım.

Ya demek sende çekiyosun senin ki nasıl kanayanlardan mı benim ki nasır gibi oluyor derisi kalınlaşıyor çok çirkin bi görüntü oluyor. Arkonun kremi var onu da süreyim yağları da aldırayım hem karnıma süreyim hem ellerime. Dediğin gibi kortizonlu krem kullanmadan geçmiyor zaten ayak parmaklarımda da başlamıştı onun için gideyim diyordum hamile kaldım artık doğumdan sonra gerçi emzirirken de kullanılmaz herhalde kortizonlu kremler dimi
benim çocukluğumdan beri var kanamalı egzama nasir gibi oldu çatlaklardan kanama oluyor görüntüsünü gectim çok açıyor üniversitede gittim cildiyeye ki doktor alanında çok iyi bi doktordu dayanmaya çalış dedi hindistan cevizi yağını önerdi emzirme döneminde de kullanılmıyor maalesef ama zaten ilk bahara doğru azalır sikayetlerimiz surda en fazla 2 ay daha boyle devam eder kanamalı değilse ilaçla kremle hic riske atma sürekli nemli tutmaya çalış

benim çocukluğumdan beri var kanamalı egzama nasir gibi oldu çatlaklardan kanama oluyor görüntüsünü gectim çok açıyor üniversitede gittim cildiyeye ki doktor alanında çok iyi bi doktordu dayanmaya çalış dedi hindistan cevizi yağını önerdi emzirme döneminde de kullanılmıyor maalesef ama zaten ilk bahara doğru azalır sikayetlerimiz surda en fazla 2 ay daha boyle devam eder kanamalı değilse ilaçla kremle hic riske atma sürekli nemli tutmaya çalış
Çok geçmiş olsun canım ya senin ki daha kötüymüş allah sağlık şifa versin inşallah bebişlerde olmaz dediğin gibi. Benim kanamalı değil çatlamıyor sürekli krem süreyim suya çok fazla temas etmemeye çalışayım detarjan da etkiliyor gerçekten sabredeyim yağlarla falan idare edeyim ni sabun vardı ben onla yıkıyordum elimi kutusunu atmamıştım bulursam doktora sorup alayım bari pembe bi sabundu bilirsin belki adını unuttum

Amin amin amin :) Bu arada acile gidince gördük benimki doğum pozisyonunu almış, ayaklar yukarıda. İnşallah öyle kalır artık dönmez. O minik ayaklar durmuyor yalnız, neredeyse taaa göğsümün altına kadar uzatıyor sağolsun. :)
Ay maşallah prensese annesi :nazar: bnde salı dr daydim bnm kızda donmus :anne:. Dün gece uyutmadi sağolsun tekme tokat sabaha kadar maşallah :nazar: artık buyudukleri için kemikleri de sertleşiyor haliyle bazen can yakabiliyorlar. Dün bi ara daldım bi tekme geldi aklım çıktı valla :KK70:onlar iyi olsunda geldiklerinde bizde totolarini ısırıp ödesiriz artık :KK66:

2 dk ağlamakla gözlerim kan çanağına döndü yalnız, aynadaki görüntüm şok etti beni:KK57:
Çok sık olmuyor ama bazen içimden gelince ağlıyorum, ağlamazsam şişiyorum sağa sola sarıyorum:KK53:

Kendi bacağına sıkmak denir buna arkadaşım:silah:
Ben hayatta izleyemem, izlemem. Sezaryen olmayacağım halde izleyemiyorum. İyi cesaret sendeki:rapci:

Sorma cnm o an öyle açtım izledim ama sonra tırstim biraz o_O sanırım daha önce laporoskopi ameliyatı olduğum için bi cesaret geldi tutamadim kendimi :KK70:
Bebisi kucağıma alırsam Allahın izniyle unuturum bütün acıları :sampiyon:
Coresatin pembe olanı sanırım kortizon içermiyordu. Atopik dermatit için çocuklara veriliyor. Acaba işini görür mü ki o krem:KK64:

Ay maşallah prensese annesi :nazar: bnde salı dr daydim bnm kızda donmus :anne:. Dün gece uyutmadi sağolsun tekme tokat sabaha kadar maşallah :nazar: artık buyudukleri için kemikleri de sertleşiyor haliyle bazen can yakabiliyorlar. Dün bi ara daldım bi tekme geldi aklım çıktı valla :KK70:onlar iyi olsunda geldiklerinde bizde totolarini ısırıp ödesiriz artık :KK66:
Ay aynen canım, konuşuyorum hep o ayakları parmakları tek tek öpücem sen doğunca diye. Maşallah bebişlere aman hareketli olsunlar da acıtsınlar ben razıyım :emir_bebek::KK68:

Çok geçmiş olsun canım ya senin ki daha kötüymüş allah sağlık şifa versin inşallah bebişlerde olmaz dediğin gibi. Benim kanamalı değil çatlamıyor sürekli krem süreyim suya çok fazla temas etmemeye çalışayım detarjan da etkiliyor gerçekten sabredeyim yağlarla falan idare edeyim ni sabun vardı ben onla yıkıyordum elimi kutusunu atmamıştım bulursam doktora sorup alayım bari pembe bi sabundu bilirsin belki adını unuttum
çok markanın egzama sabunu var canım bilemedim eczaneye sor istersen

Doktora sorayım canım bi sakıncası yoksa kullanayım hatır hatır nasırlı gibi çok canımı sıkıyor allahtan kanamalı falan değil çatlamıyor onlar daha kötü

Sor tabi canım doktora mutlaka. Ama kortizonsuzunu mutlaka bulursun. Bizim eller normal sudan, sıcak soğuk yapmaktan bile çatlıyor da nasıl acıyor. Egzama kim bilir nasıl acı veriyordur :(

Sor tabi canım doktora mutlaka. Ama kortizonsuzunu mutlaka bulursun. Bizim eller normal sudan, sıcak soğuk yapmaktan bile çatlıyor da nasıl acıyor. Egzama kim bilir nasıl acı veriyordur :KK43:
Kanamalı olanların çok acıyormuş da canım benim öyle değil ya çok aşırı tatlı tatlı kaşınırdı şimdi kaşıntı yok ama başlar bence bi kaç güne kaşıdıkta bide derisi kalınlaşıyor büyük ihtimal kalınlaştıkttan sonra da çatlar ama o raddeye varmadı hiç ama dikkat etmezsek heryerimize atlarmış allah korusun

Kanamalı olanların çok acıyormuş da canım benim öyle değil ya çok aşırı tatlı tatlı kaşınırdı şimdi kaşıntı yok ama başlar bence bi kaç güne kaşıdıkta bide derisi kalınlaşıyor büyük ihtimal kalınlaştıkttan sonra da çatlar ama o raddeye varmadı hiç ama dikkat etmezsek heryerimize atlarmış allah korusun

Benim eşimde de zaman zaman aynı sorun oluyor çok zor geçiyor onun ki. Kantaron da güzel nemlendiriyor canım. Bir de bepanthol sensiderm krem var kaşıtıyı alıyor nemlendiriyor. Bebeklerde de kullanıldığı yazıyor o da rahatlatmıştı eşimi.

Benim eşimde de zaman zaman aynı sorun oluyor çok zor geçiyor onun ki. Kantaron da güzel nemlendiriyor canım. Bir de bepanthol sensiderm krem var kaşıtıyı alıyor nemlendiriyor. Bebeklerde de kullanıldığı yazıyor o da rahatlatmıştı eşimi.
Aa evet doğru o krem vardı onu da sorayım doktora kullan derse alayım. Gerçekten zor geçiyor ben kaç tane krem kullandım kortizonlu olduğu için 1 haftalık veya 2 haftalık oluyordu sonra tekrar doktora git krem değişsin çok kullandığında ellerinin derisini inceltiyor falan sıkıntılı bişey tam çözümü de yok bide detarjan ellemiceksin suya çok girmicek falan ama ev hanımıyım nasıl elim suya gitmesin detarjana dokunmayım mecbur birinde dikkat etsem diğerinde eldiven kullanmıyorum baş edilmiyor ki

Aman iyi canım o kadar ileri seviye değilse. Allah korusun ilerlemesin de:dua:

Benim eşimde de var ufak tefek sıkıntılar dediğin gibi. Bepanthol Sensiderm bizde de var sürüyor arada. Ama asıl mesele cildi sürekli nemli tutmak. Her duştan sonra hatırlatıyorum losyon sür diye.

Ay canım hatırladım sende ağlayangillerdendin, hormonların etkisi altında olduğumuzu aklına getir ağlayasın geldiğinde. Kendini sıkma, tutmamaya çalış.
Hayır aslında kendime ediyorum. Bütün gün gözlerim acıdı :) sağol canım takmamaya çalışcam. Sayılı gün kaldı. Ama son zamanlarda zor geçiyor. Ağırlaştık. Uyumak hareket etmek çok zorlaştı. Allah yardımcımız olsun

Cok kotu bi rüya gördüm bilinçaltı galiba ruyamda sancilandim kanamam oldu sezeryana aldılr bebegi de gördüm bana vermediler kuveze gidiyor dediler uyandim bebegime baktım karnimda çok şükür dedim Allah ım sen koru hepimizin bebeği vaktinde doğsun :dua:
Hamileyken oluyor canm öyle rüyalar sende bilirsin.Allah hepimizin yavrularını korusun inşallah korkma rüya sadece :KK200:

Back
X