- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
- #26.381
Insallah cnm devami gelir simdi kan sekerim düşmesin biraz tatli yiyeyimÇok iyi canım. Valla sevindim senin adina gayet iyi çıkmış. Hep güzel çıkar işallah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insallah cnm devami gelir simdi kan sekerim düşmesin biraz tatli yiyeyimÇok iyi canım. Valla sevindim senin adina gayet iyi çıkmış. Hep güzel çıkar işallah
Sagol cnm aminn inşallah. Kızıma kavuşmayı onu kucağıma alıp koklamayi hayal ediyorum. Rabbim hepimizi evlatları miza sağlıkla kavustursun.![]()
Gün geçtikçe agirlasiyoruz bnce 36 dan sonra doğursakta rahatlasak diye dolancaz ortalardaBen boyle iyiyim yaa herşey mubah hamile diye
dogum ve sonrasi korkutuyor beni de iki cocuk nasil olacak kizim cok kiskanacak mi
benim çocukluğumdan beri var kanamalı egzama nasir gibi oldu çatlaklardan kanama oluyor görüntüsünü gectim çok açıyor üniversitede gittim cildiyeye ki doktor alanında çok iyi bi doktordu dayanmaya çalış dedi hindistan cevizi yağını önerdi emzirme döneminde de kullanılmıyor maalesef ama zaten ilk bahara doğru azalır sikayetlerimiz surda en fazla 2 ay daha boyle devam eder kanamalı değilse ilaçla kremle hic riske atma sürekli nemli tutmaya çalışYa demek sende çekiyosun senin ki nasıl kanayanlardan mı benim ki nasır gibi oluyor derisi kalınlaşıyor çok çirkin bi görüntü oluyor. Arkonun kremi var onu da süreyim yağları da aldırayım hem karnıma süreyim hem ellerime. Dediğin gibi kortizonlu krem kullanmadan geçmiyor zaten ayak parmaklarımda da başlamıştı onun için gideyim diyordum hamile kaldım artık doğumdan sonra gerçi emzirirken de kullanılmaz herhalde kortizonlu kremler dimi
Ye canım ye afiyet olsun. Sabaha cik var nasilsaInsallah cnm devami gelir simdi kan sekerim düşmesin biraz tatli yiyeyim![]()
Çok geçmiş olsun canım ya senin ki daha kötüymüş allah sağlık şifa versin inşallah bebişlerde olmaz dediğin gibi. Benim kanamalı değil çatlamıyor sürekli krem süreyim suya çok fazla temas etmemeye çalışayım detarjan da etkiliyor gerçekten sabredeyim yağlarla falan idare edeyim ni sabun vardı ben onla yıkıyordum elimi kutusunu atmamıştım bulursam doktora sorup alayım bari pembe bi sabundu bilirsin belki adını unuttumbenim çocukluğumdan beri var kanamalı egzama nasir gibi oldu çatlaklardan kanama oluyor görüntüsünü gectim çok açıyor üniversitede gittim cildiyeye ki doktor alanında çok iyi bi doktordu dayanmaya çalış dedi hindistan cevizi yağını önerdi emzirme döneminde de kullanılmıyor maalesef ama zaten ilk bahara doğru azalır sikayetlerimiz surda en fazla 2 ay daha boyle devam eder kanamalı değilse ilaçla kremle hic riske atma sürekli nemli tutmaya çalış
Ay maşallah prensese annesiAmin amin amin :) Bu arada acile gidince gördük benimki doğum pozisyonunu almış, ayaklar yukarıda. İnşallah öyle kalır artık dönmez. O minik ayaklar durmuyor yalnız, neredeyse taaa göğsümün altına kadar uzatıyor sağolsun. :)
2 dk ağlamakla gözlerim kan çanağına döndü yalnız, aynadaki görüntüm şok etti beni
Çok sık olmuyor ama bazen içimden gelince ağlıyorum, ağlamazsam şişiyorum sağa sola sarıyorum
Kendi bacağına sıkmak denir buna arkadaşım
Ben hayatta izleyemem, izlemem. Sezaryen olmayacağım halde izleyemiyorum. İyi cesaret sendeki
Sorma cnm o an öyle açtım izledim ama sonra tırstim birazsanırım daha önce laporoskopi ameliyatı olduğum için bi cesaret geldi tutamadim kendimi
Bebisi kucağıma alırsam Allahın izniyle unuturum bütün acıları
Coresatin pembe olanı sanırım kortizon içermiyordu. Atopik dermatit için çocuklara veriliyor. Acaba işini görür mü ki o krem![]()
Ay aynen canım, konuşuyorum hep o ayakları parmakları tek tek öpücem sen doğunca diye. Maşallah bebişlere aman hareketli olsunlar da acıtsınlar ben razıyımAy maşallah prensese annesibnde salı dr daydim bnm kızda donmus
. Dün gece uyutmadi sağolsun tekme tokat sabaha kadar maşallah
artık buyudukleri için kemikleri de sertleşiyor haliyle bazen can yakabiliyorlar. Dün bi ara daldım bi tekme geldi aklım çıktı valla
onlar iyi olsunda geldiklerinde bizde totolarini ısırıp ödesiriz artık
![]()
çok markanın egzama sabunu var canım bilemedim eczaneye sor istersenÇok geçmiş olsun canım ya senin ki daha kötüymüş allah sağlık şifa versin inşallah bebişlerde olmaz dediğin gibi. Benim kanamalı değil çatlamıyor sürekli krem süreyim suya çok fazla temas etmemeye çalışayım detarjan da etkiliyor gerçekten sabredeyim yağlarla falan idare edeyim ni sabun vardı ben onla yıkıyordum elimi kutusunu atmamıştım bulursam doktora sorup alayım bari pembe bi sabundu bilirsin belki adını unuttum
Tamam canım sorayım teşekkür ederim :)çok markanın egzama sabunu var canım bilemedim eczaneye sor istersen
Doktora sorayım canım bi sakıncası yoksa kullanayım hatır hatır nasırlı gibi çok canımı sıkıyor allahtan kanamalı falan değil çatlamıyor onlar daha kötü
Kanamalı olanların çok acıyormuş da canım benim öyle değil ya çok aşırı tatlı tatlı kaşınırdı şimdi kaşıntı yok ama başlar bence bi kaç güne kaşıdıkta bide derisi kalınlaşıyor büyük ihtimal kalınlaştıkttan sonra da çatlar ama o raddeye varmadı hiç ama dikkat etmezsek heryerimize atlarmış allah korusunSor tabi canım doktora mutlaka. Ama kortizonsuzunu mutlaka bulursun. Bizim eller normal sudan, sıcak soğuk yapmaktan bile çatlıyor da nasıl acıyor. Egzama kim bilir nasıl acı veriyordur![]()
Kanamalı olanların çok acıyormuş da canım benim öyle değil ya çok aşırı tatlı tatlı kaşınırdı şimdi kaşıntı yok ama başlar bence bi kaç güne kaşıdıkta bide derisi kalınlaşıyor büyük ihtimal kalınlaştıkttan sonra da çatlar ama o raddeye varmadı hiç ama dikkat etmezsek heryerimize atlarmış allah korusun
Aa evet doğru o krem vardı onu da sorayım doktora kullan derse alayım. Gerçekten zor geçiyor ben kaç tane krem kullandım kortizonlu olduğu için 1 haftalık veya 2 haftalık oluyordu sonra tekrar doktora git krem değişsin çok kullandığında ellerinin derisini inceltiyor falan sıkıntılı bişey tam çözümü de yok bide detarjan ellemiceksin suya çok girmicek falan ama ev hanımıyım nasıl elim suya gitmesin detarjana dokunmayım mecbur birinde dikkat etsem diğerinde eldiven kullanmıyorum baş edilmiyor kiBenim eşimde de zaman zaman aynı sorun oluyor çok zor geçiyor onun ki. Kantaron da güzel nemlendiriyor canım. Bir de bepanthol sensiderm krem var kaşıtıyı alıyor nemlendiriyor. Bebeklerde de kullanıldığı yazıyor o da rahatlatmıştı eşimi.
Kanamalı olanların çok acıyormuş da canım benim öyle değil ya çok aşırı tatlı tatlı kaşınırdı şimdi kaşıntı yok ama başlar bence bi kaç güne kaşıdıkta bide derisi kalınlaşıyor büyük ihtimal kalınlaştıkttan sonra da çatlar ama o raddeye varmadı hiç ama dikkat etmezsek heryerimize atlarmış allah korusun
Benim eşimde de zaman zaman aynı sorun oluyor çok zor geçiyor onun ki. Kantaron da güzel nemlendiriyor canım. Bir de bepanthol sensiderm krem var kaşıtıyı alıyor nemlendiriyor. Bebeklerde de kullanıldığı yazıyor o da rahatlatmıştı eşimi.
Hayır aslında kendime ediyorum. Bütün gün gözlerim acıdı :) sağol canım takmamaya çalışcam. Sayılı gün kaldı. Ama son zamanlarda zor geçiyor. Ağırlaştık. Uyumak hareket etmek çok zorlaştı. Allah yardımcımız olsunAy canım hatırladım sende ağlayangillerdendin, hormonların etkisi altında olduğumuzu aklına getir ağlayasın geldiğinde. Kendini sıkma, tutmamaya çalış.
Hamileyken oluyor canm öyle rüyalar sende bilirsin.Allah hepimizin yavrularını korusun inşallah korkma rüya sadeceCok kotu bi rüya gördüm bilinçaltı galiba ruyamda sancilandim kanamam oldu sezeryana aldılr bebegi de gördüm bana vermediler kuveze gidiyor dediler uyandim bebegime baktım karnimda çok şükür dedim Allah ım sen koru hepimizin bebeği vaktinde doğsun![]()