• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Masallah canim rahat ol süt arada gider gelir miş göğüslerin terbiye olmasi 3 ayı bulur diyorlar benim de dunle bugün az gibi ama artacak insallah
Dün yine demiştim pekmezli su dıe gercekten işe yaramıştı bende dene istersen iki gündür içiyorum ben önceki gün de babamı görünce keyfim yerine gelmişti ondan galiba sütüm arttı ınsallah azalmaz tekrar tüm annelere boll boll olsun insallah bebeler de buyusün

Mama almıştım ama kullanmadan tarihi geçti ınsallah gerek de kalmaz bebe emdıkten sonra kalanı Sagp dolaba koyuyorum doymadıgi zaman arada sütüm az geliyor o ara mama yerine yine kendı sütümü veriyorum azalmşti yine ama iki gündür normale döndü şükür süt cuma dan beri de 200 Gr alms içim rahatladi valla
Hiç kendine boşa stres yapma gayet alımlı senin kuzu masallah memelerdeki sut miktarını gösteren çizgi olsa keske forumca rahatlasak :dondurma::dondurma:

Dün yine demiştim pekmezli su dıe gercekten işe yaramıştı bende dene istersen iki gündür içiyorum ben önceki gün de babamı görünce keyfim yerine gelmişti ondan galiba sütüm arttı ınsallah azalmaz tekrar tüm annelere boll boll olsun insallah bebeler de buyusün
Sabah içtim 1 bardak daha iceyim mi bulgur dere otu falan da yedim petibor biskuvi ve sutlac da yedim oyy yiye yiye kilo alicam 9 ay dikkat ettim simdi el mahkum sut yapsin diye yiyorum neyse galiba moral en onemlisi dun biraz cansikintisi yasadim ondan galiba

Sabah içtim 1 bardak daha iceyim mi bulgur dere otu falan da yedim petibor biskuvi ve sutlac da yedim oyy yiye yiye kilo alicam 9 ay dikkat ettim simdi el mahkum sut yapsin diye yiyorum neyse galiba moral en onemlisi dun biraz cansikintisi yasadim ondan galiba
Bende 9ayda almadığımı fazla fazla Alcam galiba 1 lt kavonoza yaptım ben dunden beri bir bardak kalır anca kaldı onu da birazdan içerim baya baya içiyorum ben salona gözümün önüne koydum canım 2 lt su 1 lt pekmezli su 2 bardaklık rezene anason veya kimyon tohumu cayi su içmek arada petıbör boza da güzel bugün pekmezi bitirir ertesi güne bozaya baslarım o da etkili

Kızlar yarin kirkimizi cikarcaz cumartesi de hava cok guzel dışarı cikarmak istiyorum bebeğimi hasta olmaz dimi
Kısır gaz mı yapar ne vardı ki içinde
Valla cnm yapıyormuş yanında acı biber turşusu yedim belki o da yapıyordur emerken bile ıkınıyor çocuk ya bana ders oldu artık beslenmeme önem vericem valla bugün bittim ben.

Kızlar yarin kirkimizi cikarcaz cumartesi de hava cok guzel dışarı cikarmak istiyorum bebeğimi hasta olmaz dimi

Valla cnm yapıyormuş yanında acı biber turşusu yedim belki o da yapıyordur emerken bile ıkınıyor çocuk ya bana ders oldu artık beslenmeme önem vericem valla bugün bittim ben.
Kısırdan degil canm tursudan o tursu yeme özellikle acı kısır süt yapar yeşilliği bol bulgur bide

Nerdesiniz kaç gündür ses çıkmıyordu bebe nasıl kardesler anlaştı mı

her sey yolunda cok sukur hemserim,valla bi bakiyorum hic zamanim kalmamis.bikac kez girip hizlica okuyup ciktim.bi sure boyle olcak galiba :) bebis iyi cok sukur,her seyi guzel ilerliyo,abisi de sevdi benim kardesim-kardes benim falan diyor :) ama hala kendi idrak edebildigi kadar iste cumleyi kurup opucuk verip kendi oyununa geri donuyor. sadece benle gecirdigi sure ister istemez azalinca hissetti biraz cilve yapiyo ona yaklasinca hemen. kendini boyle sevdiriyor eski ilgiyi ariyor ama ins hep boyle gider su ana kadar kiskanma ya da negatif bi etki olmadi uzerinde.meme olayindan korkuyordum hic onemsemedi adam:) siz nasilsiniz kucuk hanfendi ve umut bey iyidir insallah:) sen tek basinasin valla allah kolaylik versin. annem burda bebise bakiyor ben digerine ya da yemek kahvalti vs hazirliyorum. birisinin olmasi el ayak gibiymis

Mama almıştım ama kullanmadan tarihi geçti ınsallah gerek de kalmaz bebe emdıkten sonra kalanı Sagp dolaba koyuyorum doymadıgi zaman arada sütüm az geliyor o ara mama yerine yine kendı sütümü veriyorum azalmşti yine ama iki gündür normale döndü şükür süt cuma dan beri de 200 Gr alms içim rahatladi valla
Sagdigin sütü neyle veriosun cnm

Saracoğlu nun videolarinda gördüm dün yazık annrler acı yemesin diyor du direkt bebeğe geçiyor mus kisir degilde acı biber yapabilir canım

Canım acı tursu dahil yemekleri de acı yeme cocuk kaka yaparken falan rahatsız eder sancısı ordan bende gecen gün mercimek yapmıştım ondan sonra artık daha cok dıkkat ederim

Back
X