• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Canım acı tursu dahil yemekleri de acı yeme cocuk kaka yaparken falan rahatsız eder sancısı ordan bende gecen gün mercimek yapmıştım ondan sonra artık daha cok dıkkat ederim
Aynen cnm bugün az kaka yaptı zaten sıkıntısı ondan benim yüzümden vicdan yaptim bir daha acı yemem tatlıya devam:)

Gebeyken seker vardi simdi de gaz:)
Hehe ben acisiz baharatsiz hatta cogu zaman tuzsuz yemek yiyorum et suyu 2 öğün var gaz yapan lahana vs hepsinden uzak duruyorum sıfır cay sifir kahve sadece rezene kimyon cayi içiyorum. Komposto iciyorum taglandirici olarak pekmez katiyorun gene gazımız var birde adam akıllı yesem oooo diyorum. 3 gündür gaz sancısı hep sabaha karşı oluyor çığlık çığlığa bağırıyor çocuk resmen.Şekerli anneler gitti gazlı bebeler geldi

Kardeşiyle arası iyi ama bazen beni çok zorluyor bunalıyorum arada bi bağırsam rahatlayacakmışım gibi sanki ama tabi ki yapamıyorum :D
Evet bu 2yaş sıkıntılı cidden :) Bitmedi sendromları daha arkadan bitane daha gelio 😂 Bende çok bunaldım Allah sağlık versin .

Hehe ben acisiz baharatsiz hatta cogu zaman tuzsuz yemek yiyorum et suyu 2 öğün var gaz yapan lahana vs hepsinden uzak duruyorum sıfır cay sifir kahve sadece rezene kimyon cayi içiyorum. Komposto iciyorum taglandirici olarak pekmez katiyorun gene gazımız var birde adam akıllı yesem oooo diyorum. 3 gündür gaz sancısı hep sabaha karşı oluyor çığlık çığlığa bağırıyor çocuk resmen.Şekerli anneler gitti gazlı bebeler geldi

Bizimde bugğn başladı şuan zor sakinleştirdim koynumda uyuyo :( bende çok dikkat ediyorum yediklerime ama oluyo :(

Evet bu 2yaş sıkıntılı cidden :) Bitmedi sendromları daha arkadan bitane daha gelio 😂 Bende çok bunaldım Allah sağlık versin .
Ay aynen ya her yaşın ayrı bi sendromu var bizimki 4 yaşında gayet uysal bi çocuk aslında ama arada bi acayipleşiyor çocuk :D kardeşinden dolayı dikkat çekmeye çalışıyor :))

Ya patates bile gaz yapıyomuş ne yicez acaba :)
Ben ne yiycegimi şaşırıyorum patates de yememek lazım acı , turşu salamura gidalar hatta sütü azaltiyor muş tek yedigim bulgur et et suyu pirinç bol.yesillik meyvelerden elma ve armut portakal mandalin da sanci yapıyor kızlar bu arada

Kızlar gaz için damla kullanan var mı?
Maflor kullaniyorum ben sanki biraz etkiledi gibi en azindan kakasi normale döndü maflor prebiyotik oldugu icin gönül rahatligiyla kullaniyorum zinco ya da iyi diyorlar ilk oglumda kullanmistim hic gaz yaşamadık bunda denemedim nedense dr maflor yazinca direk onu aldık

Ay aynen ya her yaşın ayrı bi sendromu var bizimki 4 yaşında gayet uysal bi çocuk aslında ama arada bi acayipleşiyor çocuk :KK70: kardeşinden dolayı dikkat çekmeye çalışıyor :))
Cocugun üzerine cok gidiyor mu öpmek sevmek için bıraksam yiycek bizimki sürekli bir öpme istegi sevse bi dert sevmese baska dert şükür ki zarar verme durumu yok

Kızlar bebegime banyo yaptirdik bugün agzina su kaçırdım yavrum morardı bikac sn ama omrumden ömür gitti Allah hicbir anneyi evladiyla sınamasın cok zor e bebek de banyo şapkası satiliyordu kullanıp memnun kalan var mi alsam işe yarar mi?
Nasıl yıkıyorsun ki canım cocugu vücudu yıkarken agzına gitmez kafasını yıkarken de yüzünkoyu pozisyonda gogsunden tut bir elinle o şekilde yola kafasını kulagina da agzına da su gitmez o sekılde

Bizimde bugğn başladı şuan zor sakinleştirdim koynumda uyuyo :KK43: bende çok dikkat ediyorum yediklerime ama oluyo :KK43:
Aynen yapacak birşey yok.bende simdi zor uyuttum koynumda dediğin gibj gozlerimin icine bakarak ağlıyor birde beyfendi ic ceke ceke. Uyudu mu yerine yatıyorum bende uyurum eşimde yok diye yanımda birakmamaya dikkat ediyorum. Uyuyuncada sicak su torbasi ayak ucuna koyuyorum bir süre o sıcaklıkla uyuyor en azından

Cocugun üzerine cok gidiyor mu öpmek sevmek için bıraksam yiycek bizimki sürekli bir öpme istegi sevse bi dert sevmese baska dert şükür ki zarar verme durumu yok
Ay aynen bizimki de öyle uyuyan çocuğu uyandırıyor eldivenlerini çıkarıyor seveyim derken boğacak çocuğu öyle bi çullanıyor ki üstüne lafta dinlemiyor illa sevecek

Ay aynen bizimki de öyle uyuyan çocuğu uyandırıyor eldivenlerini çıkarıyor seveyim derken boğacak çocuğu öyle bi çullanıyor ki üstüne lafta dinlemiyor illa sevecek
üstüne gitmiyor ama dengesını kaybedip düşecek gibi hissediyorum ellerini çıkarıyor yüzü öpulmez diyorum kafasını elini ayağını öpüyor

Back
X