- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #37.341
Gecen hafta da 3400 dü bu haftada 3400 dr dan duymayinca rahat edemiycem galiba mama yi rahatlikla vermek icin dr dan duymam lazimEn iyi gösterge haftalık aldığı kilo ve günde 6 kez filan kaka ve çiş yapmadığınız günde 15-20 Gr almalılar mis sağlık ocağında ölçtür kilosunu bende öyle yapıcam demek ki hepimiz aynı şeyleri hissedioz
Yanlız olmadigimi bilmek rahatlatiyor beni kızim gaz sancisi cekerken de diyorum normal bi durum yanlız degiliz diye o yuzden burasıbana cok iyi geliyor hepimiz birbirimizi anlayabiliyoruz ayni haftads bebekler ayni hormonlar aynı kaygilar ...Allah kolaylastirsin hepimize saglikla huzurla imanla buyutelim yavrularımızıBende de aynı kaygı.ne kadar her çocuk farklı olsa da diğer bebeklere göre kilo alımı az olunca kaygılanıyorum.ilk kızım da hiç emziremeyince ikincide de aynı olur mu düşüncesi var hep.her gün tartıyorum ne kadar almış diye.göğüsler emzirme döneminde sütü gösteren bir şekilde şeffaf olsa da görsem diyorum :)
Ne güzel söylemişsin keşke bebeğe akan sütü gorsek çünkü bazen aktif emmiyo gibi hissediyorum insan oyalaniyo sanki memedeBende de aynı kaygı.ne kadar her çocuk farklı olsa da diğer bebeklere göre kilo alımı az olunca kaygılanıyorum.ilk kızım da hiç emziremeyince ikincide de aynı olur mu düşüncesi var hep.her gün tartıyorum ne kadar almış diye.göğüsler emzirme döneminde sütü gösteren bir şekilde şeffaf olsa da görsem diyorum :)
Ben daha çok oyalandığını hissediyorum,günde iki kez mama verince de aldığı az kiloyu da ona bağlıyorum.hayırlısı artık ilk kızım hep mama ile büyüdü şükür bağışıklığı falan da iyi.diğer gıdalarla güçlendirmeye çalışıyorum.Ne güzel söylemişsin keşke bebeğe akan sütü gorsek çünkü bazen aktif emmiyo gibi hissediyorum insan oyalaniyo sanki memede
Bende olmustu canm ama artık olmuyor kaslar kendini topluyor ya ona baglamştm benKızlar benim rahim olan bölgede göbek deliğinin altında hareketler hissediyorum seğrime gibi sanki bebek hareket ediyor gibi normal mi kanamam yok gibi baya azaldı daha doktora da haftaya gidicem neden oluyor ki başına gelen var mı
Aynı şey bana da oldu cnm.hatta esime sanki ikiz biri icerde unutulmuş gibi dedim hatta bir ara bebek bir yerde toplaniyo gibi sertleşme bile olmustu ama şimdi yok öyle bir sey rahim toparlanirken olurmuş oyle seyler normalmisKızlar benim rahim olan bölgede göbek deliğinin altında hareketler hissediyorum seğrime gibi sanki bebek hareket ediyor gibi normal mi kanamam yok gibi baya azaldı daha doktora da haftaya gidicem neden oluyor ki başına gelen var mı
Kızlar benim rahim olan bölgede göbek deliğinin altında hareketler hissediyorum seğrime gibi sanki bebek hareket ediyor gibi normal mi kanamam yok gibi baya azaldı daha doktora da haftaya gidicem neden oluyor ki başına gelen var mı
ne zaman biteceği de meçhul kimi 40i çıkınca azalır diyor kimi 6 aya kadar surer diyorAllah yardimcin olsun canim şu gazsız donemlere direkt geçiş yapsak ne güzel olur
İyi bari canım. Aynen sanki içerde bi tane daha var gibi :)Aynı şey bana da oldu cnm.hatta esime sanki ikiz biri icerde unutulmuş gibi dedim hatta bir ara bebek bir yerde toplaniyo gibi sertleşme bile olmustu ama şimdi yok öyle bir sey rahim toparlanirken olurmuş oyle seyler normalmis
Büyük ihtimal canım rahim toplandığından geçti ama arada oluyorDoktor bana şöyle açıkladı, gebeyken rahim büyüdü, simdi sen emzirdikce emzirme hormonunun etkisiyle rahim toparlayacak kendini, hafif sancı hissedebilirsin.
Ama seninki farklı bir şeyse bi göstermek lazim. Yuksek ihtimalle vücudun kendini toplamasından oluyordur
doktora gittim antibiyotik verdi öyle geçti canımMastit olan arkadaşlar nasıl geçmişti sağ gögsüm taş gibi ama bir damla süt gelmiyor canım çok yanıyor sıcak su torbası koydum masaj yapıyorum ama bir faydası olmadı çok kötüymüş bu durum
Of allahım bugün doktora da gidemem duşa da giremiyorum yalnızım evde bebek aglarsa falandoktora gittim antibiyotik verdi öyle geçti canım
Canım uyut bebegş banyo kapısını falan acık bırak aglarsa sesini duyarsın 5dk da girer cıkarsnOf allahım bugün doktora da gidemem duşa da giremiyorum yalnızım evde bebek aglarsa falan
Kalıp sabun koy tıkalı bölgenin üzerineMastit olan arkadaşlar nasıl geçmişti sağ gögsüm taş gibi ama bir damla süt gelmiyor canım çok yanıyor sıcak su torbası koydum masaj yapıyorum ama bir faydası olmadı çok kötüymüş bu durum
Canım kilo alımı normalse dert etme bende bugün doktora gidicem sadece anne sütü verdim bakalım kilo aldık mıKızlar zaman çok cabuk geciyor ama sanki bu günler gecmiyor gibi yenidogan bebek bakımı zorluyor beni tecrube mecrube hikaye oldu kızıma her baktığımda küçücük geliyor gozume sanki buyumuyor gibi cidden şu sütümüzün yettiginingosteren bi cizgi olsa ne güzel olurdu aglamalarimiz aclikdan mi acaba diyorum dr dan randevu aldım gitmeden rahat etldemiycem gibi yavruma baktikca vicdan azabi çekiyorum sanki onu ac koyuyormuşum gibi geliyor
Bende hep kuvagımda tuttum yatırdım göğsümde dün hiç sıkıntımız olmadı bide sürekli masaj yaptım faydası oldu galibaSıcak durduğu için gaz rahatsız etmedi uyanınca altını degıstırirken gazını da cıkardı suan rahatız keske önce baglayaydım :)
Nasıl yani az çiş kaka mı yapmalı anlamadımEn iyi gösterge haftalık aldığı kilo ve günde 6 kez filan kaka ve çiş yapmadığınız günde 15-20 Gr almalılar mis sağlık ocağında ölçtür kilosunu bende öyle yapıcam demek ki hepimiz aynı şeyleri hissedioz
Kuru şekilde öyle üstüne mi koyacagım canımKalıp sabun koy tıkalı bölgenin üzerine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?