- 27 Ocak 2016
- 168
- 347
- 53
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #37.381
Canım bizim Güney’inde 3-4 gün sürmüştü hatta göbek deliği baya kırmızı kabuk bağlamıştı seninkinde çok fazla bir şey yok hava alsın kurusun canım ince damla şeklindeyse korkma ama çok geliyorsa doktora git canım k vitamini iğnesi vuruyorlar geçiyorKızlar 3 4 gündür geçmesini bekliyorum geçmiyo hala damla şeklinde kan geliyo oğlumun göbeğindenkapanmak üzere zaten nokta kadar yer kalmış hergün temizliğinide yapıyorum. bugün sağlık ocağına götürsemmi neden kanarki gazı olunca kendini sıkıyo ondanmıdır kötü bişey yoktur inşallah
Aynen cnm bende poğaça börek yapip koymuştum sütlü basit bir tatlı yaparim yanina tamamdir valla olmadi hazir kuru pasta alip yanina koyarım. Aslinda bebek görmeye giderken herkes evinden bir sey yapıp göturmesi gerek ben artii oyle yapicam yeni bebegi olanlara giderkenOff bu misafir olayi da kasıyor beni hem temizlik hem ikram valla cok abrtamiycam bikac çeşit kurabiye yaptım yanına hafif sütlü pasta hazir biseyler fln idare edicem cocuklara beslenmeyi zor hazirliyorum
Allah kolaylık versin senin isin zor 3 cocukla gercekten arada esine bırak dinlen vücudun halsiz düşmesin. ben bir tane bebeyle çoğu zaman kendime yiyecek birsey hazirlayamuyorum. Kucağımda memenin yaninda uyuyacak illa yerine koyunca viykirtiyi kopariyor2 gündür bebek görmeye gelmek isteyenleri alıyorum tek başına misafir ağırlamak 3 çocukla uğraşmak nekadar zormuş bebiş kolik olunca aynı saatte ağlama krizleri tutuyor kucağımda işleri yapıyorum büyük oğlum diyo ki anne senin işin nekadar zor kiöseyi kabul etme müsait değilim diyebilirsin :) büyük oğluş 4.sınıf 2.dönemde dersleri düştü diyo çocukla ilgilen diyo öğretmeni.küçük oğlanın anaokulndan etkinlinler yaptırıyorlar sürekli onun ihtiyaçlarını yapıyorum...Çok Yorgunummm galiba kızlar paylaşmak istedim
Aynen oyle toplumda oyle bi adet olmalı ben hep lohusaya giderken 1 tepsi pasta ya da börek götürdüm bunca zaman yapmaya çalıştım yine yaparım keske herkes de bu olsa bizim adetlerde sadece gelingorme ye gelirken pasta götürülür ev pasta borekden gecilmez bence geline degil lohusaya gitmeliAynen cnm bende poğaça börek yapip koymuştum sütlü basit bir tatlı yaparim yanina tamamdir valla olmadi hazir kuru pasta alip yanina koyarım. Aslinda bebek görmeye giderken herkes evinden bir sey yapıp göturmesi gerek ben artii oyle yapicam yeni bebegi olanlara giderken
Canim dün hemsire bir akraba geldi bende dokunmaya korkuyordum batticonu azicik gazlı beze döktü ve göbeğin icini once guzelce sildi sonra baska bir gazlı beze azıcık daha damlatıp göbeğin üstüne kapattı. Bugün daha iyi bende sabah aynisini yaptımKızlar 3 4 gündür geçmesini bekliyorum geçmiyo hala damla şeklinde kan geliyo oğlumun göbeğindenkapanmak üzere zaten nokta kadar yer kalmış hergün temizliğinide yapıyorum. bugün sağlık ocağına götürsemmi neden kanarki gazı olunca kendini sıkıyo ondanmıdır kötü bişey yoktur inşallah
Canım ne kadarlık oldu ki bebegınValla bilmiyorum 3150 doğduk 3400 çıkıyor evde hata ettim sadece anne sütü diye tutturdum diger cocuklarimda da mama vermistim cabuk toparlamıştı benim kizin gece aglamalari gazdan değil mis onu anladik eşimle dun mama verince hemen sustu uyudu yavrumu aç bırakmışım ek gıda gibi düşünücem sütüm randimana binene kadsr mama da vericem
Aksamda rahattık canm faydası olmuş olabilir tek çocuk olanlar kucakta olur da bana zor o
Mamanın uyuşturucu etkisi varmış emzirme danışmanı dedi ne kadar doğru bilmiyorumValla bilmiyorum 3150 doğduk 3400 çıkıyor evde hata ettim sadece anne sütü diye tutturdum diger cocuklarimda da mama vermistim cabuk toparlamıştı benim kizin gece aglamalari gazdan değil mis onu anladik eşimle dun mama verince hemen sustu uyudu yavrumu aç bırakmışım ek gıda gibi düşünücem sütüm randimana binene kadsr mama da vericem
sağol canm Allah yardım ediyor bişekilde canları sağol evlatlarımızın hallediyoruz ama yoruldum buaraAh canım allah gücünü artırsın, haklısın kesinlikle. Gelenler de bi 5 dk uğrayalım modunda değiller illa pastalı börekli ağırlanacaklar. Gündüz ona yorul akşam kuzuların gazı derken diğer çocuklar allah yolunda şu andabenim de kızımı gözlemliyorum eğer ilgilenemeyim o gün hemen huysuz ve hastalanıyor, küçüğü mümkün olduğunca bırakıp onunla ilgilenmeye çalışıyorum.
Seninkiler de büyük gibi dursa da onlar da çocuk daha. İlla ki ilgi istiyorlar ödevlerine yardım kontrol istiyorlar, aman bizi bize bıraksalar keşke.
senin annende mi başka şehirde canm benim hiç kimsem yok kvde den başka onunda evi çok yakın değil gelemiyor.Allah sanada güç kuvvet versin annelik zor sanaat.Allah yardimcin olsun cnm zor valla benim annem pazar gidecek benim ağlayasım geliyor ya çok alıştım rahatlığa gece emzirip anneme veriyordum o gazini çıkarıyordu annemle gidesim var ama büyük oglumu da bırakamam valla ben simdiden kara kara düşünüyorum seni düşünemiyorum benimde misafirler başlıcak ikram temizlik bebek bakımı ne yapacam bilmiyorum Allah güç kuvvet versin de üstesinden gelelim cnm ins.
Aynen kuru sabunu koyKuru şekilde öyle üstüne mi koyacagım canım
eşim geç geliyor canm,aynı benim kızda yatağa koy ortalığı inletiyo çok fenalar ya daha elimi deydiğim anda susuyo,bende kucakta iş yapıyorum hatta bazen hem iş yapıyorum oda emiyor.Güzel taze annisler kadınlar
Allah kolaylık versin senin isin zor 3 cocukla gercekten arada esine bırak dinlen vücudun halsiz düşmesin. ben bir tane bebeyle çoğu zaman kendime yiyecek birsey hazirlayamuyorum. Kucağımda memenin yaninda uyuyacak illa yerine koyunca viykirtiyi kopariyor
günde 5-6 kez çiş kaka yapıyorsa normalmişNasıl yani az çiş kaka mı yapmalı anlamadım
Canım bugün doktora gittim salidan cumaya 150 Gr almış doktor gayet normal dedi,bende hep telaş yapıyodum çocuk aç diye ,aktif emmiyo,memede 15 dk kalmıyor diye,doktor o 5 dk da alacağını aliyordur dedi,yani sende benim gibi boşuna telaş yapıp kendini üzme,ben kaç gündür üzüldüm kendimi, mutlaka kilo takibi yaptır ,doktor derse mama verirsinValla bilmiyorum 3150 doğduk 3400 çıkıyor evde hata ettim sadece anne sütü diye tutturdum diger cocuklarimda da mama vermistim cabuk toparlamıştı benim kizin gece aglamalari gazdan değil mis onu anladik eşimle dun mama verince hemen sustu uyudu yavrumu aç bırakmışım ek gıda gibi düşünücem sütüm randimana binene kadsr mama da vericem
canm korkulacak bişey değil ama çocuk doktoruna götürmeni tavsiye ederim,benim oğlanın zıbınında birazcık kan görüyordum doktora götürdüm k vitamini iğnesi vurdurdu geçmezse tekrar gel dedi geçmeyince tekrar götürdüm adı yakma denilen bir işlem var çok basit onu yaptı bi daha da hiç kanamadı sende götür doktoraİnşallah geçer kızlar ya kaç gündür geçer geçer dedim bi bakıyorum yine kan gelmiş bide göbek olunca insan dahada korkuyo allah korusun iltihap flan olur diye korkuyorumzeytinyağı bende deniyim cnm konu yavrularımız olunca aklımız çıkıyo bişey olcak diye
Aynen cnm yeni gelin yapar zaten asıl lohusaya yapilmali hatta bebege baksınlar gelip biz uyuyalım biraz:) suan acayip uykum var yaAynen oyle toplumda oyle bi adet olmalı ben hep lohusaya giderken 1 tepsi pasta ya da börek götürdüm bunca zaman yapmaya çalıştım yine yaparım keske herkes de bu olsa bizim adetlerde sadece gelingorme ye gelirken pasta götürülür ev pasta borekden gecilmez bence geline degil lohusaya gitmeli
Allah yarıdmcın olsun,gelenler sana yardımcı olsun yada hiç kalmasınlar ya öyle olur mu sen zaten kendi acınla uğraşırsın o açıklık olması çok ağrı yapar doktora göründün müKızlar çok bunaldım.dikişlerim halen iyleşmedi hatta 2 santim tekrar açılma var.batikon ile temizliyorum birkaç defa .küçük devamlı emmek istiyor.2 yaşındaki oğlum onu kıskanıyor.kaynana yanımda güya ama her gün benden daha çok hasta.birde kayınpeder var oda hizmet bekliyor.küçüğü emzirirken ağrılarımdan ağlıyorum.ikinci çocuk çok zormuş gerçekten.
kucakci değildi aslında kv ve kp uyurken çocuğu kucaklarina alıp evin içinde dolandılar cocukta huy oldu dün aksam kızdım gene çocuk uyuyor kv diyor dur kucağımda uyusun vermiyorda yerine yatırayım.bende sinirlendim sevdiginizi sanıyorsunuz cocuk kucaga alıştı. Oğlun hep evden uzak çalışıyor hic mi düşünceniz yok. Salak çocuğumu da vermiyor annecim diye seviyor çocuğu allahtan anlamiyir cocuk daha anlasa piskolojisi bozulur hangisi annem diyeeşim geç geliyor canm,aynı benim kızda yatağa koy ortalığı inletiyo çok fenalar ya daha elimi deydiğim anda susuyo,bende kucakta iş yapıyorum hatta bazen hem iş yapıyorum oda emiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?